chita Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Piromanka napisał(a):Juz dosc nieaktualne... Niestety z miesiaca na miesiac liczba wplat sie skucesywmnie zmniejsza.... Wiecej niz polowa deklarowiczow nie wplaca..... a ile placicie za hotelik? moge cos podeslac jednorazowo tylko niestety... Quote
wapiszon Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Też jestem na zaproszenie ale finansowo kiepsko. Walczę z chorobą skóry mojej staruszki i zapaleniem jamy ustnej staruszka kota. Wykończyły mnie moje zwierzaki ;( Quote
Inez de Villaro Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dostałam zaproszenie...w wakacje nie dam rady nic dorzucić :( przepraszam. Quote
Piromanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 hankasanok napisał(a):i ja jestem na zaproszenie, niestety jak niektórzy tez na razie finasowo leże, sama zbieram kase dla naszego puchacza Nerusia, ale bede sledzic, podnosic i trzymac kciuki oczywiście! Dzieki za pojawienie sie na watku. Nie znikaj tylko... Trzymam kciuki za Nerusia! oalela napisał(a):Dzięki za zapro. Może chcecie arthoflex dla staruszka? W temacie lekow hotel musialby sie wypowiedziec, na co liczymy. Witam za watku! Husky4ever napisał(a):Zapisuję sobie Zenusia i będę od czasu do czasu podnosić. Zenus wita takzde Ciebie! Magdalena napisał(a):na pierwszą staruszku! Podnoszenie tez jest wazne, dzieki Magdaleno. chita napisał(a):a ile placicie za hotelik? moge cos podeslac jednorazowo tylko niestety... Placimy 300 zl lub 310 zl w zaleznosci od tego, ile dni ma miesiac. Kazda jednorazowa pomoc jest nam ogromnie potrzebna i za kazda Zenek bedzie wdzieczy!!! wapiszon napisał(a):Też jestem na zaproszenie ale finansowo kiepsko. Walczę z chorobą skóry mojej staruszki i zapaleniem jamy ustnej staruszka kota. Wykończyły mnie moje zwierzaki ;( Jak ja Ciebie rozumiem!!! Trzymajcie sie wszyscy w zdrowiu i uszy do gory! Inez de Villaro napisał(a):Dostałam zaproszenie...w wakacje nie dam rady nic dorzucić :( przepraszam. Ale jest nam milo, ze jestes obecna u Zenka na watku! Quote
korek221 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cześć Zenulku - wybacz że jak zwykle jestem spłukana...aż wstyd..:( buźki w nosek ślę... Quote
ania shirley Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Doszła moja wpłata? Postaram się jeszcze raz wysłać pod koniec tygodnia... Quote
Piromanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ania shirley napisał(a):Doszła moja wpłata? Postaram się jeszcze raz wysłać pod koniec tygodnia... Aniu, Zenek odnotowal 3 dni temu twoja wplate w wysokosci 50 zl. Bardzo, bardzo serdecznie dziekujemy i przesylamy buziaki!!!!! Quote
ataK Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dziękuję za zaproszenie, choć jedyne, co mogę, to podnosić :( Śliczny staruszeczek, w dodatku nosi imię mojego nieżyjącego Ojca... Quote
ewunian Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 dzięki za zaproszenie... niestety mogę tylko skromnie zakrzyknąć: "Zenuś na górę!" :( Quote
plina Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Jestem na zawołanie. Zobaczymy co da się zrobić... Quote
Maruda666 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Piromanka napisał(a):Juz dosc nieaktualne... Niestety z miesiaca na miesiac liczba wplat sie skucesywmnie zmniejsza.... Wiecej niz polowa deklarowiczow nie wplaca..... Piromanko, może pw do tych co zapomnieli? Zdarza się, że skończy się stałe zlecenie i człowiek nie zauważy. Sama się ledwo co nagimnastykowałam, żeby sprawdzić czy płacę - mam Zenka w stałych jako Cyryla ;) Quote
anula42 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 co za kochany chłopak- podeślijcie numer konta to doloże cos do skarbonki Quote
Gosia121 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jestem.Dziękuję za zaproszenie co do mojej sytuacji wypowiem się na pw. Quote
kaskadaffik Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ja zaglądam do Zenka od dwana, ale widać, ze zainteresowanie psiakiem znikome .... Zenuś u Ciebie zapraszam też na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/209775-Miski-FLEXI-dla-kotka-ciuchy-noside%C5%82ko-i-du%C5%BCo-wi%C4%99cej!-27.06 Quote
Drzagodha Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A Zeniu ogłoszenia to jakieś aktualne ma? Wiecznie w hotelu siedzieć też nie może. Quote
Iljova Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cześć Zenusiu jak Ty długo czekasz na ten domek :-( Quote
Recommended Posts