pikola Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Weszlam zobaczyc jak Zenio.. Straszne to wszystko. Lilu czy napewno zrobilismy wszystko?Czy moze mozna jeszcze Zeniowi jakos pomoc? Quote
LILUtosi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Myślę że jak każdy człowiek z odrobiną empatii zadajemy sobie to pytanie: Czy na prawdę zrobiliśmy wszystko? Pewnie nie. Możnaby wysłać Zenka do kliniki i mu aplikować cuda. Może wtedy przedłużylibyśmy mu życie o miesiąc? Niestety ale w niektórych przypadkach starość ucina pola manewru. Zenek nadal żyje. Trzyma go mocne serce. Pije i patrzy na mnie. Leży jak kłoda lejąc w prześcieradła. Miałam nadzieje że odejdzie sam. Tak mi go żal. Głaszcze i tule go cały czas żeby wiedział że nie jest sam. Jak tylko tz przyjedzie z pracy pojadę z Zenkiem na ten ohydny zastrzyk. Quote
Panna Marple Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Lilu- tak trzeba...mam na myśli ten ohydny zastrzyk. Mimo wszystko, w sytuacji Zenia... trzeba mu pomóc właśnie w ten sposób. Nie ma innego wyjścia (to moja opinia) Quote
LILUtosi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Panna Marple napisał(a):Lilu- tak trzeba...mam na myśli ten ohydny zastrzyk. Mimo wszystko, w sytuacji Zenia... trzeba mu pomóc właśnie w ten sposób. Nie ma innego wyjścia (to moja opinia) Wiem, dziś pożegnaliśmy Zenia. Pochowaliśmy go w lasku. Quote
Kocurek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zenku....biegaj szczęśliwy za TM:::(((Dziękujemy Lilu za wspaniala opieke jaka go obdarzylas..... Quote
yunona Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zeniu bądź szczęśliwy za TM :( . Lilu współczuję i przytulam :-( Quote
margoth137 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 zawsze lubiłam tu zaglądać do Zenusia:( i zawsze będe tu wpadać i wspominać. Zenusia już pewnie wita psia ekipa.... Quote
LILUtosi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Stoi pusty pokój po Zenku. Na razie nie chce tam wchodzić. Nawet nie posprzątałam po ostatnich ciężkich chwilach. Oglądałam zdjęcia i zdałam sobie sprawę że strasznie to jakoś szybko się stało. Może i lepiej. Tak patrzył na mnie tymi swoimi wielkimi brązowymi ślipiami.....Żegnaj przyjacielu. Quote
Isadora7 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Żegnaj Zenek, poznałam ciebie niedawno na bazarku na twoje potrzeby a jakbym znała od dawna Sąd Ostateczny Święty Piotr u nieba wrót Stoi trzymając listę cnót A wszystkie dusze w milczeniu Przypatrują się jego skinieniu "Ten wejdzie pierwszy, kto był lekiem na cało zło; Kochał i służył ze wszystkich sił; Brzydził się złością, Dzielił radością, Na dobre I na złe. Kto jednego tylko chce: Kochać wiecznie jak szalony." Piotrowa dłoń otwiera drzwi- Lśnią oczy, merdają ogony... Pierwsze do raju wchodzą PSY! Millicent Bobleter Quote
Iljova Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Moj kochany Zenusiu <3 cały czas jesteś w mej pamięci. Pamiętam początek jak przywieziono Cię z Cyrylkiem.., dwoje przyjaciół... Nadeszła Twoja chwila odeszłeś do krainy psiej szczęśliwości <3 :'( :-( [*] Quote
bakusiowa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nie wysłałam jeszcze deklaracji majowej. Zrobię to za kilka dni. Czekam na przypływ pewnej gotówki. Quote
__Lara Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Zenku.... strasznie mi przykro :( czuje takie ukłucia w sercu...choć wiem, że tam jesteś już szczęśliwy. Piesku, będzie nam Ciebie brakować, a zwłaszcza LILUtosi, która tyle dla Ciebie zrobiła. Smutno strasznie :( Quote
LILUtosi Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Czy mogę prosić o końcowe rozliczenie Zenka, ile jesteśmy na minusie? Zaraz policzę co do mnie dotarło na konto. Quote
Recommended Posts