Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Monia a doliczyłaś 55 zł od Margoth z bazarku co na moje konto weszło?[/QUOTE]

o widzisz, nie doliczylam, to luty oplacony i na marzec jeszcze 15 zl zostaje.

Posted

[quote name='LILUtosi']MAM 50 zł od PANNY MARPLE. Po za tym czy sa zaksiegowane/wpisane te wpłaty na leczenie Zenka?[/QUOTE]

no te wplaty na leczenie to wszystkie szly do Ciebie, nie wiem czy cos z tego jeszcze zostalo? Ale na oplate hotelowa trzeba zbierac ,osobno,postaram sie jeszcze dzisiaj zrobic baz.cegielkowy, mam juz pomysl

Posted

[quote name='LILUtosi']Na leczenie to głównie na paliwo. Zenek był juz 5 razy. Ten pierwszy co pisałam a pózniej co tydzień. teraz jest przerwa bo raz na miesiac.[/QUOTE]

Lilu a widać coś, że mu pomaga? Jak się czuje?

Posted

Dr obiecała mi że wysle badania mailem ale nie mam. Ostatnie 3 razy jeździł tz a wiecie jak to facet, raczej nic nie załatwi. :eviltong:
Jak sama pojade to poproszę żeby wszystko podrukowała. Co do zachowania Zenka to mam wrażenie że jest bardziej spokojny no i mniej je. Fakt że on ma dla siebie cały pokój i nikt mu nie podjada to i on się nie spieszy tylko skubie przez cały dzień.

Posted

A tak jakoś wyszło, bo się gryzł z Torusiem. Nadal jak wpadną na siebie w drzwiach to warkolą. Chłopak dwa dni pod rząd zrobił kupę w legowisko. Chyba przez sen już nie czuje.

Posted

Cisza u Zenusia straszna. Zenuś tak jakby coraz słabszy. Muszę go prosić żeby ruszył tyłek i wyszedł z pokoju. Nie wiem czy on powoli nie traci ukrwienia w tylnej części, przez co te kupale w legowisku i ogon jakiś taki bez życia.
Trochę słońca na stare kości:
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZENEKDoAdopcji#5869752838426699474
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZENEKDoAdopcji#5869753012353198450
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZENEKDoAdopcji#5869753202315533154
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZENEKDoAdopcji#5869761279239222674

Posted

Kto to wie.
Zenio ostatnio tez nie ma apetytu. Nie chce suchej. Kupiłam dzisiaj jedną puszkę chapie i sporo zjadł. To nie wiem czy wybrzydza czy go zęby bolą. Od maja mogę już trochę gotować to zobaczymy jak gotowane przyswoi.

Posted

dostaje proplan z ryba, to sa takie małe ziarenka jak słonecznik. Jemu się ruszać nie chce już to je mniej pewnie. Kiedyś co chwile szczekał ze chce na dwór, teraz nie. Leży i jak go nie wypchnę to nie musi wychodzić.

Posted

Jak się Zenuś czuje?
Oj Zenuś, tyle lekarzy miałeś to się teraz nie poddawaj!

Lilu, namoczone suche mu dawaj, nie dość że miękkie, to chyba wręcz smaczniejsze ;) bo mój jak widzi suche to be, a takie miękkie to wcina jak jakiś rarytas ;)

Posted

Zenek schudł już 5 kg. Waży 15kg. Nie wstaje raczej sam. Muszę go na siku na rękach podnosić.
Pojechaliśmy wczoraj na badania i nie mam dobrych wieści. Zenek w wątrobie i w jamie brzusznej ma guzy o różnej wielkości jak strukturze. Jeszcze miesiąc temu nie było widać za bardzo. Na razie oprócz lenistwa w jedzeniu i wstawaniu Zenek nie wykazuje znamion cierpienia. Nakupowałam wczoraj mielonego i ryżu. Karmie co 4h dosłownie z ręki. Z miski nie za bardzo mu się chce. Kupiłam wczoraj kroplówy i prosiłam żeby mu założyli wenflon ale skoro je gotowane na razie nie podałam.
Będę obserwować ale trzeba się pogodzić z tym że Zenka czas mija.