bakusiowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Za hotel w trakcie podróży Zenusia już jest uregulowane. Zenek jest bardzo fotogeniczny. Można powiedzieć że pozuje do zdjęć. Quote
kaskadaffik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 bakusiowa napisał(a):Trzeba zbierać na transport. Ja za hotelik dzisiaj zrobię przelew bezpośrednio. Co do transportu musi Lilu się wypowiedzieć. Widziałam w postach z 10-go października że kaskadaffik deklarowała 30 zł na transport. Trzeba się przypomnieć. Tak, tak przepraszam, ale na dogo tak mało czasu i dopiero zaglądnęłam, strasznie się ciesze, że Zenobiuszek już bezpieczny, poprosze o konto dla kochaneczka :) Quote
bakusiowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kaskadaffik napisał(a):Tak, tak przepraszam, ale na dogo tak mało czasu i dopiero zaglądnęłam, strasznie się ciesze, że Zenobiuszek już bezpieczny, poprosze o konto dla kochaneczka :) Napisz do piromanki na pw. Quote
LILUtosi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nie dal mi dzisiaj spać. Moj persik postanowił spać w pokoju z nim a ten niezgadzał się. Dreptal i szczekał - idź sobie, to moj pokój. Musiałam wyprosić intruza i zamknąć pokój. ;-) Quote
bakusiowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No to świetnie. To persik jest intruzem w swoim własnym domu. Zenuś to jest gagatek. Quote
LILUtosi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zenuś co raz bardziej zadamawia się i czuje się jak u siebie. Już nawet swojej miski pilnuje. W związku z tym że z Czesterem są izolowani upatrzył sobie kolejny cel - Roki. Cały dzien dzisiaj się ujeżdzały nawzajem. Roki jest podobny to i sprzeczek na razie nie ma. Swoją drogą Roki też jest jasny. Zaczyna juz się cieszyć na nasz widok, nie jest już taki obojetny. A jak jest na ogrodzie i otworze dzwi to jak tylko mnie zobaczy to zapitala tymi małymi kroczkami aż się kurzy. Zebym przypadkiem o nim nie zapomniala. Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 W ogóle ewenementem jest dla mnie,że w ogóle nie brudzi w domu! Zenek to fantastyczny psiak. Lilu ile trzeba nazbierać na ten transport? Co po łobuza jechalaś. Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kolejny przykład dla ludzi jak żyć dalej pomimo chorób, wieku :-) zwierzaki są w tym fantastyczne :) Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Bjuta napisał(a):lubię foteczki LILUtosi :) Przystojniak kanapowy Zenio ;) Quote
LILUtosi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dzisiaj Zenek pogonił ze swojego pokoju Toro, było małe spięcie. Chłopak zamyka sobie terytorium. Po za tym był sam w pokoju 9h i nic nie narobił. To jeszcze całkiem dziarski piesek a jaki waleczny ;-) Quote
Klaudus__ Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 LILUtosi napisał(a):Dzisiaj Zenek pogonił ze swojego pokoju Toro, było małe spięcie. Chłopak zamyka sobie terytorium. Po za tym był sam w pokoju 9h i nic nie narobił. To jeszcze całkiem dziarski piesek a jaki waleczny ;-) Waleczny czyścioszek... Niewiarygodne ;) [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Zapraszam na świąteczny bazareczek - cegielkowy http://www.dogomania.pl/threads/217989-Zakup-cegielkowe-%C5%9Bwi%C4%85teczne-cude%C5%84ka-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-i-kociak%C3%B3w-do-18.12.?p=18034723#post18034723[/FONT] Quote
Iljova Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 No nareszcie mogę do Ciebie zajrzeć Zenusiu :-) Quote
Kociabanda2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 podaję za ewu: Przesyłajcie proszę UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org Quote
LILUtosi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Oj wiele. Zenuś znowu zaatakował Tora i się spieły. W trakcie kłótni Zenuś wsadził nogę do farby którą tz właśnie malował elewację. Po czym razem przewróciły drabinę. Nie muszę mówić jakie ubarwienie na zimę ma Zenuś i troszkę Toro, pomijając fakt że farbą umazane jest wszystko. Na chwilę ich samych zostawić. eeeechhhh Quote
Iljova Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Bo to chodziło o to że chcieli pomalować Ci po swojemu wg swojej wizji, a przy okazji odmienić trochę swój wygląd, bo znudził się dotychczasowy ;-) Rozrabiaki ;-) Quote
Olena84 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Iljova napisał(a):Bo to chodziło o to że chcieli pomalować Ci po swojemu wg swojej wizji, a przy okazji odmienić trochę swój wygląd, bo znudził się dotychczasowy ;-) Rozrabiaki ;-) Absolutnie uważam tak samo! a nie wiem, jak nie można docenić takich artystów! Swoją droga, co z tym Zenkiem sie dzieje:( Quote
Klaudus__ Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Lilu ,bo Wy nie konsultowaliście z chłopakami koloru i w ogóle zmian w domu... Musieli wymyślić zadymę,żeby zrobić tak jak Oni to widzieli... :evil_lol: Quote
bakusiowa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Buziaki dla Zenusia rozrabiaki:calus::calus: Quote
Recommended Posts