Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

to trzeba przypomnienia powysylac,

deklaracje stale:
[FONT=Comic Sans MS]- aldona_b - 30 zł/mies brak wplat /pw wyslane[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- BUDRYSEK - 2x20 zł/mies[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]- madzia828 - 20 zł/mies brak wplat[/FONT]/pw wyslane
[FONT=Comic Sans MS]- Olena84 - 20 zł/mies[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- dota&koka - 2x10 zł/mies brak wplat / przepelniona skrzynka
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Maruda666 - 10-15 zł/mies
- Bjuta - 5 zł/mies
- JOHANNALIND - 20 zł/mies
brak wplat/ pw wyslane
- Roland_De - 50 zł/mies
- Tż Piromanki - 10 zł/mies
- tayga - 10 zł/mies
brak wplat/ pw wyslane
- EVA2406 - 10 zł/mies
brak wplat
- Leyla - 50 zł/mies
- Smyku - 35 zł/mies
brak wplat /pw wyslane
- scarabae - 10 zł/mies
brak wplat/ pw wyslane
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- bric-a-brac - 10 zł/mies

[/FONT]trzeba przyppomnienia ludziom powysylac,

Edited by monika083
Posted

sorki ale na dzień dzisiejszy jest u mnie krucho z kasa postaram się wpłacic 50zł na Zenka. niestety nie jestem w stanie płacic co miesiac tych 20zł, moze uda mi sie choc po 10zl wpłacac.

Posted

Dostałam PW i powiem Wam szczerze, że zupełnie zapomniałam o tej deklaracji- w nawale innych wątków, tworzenia bazarków, utraty pracy i takich tam codziennych spraw gdzieś mi Zenek niestety uciekł:( Ja aktualnie jestem w bardzo poważnych finansowych tarapatach- musiałam wycofać się z wszelkich płatności i bazarków, w jakich brałam udział...spłacam 2 kredyty, 3 karty kredytowe i jeszcze na początku czerwca bank wymówił mi debet w koncie, bo niestety nie mam regularnych wpływów na konto z tytułu pracy- od 1,5 roku nie pracuję formalnie na etacie tylko dłubię jak mogę, więc doszedł mi do spłaty jeszcze kolejny kredyt, a moje stadko powiększyło się o jedną bidę i teraz mam 3 dzieci i 4 zwierzaki...jest mi ogromnie wstyd za Zenka, bo trudno mi wyjaśnić, czemu ten wątek się tak mi zawieruszył i co jeszcze dziwniejsze- jeżeli płaciłam na początku na Zenka to czemu nie wysłałam powiadomienia, że już dłużej nie mogę płacić? Ja chętnie pomagam, ale niestety u mnie zawsze było "pod górkę" i moje deklaracje z konieczności się wykruszały, ale zawsze o tym informowałam...tak więc jeszcze raz bardzo przepraszam:( Człowiek by chciał tak wiele dać, ale tak mało może niestety:( A najgorsze jest to, że te moje kłopoty wzięły się z dobrego serca i z finansowania spraw, na które nie było mnie stać...

Posted

Johannalind,dziekuje za odzew, rozumiem Cie doskonale.Chcialoby sie wszystkim pomoc ,tylko nie ma jak:( Scarabae tez nie da rady placic deklaracji,musimy spraszac ludzi na watek,moze na fb ktos pomoze wplatami jednorazwymi,bo na dogo naprawde ciezko, wieszkosc ma juz i tak deklaracji ponad swoje mozliwsci.

Posted

__Lara napisał(a):
monika083, a Zenuś ma wydarzenie na fb? Może tak szybciej pozyskamy pieniążki.

miał kiedys fb, ale juz dawno sie skonczyło

z taygą skontaktuje sie
a z TZ Piromanki musi skontaktowac sie Piromanka ;)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
tayga podtrzymuje deklaracje...ile ma zaległości?

chyba z rok;) bo dotaram na watku do maja zeszlego roku i byla wtedy jej jedna wpata,fajnie byloby gdyby Tayga mogla wplacac teraz na biezaco:)

Sprobuje wygrzebac jeszcze jakies rzeczy na bazarek,

Posted

monika083 napisał(a):
chyba z rok;) bo dotaram na watku do maja zeszlego roku i byla wtedy jej jedna wpata,fajnie byloby gdyby Tayga mogla wplacac teraz na biezaco:)

Sprobuje wygrzebac jeszcze jakies rzeczy na bazarek,

o kurde! Monika mozesz to dokladnie sprawdzic? moze chociaz czesc bedzie w stanie wplacic? pogadam z Nią

Posted

tayga napisał(a):
Biedny Zenuś :(
Piromanka mnie tu przywlokła... nie mogę dużo :( Strasznie mi przykro... ale 10 zł miesięcznie wyskrobię. I moze jakas jednorazówka z planowanego bazarku.

znalazlam..listopad-2010, przy okazji znalazlam, ze tez deklarowalam 10-15 zl w zeszlym roku jeszcze:oops:, teraz nie splace calosci na raz, ale bede na biezaco placic i bazar zrobie.

Posted

monika083 napisał(a):
znalazlam..listopad-2010, przy okazji znalazlam, ze tez deklarowalam 10-15 zl w zeszlym roku jeszcze:oops:, teraz nie splace calosci na raz, ale bede na biezaco placic i bazar zrobie.

Zapomniałaś o Zenusiu .... :shake: No ale masz wybaczone bo się przyznałaś sama :-) :loveu: