Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EVA2406 napisał(a):
Koniecznie coś na te biedne stawy trzeba mu podawać :(

Mnie wetka dała dla Nuki kilkanaście kapsułek CORTA - VET HA i już widzę różnicę w poruszaniu się suni.
opakowanie 60 tabl po 200 mg kosztuje, niestety, 166 zł :(

Przez ostatnie kilka dni myślałam o Zenku. Dzisiaj zajrzałam do internetu, żeby poczytać o tym leku. Piszą , że jest bardzo dobry. Cena 166 zł. Cioteczki ! Musimy kupić to Zenusiowi. Zróbmy składkę. Niech chłopak nie cierpi. Kaskadaffik zapoczątkowała kwotą 30 zł. Co o tym myślicie?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bakusiowa napisał(a):
Przez ostatnie kilka dni myślałam o Zenku. Dzisiaj zajrzałam do internetu, żeby poczytać o tym leku. Piszą , że jest bardzo dobry. Cena 166 zł. Cioteczki ! Musimy kupić to Zenusiowi. Zróbmy składkę. Niech chłopak nie cierpi. Kaskadaffik zapoczątkowała kwotą 30 zł. Co o tym myślicie?

Skladka to swietny pomysl. Do tego moze bazarek. Ale czy ktos ma fanty lub pomysl na bazarek?

Posted

Nie mam fantów na bazarek ale deklaruję 30 zł na lek CORTA-VET HA. To już byłoby 60 zł. Jeszcze 106 zł + ewentualne koszty przesyłki, bo widziałam to w sklepie internetowym. Może jest w lecznicy ,to odpadłaby przesyłka.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Odwiedzam kochanego Zenusia. Kto jeszcze chętny dołożyć się do leków dla naszego chorowitka:-(

Dołożę 5zł. Hopnę, kto da jeszcze?

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jutro wkleje rachunki ze weta i leki
Zenus potrzebuje caprodyl...jest to dobry lek tylko nie najtanszy

To trzeba ostro brać się za jakąś składkę.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Trzeba poczekać aż Budrysek napisze ile potrzeba pieniędzy. Bardzo prosimy o deklaracje na leczenie Zenusia. Chłopaka łapki bardzo bolą.

Podniose z prosba o pomoc w kupieniu lekow.