Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ups nie doczytałam.............

Sporo tych km, no ale leczenie za darmo, szkoda by było nie skorzystać
No i pomóc Zenkowi
A jak z Twoim czasem Lilu? Bo wtedy mozna zacząć myśleć o kasie...

Edited by marta0731
Posted

Nie ukrywam że czasu to też zajmuje sporo. Ale jak się powiedziało a to trzeba i b.
Dziś Zenek był na drugiej wizycie. Miał znowu usg, biopsję, pobraną krew, zbieraną spermę - płynu było dużo ale jakość kiepska - pojedyncze plemniki. Na śpiąco przycięte ponownie pazurki. A na koniec miał wszczepiony implant kastrujący farmakologicznie. Podobno to kosztuje ze 250 zł. Zenuś wszystko zniósł dzielnie i teraz leży pod kołderką bo mu było zimno.

Posted

Ciocia Zosia kupiła dla swoich psów lekarstwo na stawy APTO-FLEX. W związku z tym ze środek ten jest w dużej butli 1 l a trzeba go zużyć do 3 miesięcy postanowiła połowę sprzedać. I tak ja to przejęłam. Dostałam pół butli i będę co dziennie podawać Szarikowi, Yupi, Zenkowi i Zahirowi. Czyli pół litra dzielone na cztery psy. Trzeba by Zosi oddać za część Zenka.

Posted

[quote name='margoth137']mam z bazarku dla Zenusia 55zł, niestety coś cienko przędą bazarki:( proszę na pw o dane do przelewu:)[/QUOTE]

Kochana to jest zawsze AŻ 55zł :) dla Zencia :):D

Posted

Cześć Zenusiu
Witam po długiej nieobecności na dogo niestety rzadko teraz będę zaglądać :-(
Ale cały czas myślę o tych wszystkich zwierzakach i pamiętam o nich jak również o Was :smile:

Posted

Kochani jestem juz spowrotem po przerwie bez netu:) Podczas urlopu przelalam za Tora za luty, bo wiedzialam, ze u niego na plusie, natomiast u Zenia ciagle braki..sprawdzilam teraz wplywy i nie ma znow pelnej kwoty za luty,a juz marzec trzeba placic...jest 240zl na koncie, jutro to przeleje do Lilu, i bedzie znow dlug ,przykre to .Pomysle znow nad jakims bazarkiem cegielkowym.

Posted

[quote name='monika083']Kochani jestem juz spowrotem po przerwie bez netu:) Podczas urlopu przelalam za Tora za luty, bo wiedzialam, ze u niego na plusie, natomiast u Zenia ciagle braki..sprawdzilam teraz wplywy i nie ma znow pelnej kwoty za luty,a juz marzec trzeba placic...jest 240zl na koncie, jutro to przeleje do Lilu, i bedzie znow dlug ,przykre to .Pomysle znow nad jakims bazarkiem cegielkowym.[/QUOTE]

Znowu trzeba myśleć o jakimś bazarkowym podratowaniu konta :/

Posted

[quote name='__Lara']Znowu trzeba myśleć o jakimś bazarkowym podratowaniu konta :/[/QUOTE]

no,za luty juz 40 zl dlugu i marzec nieoplacony, to jest tragedia...w weekend pomysle nad bazarkiem cegielkowym.