Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak moge dac rzeczy na bazarki, tylko czy ktos moglby poprowadzic watek? wysle zdjecia, powysylam kupione fanty, tylko nie mam czasu zakladac i prowadzic bazarków

Posted

[quote name='fona']jak moge dac rzeczy na bazarki, tylko czy ktos moglby poprowadzic watek? wysle zdjecia, powysylam kupione fanty, tylko nie mam czasu zakladac i prowadzic bazarków

wyslij na budrysek78@wp.pl

[quote name='Piromanka']Pisalyscie na watku transprtowym? Wymienione miejscowosci to chyba jakies male wioski/misteczka. Jakie to wojewodztwo, w poblizu jakich wiekszych mist sie znjeduje?

Iwanowice sa pod K-kowem a Siemianow pod Wrockiem...kawal drogi

Posted

Budrysek może pokonać tę trasę Kraków-Wrocław po Zenia - jednak potrzebne są pieniążki za paliwo,bo nie jesteśmy w stanie same tego pokryć.
Aga mogłaby w sobotę (o ile zdążą Jej do tego czasu naprawić samochód)
Aga ile wyszłoby paliwo?

Posted

Co w końcu z transportem dla Zenka? Czy coś jest robione w tym kierunku? Jakieś konkrety proszę. Mogę dołożyć do transportu tylko niech będzie napisane ile potrzeba. W miarę szybko. W piątek mam wypłatę. Potrzebujących na dogo jest dużo więc limit wydatków na psy szybko się wyczerpuje.