Olena84 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Jakim cudem, przeciez Zenek mial pelno deklaracji, co sie stalo:(? Quote
__Lara Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Olena84 napisał(a):Jakim cudem, przeciez Zenek mial pelno deklaracji, co sie stalo:(? Pewnie tak jak wszędzie, ludzie się powykruszali.... :( Quote
monika083 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) to trzeba przypomnienia powysylac, deklaracje stale: [FONT=Comic Sans MS]- aldona_b - 30 zł/mies brak wplat /pw wyslane[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- BUDRYSEK - 2x20 zł/mies[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- madzia828 - 20 zł/mies brak wplat[/FONT]/pw wyslane [FONT=Comic Sans MS]- Olena84 - 20 zł/mies[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- dota&koka - 2x10 zł/mies brak wplat / przepelniona skrzynka [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Maruda666 - 10-15 zł/mies - Bjuta - 5 zł/mies - JOHANNALIND - 20 zł/mies brak wplat/ pw wyslane - Roland_De - 50 zł/mies - Tż Piromanki - 10 zł/mies - tayga - 10 zł/mies brak wplat/ pw wyslane - EVA2406 - 10 zł/mies brak wplat - Leyla - 50 zł/mies - Smyku - 35 zł/mies brak wplat /pw wyslane - scarabae - 10 zł/mies brak wplat/ pw wyslane [/FONT][FONT=Comic Sans MS]- bric-a-brac - 10 zł/mies [/FONT]trzeba przyppomnienia ludziom powysylac, Edited June 6, 2012 by monika083 Quote
madzia828 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 sorki ale na dzień dzisiejszy jest u mnie krucho z kasa postaram się wpłacic 50zł na Zenka. niestety nie jestem w stanie płacic co miesiac tych 20zł, moze uda mi sie choc po 10zl wpłacac. Quote
Maruda666 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Sprawdziłam swoje przelewy i choć deklarowałam 10-15zł, od początku szło po 30zł - dzisiaj też tyle poszło na konto Moniki. Quote
Maruda666 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Pw z nowym kontem poszło do wszystkich z powyższej listy za wyjątkiem - dota&koka - JOHANNALIND - Tż Piromanki - tayga Quote
JOHANNALIND Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dostałam PW i powiem Wam szczerze, że zupełnie zapomniałam o tej deklaracji- w nawale innych wątków, tworzenia bazarków, utraty pracy i takich tam codziennych spraw gdzieś mi Zenek niestety uciekł:( Ja aktualnie jestem w bardzo poważnych finansowych tarapatach- musiałam wycofać się z wszelkich płatności i bazarków, w jakich brałam udział...spłacam 2 kredyty, 3 karty kredytowe i jeszcze na początku czerwca bank wymówił mi debet w koncie, bo niestety nie mam regularnych wpływów na konto z tytułu pracy- od 1,5 roku nie pracuję formalnie na etacie tylko dłubię jak mogę, więc doszedł mi do spłaty jeszcze kolejny kredyt, a moje stadko powiększyło się o jedną bidę i teraz mam 3 dzieci i 4 zwierzaki...jest mi ogromnie wstyd za Zenka, bo trudno mi wyjaśnić, czemu ten wątek się tak mi zawieruszył i co jeszcze dziwniejsze- jeżeli płaciłam na początku na Zenka to czemu nie wysłałam powiadomienia, że już dłużej nie mogę płacić? Ja chętnie pomagam, ale niestety u mnie zawsze było "pod górkę" i moje deklaracje z konieczności się wykruszały, ale zawsze o tym informowałam...tak więc jeszcze raz bardzo przepraszam:( Człowiek by chciał tak wiele dać, ale tak mało może niestety:( A najgorsze jest to, że te moje kłopoty wzięły się z dobrego serca i z finansowania spraw, na które nie było mnie stać... Quote
monika083 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Johannalind,dziekuje za odzew, rozumiem Cie doskonale.Chcialoby sie wszystkim pomoc ,tylko nie ma jak:( Scarabae tez nie da rady placic deklaracji,musimy spraszac ludzi na watek,moze na fb ktos pomoze wplatami jednorazwymi,bo na dogo naprawde ciezko, wieszkosc ma juz i tak deklaracji ponad swoje mozliwsci. Quote
