Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam że nie realizowałam moich deklaracji za Zenusia, przez rok czasu byłam ciężko chora, straciłam pracę, na dzień dzisiejszy mogę za parę złoty wykupić pakiet ogłoszeń na bazarku, poproszę o tekst do ogłoszeń, proszę o zrozumienie, cieszę się że Zenuś ma takie dobre warunki, obejrzałam zdjęcia, bardzo się cieszę

Posted

Szkoda że Zenuś nie ma jeszcze domku. Pamiętam jak byli razem Zenuś i Cyrylek i przez to większy smutek mnie ogarnia bo pamiętam opisy jak to Cyrylek troszczył się o Zenusia?
Cyrylek już od dawna ma ten swój dom a Zenuś ..... cisza :(

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zenus niestety rozrabia. Rzuca sie na Torusia. Torus siedzi w holu a Zenus w pokoju. Zenek idac na ogrod musi przejsc przez hol i wtedy patrzy jak tu udziabac Tora.

Zenek, łobuzie....

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zenus niestety rozrabia. Rzuca sie na Torusia. Torus siedzi w holu a Zenus w pokoju. Zenek idac na ogrod musi przejsc przez hol i wtedy patrzy jak tu udziabac Tora.

a to bestia!

Posted

Zenus ostatnio się wycwanił i rob kupę w pokoju. Siusiu trzyma ale upkę wali. Dobrze ż kupa zdrowa to i łatwo zebrać. Czy Zenuś miał kedykolwiek prześwielnie stawów? Jak wiadomo on ma te lapy tylne takie sztywniawe. On je przekłada tak jakby.

Posted

[quote name='LILUtosi']Ja sie przypominam z wpłatą za hotel styczeń i luty.
Piromanka logowała się ostatnio 1 lutego... Widać, że jednak jest jakiś kłopot z aktywnością. A może ktoś by się podjął prowadzenia finansów na bieżąco?
Lilu jest aktywna, pisze co u psa, są foty, itd. Deklarowicze jacyś są, głupio żeby były takie obsuwy czasowe w płatnościach...

To tak moim skromnym zdaniem tylko, chociaż mało się tu udzielam, ale czytam.