BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Parys czeka juz tylko na śmierć....w schronie nie ma szans!!! Błagam o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/210978-Jestem-Parys...mam-PADACZKĘ...CZY-MUSZĘ-UMRZEĆ-(?p=17234900#post17234900 Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dawno mnie u Zenusia nie było na wątku... częściej widziałam go w realu i podziwiałam jego ogromną potrzebę czlowieka, sympatyczne zachowanie i... jednak ślady wieku w poruszaniu się... Po ostatnich doświadczeniach ze staruszkami beniastymi, gdzie każdy ma problemy starcze, gdzie każdy potrzebuje wsparcia, a to na serce, a to na łapki, a to na przewodnictwo...a to... zaczynam się zastanawiać, czy i Zenusia, nie trzebaby pod tym kątem przebadać i niejako zastanowić się, czy nie potrzebuje wsparcia dla swego już styranego życiem organizmu. Jutro bedę miała okazję ponownie zobaczyć Zenusia (dzięki BUDRYSKU, że pomyslałaś o mnie i odwiedzę i Linusia i "nasze" psiurki). Może bezzasadne jest moje gdybanie na odległość... Quote
Aleksandrossa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Strike - czy to jest pechowy pies??? Szukamy domu tymczasowego dla 5 letniego amstaffa przebywającego w Azylu pod Psim Aniołem. Był już w 3 schroniskach, w jednym dt. Jest to pies z problemami dlatego potrzebujemy doświadczonego domu tymczasowego - ze szkoleniowcem. Otóż. Pies gdy zostanie sam w domu strasznie wszystko niszczy... Czy uda nam się go "naprawić"? Biedaczysko tyle już przeżyło.... Jak wiadomo hotel/DT ze szkoleniowcem kosztuje i to więcej niż zwykły..... Proszę, wspomóż nas finansowo i/lub duchowo....Zbieramy deklaracje - stałe i jednorazowe..... Oto Strike: wątek na dogo i cała historia: http://www.dogomania.pl/threads/209872-Strike-ju%C5%BC-w-3-schronisku!-Potrzebne-deklaracje-na-DT-i-behawioryste Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Uff udało się…piłka jest moja Skoczę po piłke Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jutro juz wysciskam Zenusia na bank :) strasznie mi szkoda tego staruszka :( ze nie moze znalezc domku na ostatnie swoje lata...:( przykre to :( trzeba pomyslec o jakichs witaminach dla Niego...glownie na stawy...daja Mu juz w kosc moze Ktos zrobi jakis barek? prosze.... Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jutro juz wysciskam Zenusia na bank :) strasznie mi szkoda tego staruszka :( ze nie moze znalezc domku na ostatnie swoje lata...:( przykre to :( trzeba pomyslec o jakichs witaminach dla Niego...glownie na stawy...daja Mu juz w kosc moze Ktos zrobi jakis bazarek? prosze.... Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Iljova napisał(a):To nie zapomnij go wypieścić ! :-) wow! nawet 2 razy udalo mi sie zapewnic o jutrzejszym spotkanku :) nie zapomne :) Quote
Piromanka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 BUDRYSEK napisał(a):wow! nawet 2 razy udalo mi sie zapewnic o jutrzejszym spotkanku :) nie zapomne :) Super, ze jedziesz do niego. Jesli tylko to mozliwe, postaraj sie zobic nowe zdjecia. Dzieki. Quote
Olena84 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Po Zenusiu w ogole nie widac jego wieku, mlodziak jeszcze;). Quote
sonek666 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Przelałam z bazarku 45zł na Zenka. Proszę o info na wątku jak pieniążki dojdą :):):) Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 sonek666 napisał(a):Przelałam z bazarku 45zł na Zenka. Proszę o info na wątku jak pieniążki dojdą :):):) dziekujemy :) Quote
zuzlikowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Olena84 napisał(a):Po Zenusiu w ogole nie widac jego wieku, mlodziak jeszcze;). Niestety widać... i upływ czasu także. Quote
zuzlikowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Piromanka napisał(a):Super, ze jedziesz do niego. Jesli tylko to mozliwe, postaraj sie zobic nowe zdjecia. Dzieki. Aparat już z naładwanymi bateriami, więc może uda sie choc kilka zrobić... i tylko trzymajcie kciuki by ten zgredzik( aparat oczywiście) nie nawalił :) Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 szersza relacja i foty jutro...dopiero wrocilysmy po Zenusiu widac juz ze czas nie stoi w miejscu :( w czw jedzie na bad krwi...musimy uzbierac ok 60 zl potrzebne sa leki p/bolowe, wzmacnajace stawy...jest z nimi bardzo zle :( tylne lapeczki sa sztywne, bola Go bioderka :( potrzebna pomoc! Quote
EVA2406 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Biedny Zenulek :(. Te starcze zmiany w stawach są bolesne i bardzo utrudniające życie. Widzę to na co dzień na przykładzie mojej Nusi. Są lepsze i gorsze dni. Jak powietrze suche i słoneczko za oknem jest lepiej, jak wilgoć w powietrzu jest tragicznie. Zejście ze schodów jest dużym problemem. Tak mi żal tego Zenusia, że na końcówkę swego trudnego życia nie może mieć własnego domku :-( Quote
Iljova Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zenusiu !!! To boli, że nie jest w swoim domku, właśnie teraz kiedy już ma wiele lat i jest schorowany :-( Quote
Olena84 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ojej, to nie wiedzialam ze z Zenkiem jest tak zle:( Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Avilia prosze zrob w wolnej chwili bazarek dla Zenusia z tych rzeczy ktore przywiozlam...trzeba na weta, leki a to juz spory koszt...nie mozemy placic na kreche pilnie szukamy domowego dt dla Zenusia!!!! niech te ostatnie mam nadzieje lata spedzie w domu...przeciez On nigdy w nim nie mieszkal :( Quote
paulinken Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Może u DIF jest miejsce? Pisała, że ostatnio jakiś psy poszły do DS. Quote
kaskadaffik Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 O kurcze ja też nie wiedziałam, że z Zenusiem tak źle, proszę dajcie mi konto to od nas 30 zł na leczenie puszczę , Zenusiu trzymaj się, obyś tylko nie cierpiał kochany .. Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts