Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bakusiowa napisał(a):
Trzeba zbierać na transport. Ja za hotelik dzisiaj zrobię przelew bezpośrednio. Co do transportu musi Lilu się wypowiedzieć. Widziałam w postach z 10-go października że kaskadaffik deklarowała 30 zł na transport. Trzeba się przypomnieć.

Tak, tak przepraszam, ale na dogo tak mało czasu i dopiero zaglądnęłam, strasznie się ciesze, że Zenobiuszek już bezpieczny, poprosze o konto dla kochaneczka :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Tak, tak przepraszam, ale na dogo tak mało czasu i dopiero zaglądnęłam, strasznie się ciesze, że Zenobiuszek już bezpieczny, poprosze o konto dla kochaneczka :)

Napisz do piromanki na pw.

Posted

Nie dal mi dzisiaj spać. Moj persik postanowił spać w pokoju z nim a ten niezgadzał się. Dreptal i szczekał - idź sobie, to moj pokój. Musiałam wyprosić intruza i zamknąć pokój. ;-)

Posted

Zenuś co raz bardziej zadamawia się i czuje się jak u siebie. Już nawet swojej miski pilnuje. W związku z tym że z Czesterem są izolowani upatrzył sobie kolejny cel - Roki. Cały dzien dzisiaj się ujeżdzały nawzajem. Roki jest podobny to i sprzeczek na razie nie ma. Swoją drogą Roki też jest jasny.
Zaczyna juz się cieszyć na nasz widok, nie jest już taki obojetny. A jak jest na ogrodzie i otworze dzwi to jak tylko mnie zobaczy to zapitala tymi małymi kroczkami aż się kurzy. Zebym przypadkiem o nim nie zapomniala.

Posted

Dzisiaj Zenek pogonił ze swojego pokoju Toro, było małe spięcie. Chłopak zamyka sobie terytorium. Po za tym był sam w pokoju 9h i nic nie narobił. To jeszcze całkiem dziarski piesek a jaki waleczny ;-)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Dzisiaj Zenek pogonił ze swojego pokoju Toro, było małe spięcie. Chłopak zamyka sobie terytorium. Po za tym był sam w pokoju 9h i nic nie narobił. To jeszcze całkiem dziarski piesek a jaki waleczny ;-)

Waleczny czyścioszek...
Niewiarygodne ;)

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Zapraszam na świąteczny bazareczek - cegielkowy

http://www.dogomania.pl/threads/217989-Zakup-cegielkowe-%C5%9Bwi%C4%85teczne-cude%C5%84ka-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-i-kociak%C3%B3w-do-18.12.?p=18034723#post18034723
[/FONT]

Posted

podaję za ewu:

Przesyłajcie proszę
UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org

Posted

Oj wiele. Zenuś znowu zaatakował Tora i się spieły. W trakcie kłótni Zenuś wsadził nogę do farby którą tz właśnie malował elewację. Po czym razem przewróciły drabinę. Nie muszę mówić jakie ubarwienie na zimę ma Zenuś i troszkę Toro, pomijając fakt że farbą umazane jest wszystko. Na chwilę ich samych zostawić. eeeechhhh

Posted

Bo to chodziło o to że chcieli pomalować Ci po swojemu wg swojej wizji, a przy okazji odmienić trochę swój wygląd, bo znudził się dotychczasowy ;-)
Rozrabiaki ;-)

Posted

Iljova napisał(a):
Bo to chodziło o to że chcieli pomalować Ci po swojemu wg swojej wizji, a przy okazji odmienić trochę swój wygląd, bo znudził się dotychczasowy ;-)
Rozrabiaki ;-)

Absolutnie uważam tak samo! a nie wiem, jak nie można docenić takich artystów!
Swoją droga, co z tym Zenkiem sie dzieje:(