Iljova Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Śpij spokojnie a nowy dzień niech przyniesie Ci radość :) Quote
kaskadaffik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Oj Zenuś niewiele się u Ciebie dzieje, mam nadzieję, że wszystko w porządku :) Zapraszamy na nasz nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/222203-Dla-psów-zabawki-smycze.Swiąteczne-ozdoby-misz-masz-18-03-12 Quote
Iljova Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A ja mam nadzieję że w końcu Zenuś będzie miał domek ... Quote
LILUtosi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Szczerze mówiąc nie rozumiem tego. Przecież Piromanka wie że trzeba robić przelewy za hotel raz w miesiącu. Ja rozumiem że można nie wchodzić co tydzień ale raz w miesiącu wpaść, zrobić rozliczenie i przelać dalej to chyba nie jest problem. Quote
__Lara Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 LILUtosi napisał(a):Szczerze mówiąc nie rozumiem tego. Przecież Piromanka wie że trzeba robić przelewy za hotel raz w miesiącu. Ja rozumiem że można nie wchodzić co tydzień ale raz w miesiącu wpaść, zrobić rozliczenie i przelać dalej to chyba nie jest problem. Może ma jakieś problemy? Quote
Iljova Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 __Lara napisał(a):Może ma jakieś problemy? 06.03 wysłałam do niej pw i na razie nie mam odpowiedzi Na dodatek jej ostatnia aktywność na dogo to 01.02. nie podoba mi się to i obawiam się że dzieje się coś bardzo niedobrego Quote
LILUtosi Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Panikowac nie ma co, ostatnim razem tez tak dlugo nie bylo piromanki ale obiecala czesciej zagladac. jak byla w lutym to caly styczen rozliczenie mozna bylo zrobic. Quote
Iljova Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 witam wszystkich w dniu dzisiejszym, po długiej przerwie zniknięcia dogo Quote
BUDRYSEK Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 mysle, ze trzeba bedzie zmienic skarbnika i odciazyc Piromanke...moze to dla Niej klopot i nie ma czasu wchodzic na dogo? mamy chetnego na skarbnika? ;) Quote
LILUtosi Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Olena84 napisał(a):Zgadzam sie, jak mam 3 watku do prowadzenia, ostatecznie podejme sie i tego, ale moze ktos bylby chetny;) Tu widziałam chetną ;-) Quote
Klaudus__ Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Próbowałam się do Piromanki dodzwonić,ale nie wiem czy nie mam złego nr... :roll: Quote
LILUtosi Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wydaje mi się że czas zbierać na inne konto, zaraz marzec się skończy a Piromanki nie widać. Quote
Iljova Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ja pisałam do Piromanki jakiś czas temu i nie mam odpowiedzi. Nie wiem co się dzieje ale nie podoba mi się to :( bardzo się martwię Witam wszystkich serdecznie :-) dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra :( przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać. Quote
Olena84 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kochane nie moge sie zobowiazac, od poczatku lutego ledwo udaje mi sie byc na dogo raz na tydzien:( Quote
__Lara Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Olena84 napisał(a):Kochane nie moge sie zobowiazac, od poczatku lutego ledwo udaje mi sie byc na dogo raz na tydzien:( Skąd ja to znam.... Quote
BUDRYSEK Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Olena84']Kochane nie moge sie zobowiazac, od poczatku lutego ledwo udaje mi sie byc na dogo raz na tydzien:( szkoda :( prosimy o pomoc w znalezieniu skarbnika :( Quote
kaskadaffik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kurcze chyba wszyscy tacy zabiegani....może ktoś da radę... Quote
Klaudus__ Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Ma ktoś jeszcze nr do Piromanki? Może mam zły - podeślijcie jak ktoś ma. Quote
LILUtosi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 (edited) BUDRYSEK napisał(a):mysle, ze trzeba bedzie zmienic skarbnika i odciazyc Piromanke...moze to dla Niej klopot i nie ma czasu wchodzic na dogo? mamy chetnego na skarbnika? ;) Mam wrażenie że brak Piromanki i zorganizowanie nowego skarbnika to mój problem. Od samego napisania że trzeba coś zrobić - samo się nie zrobi. Jeśli ktoś jest opiekunem psa to bierze za niego odpowiedzialność. Nie ma Piromanki, nie ma pieniędzy a hotel poczeka - może Piromanka się zjawi a może nie - jakoś to będzie. A ja się pytam czy jak Wam pracodawca nie zapłaci za trzy miesiące to spokojnie czekacie myśląc jakoś to będzie? Livia ma długi, Zenek czeka na Piromankę , a ja mam jeszcze parę takich psów. Nie można bazować na tym że właściciel hotelu ma miękkie serce i do schronu nie odwiezie. Wiem że nie ma kasy na poszkodowane psy ale jak widzę jakieś działania zmierzające do zbiórki pieniędzy to inaczej na to patrzę niż na stagnację. Może powinnam zapakować psy i odwieść pod drzwi opiekunów? Wtedy będę pozbawiona uczuć!!!! Proponuje aby opiekunka zapłaciła mi za trzy miesiące a sama czekała aż Piromanka się zjawi lub nie!! Myślę że wtedy będzie uczciwie. Edited March 26, 2012 by LILUtosi Quote
monika083 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ja moge przejac funkcje skarbnika, konto porozsylam jutro rano, bo zaraz pedze do pracy na 2ga zmiane. Konto to samo co dla Torusia. Quote
Recommended Posts