Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale pytasz co zrobię po obcięciu czy przed? ;-)

Myślę właśnie jak to zrobić. W czarnych paznokciach trzeba mieć spokojnego psa, bo trzeba się przyjrzeć gdzie ciachnąć. U niego nie da rady znienacka. Najlepiej byłbo trochę uśpić a wtedy zrobić od razu prześwietlenie bioderek.

Ale Zenuś nie ma kasiorki.

Posted

No z kasą ciężko, niedługo trzeba będzie pewnie znów na hotel "żebrać"..... :roll:
A ile takie coś może kosztować? I co ma z biodrami? Bo nie jestem na wątku od początku.............

Posted

margoth137 napisał(a):
mam nowe fanty i cos jeszcze pewnie zostanie z bazarku, który się kończy, jakby jakaś ciocia wystawiła bazarek to ja się moge potem wysyłką zająć:)

A na czym miałoby polegać tylko wystawienie bazarku?

Posted

dokładnie:) wyślę zdjęcia osobie która poprowadzi bazar z dokładnymi wymiarami, a po skończeniu wysyłam komu trzeba:) będe na bazar zaglądać więc jak ktos będzie o cos pytał to powiem dokładnie:)

Posted

[quote name='Olena84']Jesli nikt sie nie zglosi moge i ja - [EMAIL="olawawa2009@wp.pl"]olawawa2009@wp.pl[/EMAIL]
;)[/QUOTE]

No to nie będę Ci tej przyjemności zabierać ;)

A ten bazar będzie na bieżące wydatki, czy planujecie wysłać Zenka na badania?

Posted

Zenuś jest coraz słabszy. Dziś rano nawet mu się nie chciało wyjść na spacer. A i z apetytem już nie tak. Od początku jak Zenek przyjechał do mnie nie był na żadnych badaniach. Nie miał też nic robione za nim do mnie trafił z pkt przetrzymywań. Oprócz tego że cały czas wiadomo było że ma problemy z biodrami i prócz tego że miał problemy ze skórą - tłusty łupież na grzbiecie - nie wykazywał żadnych objawów chorób. Ze skorą sobie poradziliśmy kąpielami a z biodrami wiadomo było że i tak na operację już za późno. Ale teraz Zenuś jakiś taki gasnący. Chciałabym mu zrobić jakieś podstawowe badania bo może coś go boli i będziemy mu mogli pomóc. Krew, usg narządów i nie wiem jeszcze co taki starszy piesek powinien mieć sprawdzone.