__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 monika083, a Zenuś ma wydarzenie na fb? Może tak szybciej pozyskamy pieniążki. Quote
BUDRYSEK Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 __Lara napisał(a):monika083, a Zenuś ma wydarzenie na fb? Może tak szybciej pozyskamy pieniążki. miał kiedys fb, ale juz dawno sie skonczyło z taygą skontaktuje sie a z TZ Piromanki musi skontaktowac sie Piromanka ;) Quote
__Lara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Kurcze, to trzeba zrobić mu na fb - kto potrafi??? Quote
BUDRYSEK Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 tayga podtrzymuje deklaracje...ile ma zaległości? Quote
Klaudus__ Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Ja nie umię wydarzenia zrobić niestety... Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Coś się ruszyło, oby udało się zebrać brakującą kwotę. Quote
Olena84 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jesli nikt nie zdazy ja zrobie mu wieczorkiem wydarzenie, ale pewnie po tych calych meczach... Quote
monika083 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 BUDRYSEK napisał(a):tayga podtrzymuje deklaracje...ile ma zaległości? chyba z rok;) bo dotaram na watku do maja zeszlego roku i byla wtedy jej jedna wpata,fajnie byloby gdyby Tayga mogla wplacac teraz na biezaco:) Sprobuje wygrzebac jeszcze jakies rzeczy na bazarek, Quote
BUDRYSEK Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 monika083 napisał(a):chyba z rok;) bo dotaram na watku do maja zeszlego roku i byla wtedy jej jedna wpata,fajnie byloby gdyby Tayga mogla wplacac teraz na biezaco:) Sprobuje wygrzebac jeszcze jakies rzeczy na bazarek, o kurde! Monika mozesz to dokladnie sprawdzic? moze chociaz czesc bedzie w stanie wplacic? pogadam z Nią Quote
monika083 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 tayga napisał(a):Biedny Zenuś :( Piromanka mnie tu przywlokła... nie mogę dużo :( Strasznie mi przykro... ale 10 zł miesięcznie wyskrobię. I moze jakas jednorazówka z planowanego bazarku. znalazlam..listopad-2010, przy okazji znalazlam, ze tez deklarowalam 10-15 zl w zeszlym roku jeszcze:oops:, teraz nie splace calosci na raz, ale bede na biezaco placic i bazar zrobie. Quote
__Lara Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jeszcze więcej takich deklarowiczów i załatamy tą dziurę ;) Quote
LILUtosi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Zapraszam na bazar między innymi dla Zenka z butami i inne. Proszę o aktywnosc w zapraszaniu ;-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228066-Bazar-na-zadłużonych-podopiecznych-buty-i-nie-tylko-do-17-06-Do-godz-21?p=19211732#post19211732 Quote
anica Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Witam się u Zenka :) zapoznam się z wątkiem... zapisuję... Quote
LILUtosi Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 anica napisał(a):Witam się u Zenka :) zapoznam się z wątkiem... zapisuję... Witam na watkach i dziękuję za przybycie. Quote
Maruda666 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Aldona_b odpisała na pw - przeprasza, ale niestety ze względu na trudną sytuację nie da rady płacić zadeklarowanej stałej. Quote
Iljova Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 monika083 napisał(a):znalazlam..listopad-2010, przy okazji znalazlam, ze tez deklarowalam 10-15 zl w zeszlym roku jeszcze:oops:, teraz nie splace calosci na raz, ale bede na biezaco placic i bazar zrobie. Zapomniałaś o Zenusiu .... :shake: No ale masz wybaczone bo się przyznałaś sama :-) :loveu: Quote
Recommended Posts