Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='margoth137']jestem u Zenusia, bidusia. U mnie ciężko, ale jednorazowo mogę dyszkę wysłać. proszę o nr konta na pw

nr konta, na ktore nalezy kierowac wplaty (koniecznie w tytule prosze zaznaczyc, ze to na Zenusia i swoj nick z dogo)
[FONT=Times New Roman]12 1140 2004 0000 3202 5721 0875 [/FONT]
[FONT=Times New Roman]MONIKA FLORKIEWICZ [/FONT]

Posted

moim zdaniem skoro jest teraz dlug to zeby bylo szybciej i sprawniej wplaty jednorazowe powinny isc bezposrednio do wlascicielki hoteliku czyli do Lilu, do momentu splacenia zadluzenia!!!!
Monika czeka z wplata az uzbiera sie wieksza kwota a Lilu potrzebuje pieniazkow na juz

Posted

[quote name='bakusiowa']Przejrzałam profile stałych deklarowiczów. Niepłacący przedstawiają sie następująco. Dwie osoby są nieaktywne. Jedna widać ma trudności finansowe. Trzy osoby latają po bazarkach i kupują aż miło. Trzeba napisać do sześciu osób. Nie wiem czy gdzieś na wątku nie pisali o jakiś trudnościach finansowych. Żeby szukac to będzie trwało za długo. Moge napisać do nich i przypomniec o zobowiązaniach wobec Zenka.[/QUOTE]

To bardzo Cie prosze napisz do nich i przypomnij o Zenku.

Posted

[quote name='ewakrakow']moim zdaniem skoro jest teraz dlug to zeby bylo szybciej i sprawniej wplaty jednorazowe powinny isc bezposrednio do wlascicielki hoteliku czyli do Lilu, do momentu splacenia zadluzenia!!!!
Monika czeka z wplata az uzbiera sie wieksza kwota a Lilu potrzebuje pieniazkow na juz[/QUOTE]

Wiele hotelow tego nie lubi, bo mialy by balagan jakby codziennie musialy dostawac wplaty od wielu osob majac np 15 psow. Poza tym trzeba ustalic na ktore i trzymac sie tylko jednego konta, bo zrobi sie jeszcze wiekszy balagan:(

Posted

dzis Lilu napisala ze Zenek zalega 815zl na koniec listopada, za grudzien dojdzie kolejne 310zl juz niedlugo

czy Klaudus lub Monika moga poprawic rozliczenia zeby byle przejrzyste, byloby super i z korzyscia dla psa

Posted

[quote name='Olena84']Wiele hotelow tego nie lubi, bo mialy by balagan jakby codziennie musialy dostawac wplaty od wielu osob majac np 15 psow. Poza tym trzeba ustalic na ktore i trzymac sie tylko jednego konta, bo zrobi sie jeszcze wiekszy balagan:([/QUOTE]

moze Lilu i Monika powinny sie wypowiedziec

Posted

[quote name='ewakrakow']moze Lilu i Monika powinny sie wypowiedziec[/QUOTE]

Jako osoba ktora "jest" z Zenkeim od poczatku tez moge cos dodać, ale ok, nie bede sie juz wtrącać.

Posted

[quote name='Olena84']Jako osoba ktora "jest" z Zenkeim od poczatku tez moge cos dodać, ale ok, nie bede sie juz wtrącać.[/QUOTE]

pewnie że możesz, obie chcemy pomóc i chwała Ci że jestes tak długo tu dla Zenka
chodzi mi tylko o to że Lilu powinna dostać jak najszybciej swoje pieniążki i tak jest cierpliwa że toleruje takie zaległosci, który pracownik by to znosił byc tak długo bez wypłaty

Posted

Jestem u Zenicia na zaproszenie...Niestety mogę tylko podnieść..I trzymać kciuki...Może jakiś domeczek ??? Oby mu się przydarzył..Do góry piesku przypominać o sobie cioteczkom!

Posted

Napewno musi pojawic sie Monika ktora rozlicza i uzupelnic dugi post, Lilu napisala ze otrzymala 100zl, wiec wedlug rozliczenia z drugiego postu jest jeszcze na koncie min. 290zl, czyli prawie caly miesiac + to co dzis naplynie.