Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialam przejac finanse,kontaktwaam sie z PIromanka,napisala mi, ze ,aby uzbierac kas na oplate wysyla prosby do ludzi z dogo i dlatego jakos daje rade oplacic hotel,ja czasu na wysyanie zaproszen i prosb nie mam, a ze piromanka wrocila na watek i wstawila rozliczenie myslaam, ze oferta mojej pomocy juz nie potrzebna.

Posted

Czy macie kontakt telefoniczny z Piromanką? Może Klauduś albo Budrysek? Deklarowicze są, jakieś wpłaty zapewne także, hotel zdaje na bieżąco relację, foty, wszystko gra... Tylko te płatności... chyba jednak czas zmienić skarbnika?

Moniko, a może znalazłby się na wątku kto inny do pisania przypomnień. Ty jednak jesteś tu aktywna na co dzień, to na pewno lepsze niż pojawianie się raz na długi czas. Nie chciałabym się mądrzyć, ale jako skromny deklarowicz uważam, że takie obsuwy czasowe z zapłatą za hotel są jednak przesadą.

Posted

Zenuś i Toruś to moje dwa starsze psy. Są moim oczkiem w głowie, i choć są na niskiej stawce dziennej to kupuje im specjalną drogą karmę łatwo przyswajalną. Staram się im dogadzać.
Upominanie się o kasę nie jest przyjemne. Ale najgorsze jest to że jak bym się nie upominała to nikt nawet nie zwróciłby uwagi że przez rok nikt nie płacił. Na dziś u mnie 1/3 psów ma nie zapłacone za marzec. Za kwiecień połowa.

Posted

[quote name='monika083']ja moge przejac finanse,nie ma problemu, nawet drugi pst rozliczeniowy jest juz a mnie przepisany ,jest tam tez numer konta.tylko z Piromanka trzeba ustalic,Tak byłoby najlepiej - przecież tak nie może być...
Telefonu do Piromanki [aktualnego] nadal nie dostałam...

Posted

Słuchajcie, czy Zenek był kiedyś ogłaszany w Dzienniku Zachodnim? Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani, bo na ten weekend jest jedna sunia z moim nr tel. i pytała się o jakiegoś Zenka z wielkopolski, że niby był miesiąc temu w gazecie - może to "nasz" Zenek? Jakby co to mam nr telefonu tej Pani na telefonie.

Posted

Mam nadzieje że to nasz Zenuś trzymam kciuki żeby to o niego chodziło ...
Tak bardzo chciałabym żeby Zenusiek miał ten swój wspaniały domek na zawsze

Posted

Wybierz najlepsze zdjęcie. Zenuś to wspaniały psiak, ale mało adopcyjny :(.
Dzięki LILUtosi za pomoc w transporcie Kosty. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok, bo to wspaniała suczka. Wiozłam ją z W-wy do Wałbrzycha. Ja pokryję koszty do Wałbrzycha skoro p. Grzegorz nie ma kasy. Podaj mi konto na pW proszę.

Posted

[quote name='LILUtosi']Zenuś i Toruś to moje dwa starsze psy. Są moim oczkiem w głowie, i choć są na niskiej stawce dziennej to kupuje im specjalną drogą karmę łatwo przyswajalną. Staram się im dogadzać.
Upominanie się o kasę nie jest przyjemne. Ale najgorsze jest to że jak bym się nie upominała to nikt nawet nie zwróciłby uwagi że przez rok nikt nie płacił. Na dziś u mnie 1/3 psów ma nie zapłacone za marzec. Za kwiecień połowa.

Dlatego właśnie Cię podziwiam...
Proszenie się o pieniążki ,które Ci się należą to najgorsze co może być.
A Ty mimo wszystko poświęcasz tym psiakom wszystko - bo niestety nie oszukujmy się...
Ty na tym nie zarabiasz - Ty to robisz kosztem swojego prywatnego życia.
Nie ma urlopów, wakacji, wypadów na kilka dni - są psy...
Dlatego Agnieszka uwierz,że wiem jak to wiele i bardzo Cię za to podziwiam.
Ludzie,którzy mają w domu 2-3 psy nigdy nie zrozumieją jak to jest mieć taką gromadę...

Posted

Słuchajcie, ja nie mam maila tej Pani. Pytałam się czy Zenek był ogłaszany w Dzienniku Zachodnim - przecież Zenków, które szukają domu może być wiele.

Posted

[quote name='monika083']POST ROZLICZENIOWY;
nr konta, na ktore nalezy kierowac wplaty (koniecznie w tytule prosze zaznaczyc, ze to na Zenusia i swoj nick z dogo)
[FONT=Times New Roman]12 1140 2004 0000 3202 5721 0875 [/FONT]
[FONT=Times New Roman]MONIKA FLORKIEWICZ [/FONT]
[quote name='bric-a-brac']Ja za maj jeszcze nie zapłaciłam. Czyli słać do moniki083? Na konto w drugim poście?
Co prawda nikt nie potwierdził, ale i prostestów nie było ;)
Więc przelałam na to konto za maj i czerwiec.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Co prawda nikt nie potwierdził, ale i prostestów nie było ;)
Więc przelałam na to konto za maj i czerwiec.

ok,zapisze jak dojdzie,Lilu,ile wisimy za Zenka? Piromanko gdzie jestes?