Kocurek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zenusiu pokazuj sie,przypominaj cioteczkom.... Quote
Piromanka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Olena84 napisał(a):A mozna zrobic rozliczenie ostatnie? Olenko, brakuje okolo 150 zl jeszcze zeby zaplacic za sierpien.... Quote
Piromanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kto zechcialby wspomoc Zenka finansowo? Quote
Iljova Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Witaj Zenusiu w piątkowy poranek, niech będzie dla Ciebie szczęśliwy. Żebyś w końcu miał ten swój domek :-) !!!!!! Quote
Kocurek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 u mnie juz biednie....moge podeslac grosika ale dopiero na koniec wrzesnia...:( Prosilabym o IBAN i SWIFT banku. Juz sobie zanotuje. Quote
hotelamok Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zenuś do tej pory brał rimadyl z przerwami tzn. zgodnie z tym co powiedział mi wet miał podawany przez tydzień potem przerwa do momentu aż nie zauważę pogorszenie. Na dzień dzisiejszy powinien go dostawać bez przerwy ew. przez dłuższy czas może wtedy znacznie się zaleczy. Niestety lekarstwa się skończyły 1 tab. kosztuje 4zł Zenuś dostaje 1/2tab. dziennie. Tabletki na miesiąc to koszt 60zł Quote
BUDRYSEK Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 hotelamok napisał(a):Zenuś do tej pory brał rimadyl z przerwami tzn. zgodnie z tym co powiedział mi wet miał podawany przez tydzień potem przerwa do momentu aż nie zauważę pogorszenie. Na dzień dzisiejszy powinien go dostawać bez przerwy ew. przez dłuższy czas może wtedy znacznie się zaleczy. Niestety lekarstwa się skończyły 1 tab. kosztuje 4zł Zenuś dostaje 1/2tab. dziennie. Tabletki na miesiąc to koszt 60zł mam 30 zl od bakusiowej i chyba 30 zł przelala Piromanka na leki tak? Quote
Piromanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):za leki i bad Zenusia trzeba zaplacic: morfologia - 50 zl + mocz - 10 zl 40 zl za leki ja zalozylam 50 zl + 50 zl do hotelu Iwona z hotelu mowi, ze poprawa jest gigantyczna :) rachunki mam wkleje w wolnej chwili Przelalam kase zgodnie z tym rozliczeniam, czyli 50 zl do hotelu, a 50 zl Tobie. Quote
unixena Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jestem ..na razie zapisuje .Za jakis tydzien bede mogla podeslac grosik ... Quote
Piromanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kocurek napisał(a):u mnie juz biednie....moge podeslac grosika ale dopiero na koniec wrzesnia...:( Prosilabym o IBAN i SWIFT banku. Juz sobie zanotuje. Wysylam. Dziekuje Kocurku! unixena napisał(a):Jestem ..na razie zapisuje .Za jakis tydzien bede mogla podeslac grosik ... Ogromne podziekowania!!! Witam na watku! Quote
BUDRYSEK Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Piromanka napisał(a):Przelalam kase zgodnie z tym rozliczeniam, czyli 50 zl do hotelu, a 50 zl Tobie. oki, zle to zrozumialam :) w takim razie ja przesyłam 30 zl od bakusiowej i trzeba jeszcze dozbierac 30 zł Quote
BUDRYSEK Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 unixena napisał(a):Jestem ..na razie zapisuje .Za jakis tydzien bede mogla podeslac grosik ... Witamy u Zenusia :) Quote
Maruda666 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moja stała ( 15zł) wychodziła około 15 każdego miesiąca. Zwiększyłam do 30, pójdzie dziewiątego września. Zeniu :) głowa do góry!! Quote
BUDRYSEK Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Maruda666 napisał(a):Moja stała ( 15zł) wychodziła około 15 każdego miesiąca. Zwiększyłam do 30, pójdzie dziewiątego września. Zeniu :) głowa do góry!! bardzo dziękujemy :) Quote
Awit Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dostałam zaproszenie, znam Zeniusiowy wątek od dawna. Z kasą mam krucho, Szarik nie ma całych deklaracji na hotel w którym jest, Mundzia niby ma, ale szczepienia, sterylka przed nami, przy okazji zaproszę na bazarek z mojego podpisu, warto zajrzeć. Jednorazowo maleńką dyszkę wyślę Zenusiowi, wiem co znaczy czekać na każdy grosik. Zeniusiu trzymaj się biedaczynko! Quote
Iljova Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zenuś dlaczego Ty jeszcze bez domku ??????? Cyrylek już od dawna w swoim , a Ty ciągle czekasz ... Quote
danavas Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 dajcie ciotki nr konta to dam dyszkę dla Zenusia...więcej nie mogę ale chociaż troszkę wesprę chłopca... Quote
maarit Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Podrzućcie cioteczki nr konta- jak będę na plusie to coś podeślę ;) Quote
monika083 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ja tez grosik zadeklaruje 15 na miesiac i 50 jednorazowo, tylko prosze o przypominajki:oops: Quote
BUDRYSEK Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dziewczyny czy macie juz konto skarbnika? bardzo Wam dziekuje :) Quote
Recommended Posts