Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety nie jest jedyny w tych znaczeniach. Musze zaczać suczki brać bo uryną przesiąkło już wszystko. Panele chcą wyjśc ;-)
Następne psy tylko powielaja zachowania - natura.

Posted

[quote name='LILUtosi']Niestety zakochany w białym Boksiu który go już dwa razy poturbował, bezkrwawo oczywiście. Natręctwo Zenusia jest przeogromne i nawet niekonfliktowy pies może się wkurzyć.
O kurcze...
On chyba w białaskach gustuje...
Mam nadzieję,że się uspokoi...

Posted

Trzeba zbierać na transport. Ja za hotelik dzisiaj zrobię przelew bezpośrednio. Co do transportu musi Lilu się wypowiedzieć. Widziałam w postach z 10-go października że kaskadaffik deklarowała 30 zł na transport. Trzeba się przypomnieć.

Posted

Przychodzę dzisiaj z pracy a Zenuś na łózeczku leży - co będzie na ziemi odpoczywał. Po za tym nie je suchego. Muszę mu zalewać gorącą wodą i dodać jakiegoś pasztetu, zapaszku to miskę wylizuje do dna. Generalnie fajny psiak.
Zastanawia mnie tylko to jego dreptanie. Nie wiem czy był diagnozowany na stawy wcześniej i jaką ma chorobę. Dla mnie to nie wygląda jak typowe schorzenie owczarków. Pięknie się kładzie na sfinksa czyli bioderka ok. On tak stepuje sobie tylnymi nózkami.

Posted

Z wszystkimi się dogaduje oprócz wojny z Boksiem Czesterm. Jak tylko się widzą to piana. Unikamy kontaktów w tym gronie ;-)
Co do kupki to mam tyle psów że nie wiem czy on jest winny czy jakiś inny mu pod drzwiami robi. W każdym razie co dziennie rano mała niespodzianka jest. W ciągu dnia jest często na spacerze to jest czysto. Dziś go zamknę w pokoju to zobaczymy czy to jego.