Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Ale dlaczego Zenmek tez?
Rysio i Romus rozumiem - maja dlugi... Ale Zenek ma regularnuie oplacany hotel, bez poslizgow.
O co chodzi? Wyjasnijcie prosze wszystko.[/QUOTE]

Budryska mówiła mi że może udałoby się wziąźć Zenusia na zimę do domku. Zenuś to staruszek z chorymi stawami dlatego to byłoby idealne ja niestety aż takich warunków nie spełniam dlatego w e-mailu do Budrysek napisałam czy coś się udało z tym domkiem wykombinować i to przez wwszystkich zostało zrozumiane jako że ma odejść z hotelu.
Zenuś nie ma żadnych długów i hoteliku ma pewne miejsce.

Posted

[quote name='Klaudus__']Iwona ma rację - ciepły Dom - bądź domowy hotelik, gdzie mógłby być w domu byłby zbawieniem...

Wobec tego moze znajdzie sie dobra dusza, ktora przygarnie Zenka na zime do domu.....

Posted

[quote name='Tofikowa']Jaka to odległość? Ile potrzeba na transport?[/QUOTE]

tego nigdy nie da sie okreslic dokladnie bo nie wiadomo skad ktos po Niego pojedzie a sama trasa z Iwanowic do Siemianowa to na bank 300 km + dojazd

Posted

[quote name='Olena84']A zamiana hoteli polega na tym, ze bedzie tanszy czy w domu?[/QUOTE]

przeciez jest caly czas mowione, ze chcemy zeby byl w domu, nie nadaje sie do kojca
cena taka sama