Tola Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 :multi::multi: Ale wiadomość:lol: Bardzo sie cieszę. Biedne małe:shake: A na zamojskim trwa nieustannie akcja wychwalania schronu. Quote
IVV Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 moze trzeba podrzucic te wiadomosci ;) strasznie sie ciesze ,ze malenstwa juz bezpieczne !!!! fajnie gdyby trafil sie jeden domek dla dwoch dzieciakow .... Quote
sonia71 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 IVV-one są młodę więc chyba nie muszą iść razem-chociaż dzisiejsza scenka z transportu suniek-odważniejsza i głośniejsza w boksie Polly tak mocno wtuliła się w mniejszą Rozi że stanowiły jedno ciałko :( i to Rozi była na wierzchu chroniąc siostrzyczkę :( Quote
IVV Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 rozmarzylam sie tylko....najwazniejsze ,ze juz dzisiejszej nocy beda spac w normalnych warunkach!!! Quote
sonia71 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 tak-IVV i to właśnie bardzo motywuje ,mimo ...kłód,wybojów itd...warto -SPOKOJNEJ NOCKI BIDULKI,BRUDNE ALE RAZEM WTULONE W CIEPEŁKU :) Quote
Tola Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Bardzo, bardzo się cieszę. Mam jeszcze trochę pieniedzy, ktore pozostaly z tych wpłaconych przez IVV; proszę o nr konta to wyslę 20 zł. IVV napisał(a):moze trzeba podrzucic te wiadomosci ;) strasznie sie ciesze ,ze malenstwa juz bezpieczne !!!! fajnie gdyby trafil sie jeden domek dla dwoch dzieciakow .... To nie ma sensu, bo niektórzy odbierają to sama wiesz jak... Quote
IVV Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tola napisał(a):Bardzo, bardzo się cieszę. Mam jeszcze trochę pieniedzy, ktore pozostaly z tych wpłaconych przez IVV; proszę o nr konta to wyslę 20 zł. To nie ma sensu, bo niektórzy odbierają to sama wiesz jak... Martus wiem !!! dlatego tak sobie do Ciebie pomrugalam ;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 super że sunieczki juz poza schroniskiem! no zadbane są bo pracownicy i kierownictwo to super ludzie są, rejestr jest? jest! sterylizacje/kastracje są? są! dogadać się z nimi można? można! a że szczyle zarobaczone, zapchlone i zalepione dupy od biegunki...przestańcie się czepiać!!!!!! wymyślacie już naprawde... Quote
sonia71 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tola napisał(a):Bardzo, bardzo się cieszę. Mam jeszcze trochę pieniedzy, ktore pozostaly z tych wpłaconych przez IVV; proszę o nr konta to wyslę 20 zł. To nie ma sensu, bo niektórzy odbierają to sama wiesz jak... Tolu i IVV -dziękuję ,konto już leci ciekawe jak małe po pierwszej nocy?myślę że wtulone w siebie do granic możliwości przespały cały wczorajszy stres :( Quote
IVV Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ja tez jestem strasznie ciekawa jak babelki ??? Quote
Ewanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nareszcie dotarłam do dzieciaków ... najważniejsze, że już są bezpieczne :) ... hurrraaa !!! :) Quote
Jo37 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Rozliczyłam konto Molly . Przelałam 100zł . Quote
sonia71 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Jo37 -bardzo ci dziękuję:loveu:(i mestudio z bazarku:loveu: ) i jak wpłyną na konto uzupełnię post rozliczeniowy Quote
funia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wczoraj obydwie dziewczynki zafajdały się całe .Chyba ze strachu .Warczały na nas całą droge .Zostały zakwaterowane i nakarmione .Jedzenie zostalo pochłonięte w locie .Spały grzecznie .Noc mineła spokojnie . Obydwie są tak wytraszone ,ze nawet jak patrzymy na nie to odwracają wzrok .Wciskają się w najdalszy kąt budy i piszczą . Dzisiaj nie darowałam im weszłam do nich do budy na ile pozwoliły mi moje gabaryty i tak sobie lezałyśmy dobre pół godzinki .Udawały ze nie chca ale ja głaskałam je cały czas nie patrząc ze warcza .Chyba im sie spodobało bo jak poszłam to darły się w niebogłosy .Podejrzewam ,ze jeszce kilka dni i zakumplujemy sie na całego;) Ps .Są sliczne . Postaram się jutro o zdjecia a jak mi sie nie uda czasowo to na czwartek mamy sesję zdjęciową z powaznym profesjonalista .DARMOWA :cool3: Quote
Joodith Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Oj biedne Maleństwa, jeszcze w strachu, ale zapewne kilka dni terapii głaskaniowej i będą nie do poznania :) Czekamy na zdjęcia. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Może udałoby nam się jakoś wespół-w zespół zrobić bazarek dla Dziewczyn? Ja jeszcze parę rzeczy znajdę... Ktoś coś może dorzucić? Pzdr. Quote
magiraf Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 :)))) Hurrreyyyy!!! Super wiesci, ze Dzieciaki juz bezpieczne!!! Teraz ostatni etap akcji-DS!!! I ja tez sie rozmaaaarzam w tym temacie, ze a nuz uda sie Siostrzyczkom znalezc jeden szczesliwy domal! :) Trzymam kciuki i jak beda tylko jakies nowe zgloszenia na fb to przesylamy info! Quote
IVV Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Funia zaczaruje dziewczynki za kilka dni i beda chodzic za nia jak nasza Toska ;) Quote
zadra Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja bym proponowała wprowadzić terapię "wzbogaconego środowiska" dla dziweczynek i Tayi. Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 funiu-dobrze że trafilaś na wątek ,mimo mojego linku -a raczej nie :mad:linku i mamy ifno o siorkach, ciekawe czy za kilka dni jak się trochę przełamią potwierdzi się wersja o charakterach :wyższa Polly ,odważna,charakterna braniąca swojego terenu i mniejsza Rozi,rozważna i lękliwa z mottem -jak najszybciej shcować się za siorką :razz:bo po wyjściu ze schronu wszystko było odwrotnie -no pelne uzupełnianie się zależnie od sytuacji:razz: ..ale to wszystko mniej ważne od ich zdrowia:shake: dziewczyny bazarek jest ,nawet dwa bo drugi cegiełkowy ...linki w pierwszym poście...ale totalna cisza ...i praktycznie tylko ja na nich...wrzucilam też na ogólny cegiełkowy zadra-pewnie że trzy strachajełka:Taya,Polly i Rozi po wspólnej terapii będą jak trzy sreberka ..a raczej złotka :loveu: ale,ale ....mimo wszystko dalej prosimy o grosiki ,bo faktycznych wpływów na konto mamy dalej malutko:shake: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 sonia71 napisał(a): dziewczyny bazarek jest ,nawet dwa bo drugi cegiełkowy ...linki w pierwszym poście...ale totalna cisza ...i praktycznie tylko ja na nich...wrzucilam też na ogólny cegiełkowy Byłam na bazarkach i, niestety, pierwszy - nie moje rozmiary. Drugi - kupiłam 4 cegiełki. Pzdr. Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 wpłaty na konto Polly i Rozi: 1.:loveu:J.Fornal-100zł(pudzian) 2.:loveu:agniech_a-5 zł.bazarek ceg. 3.:loveu:wujek & ciocia-15zł.bazarek ceg. 4.:loveu:Asiaczek-20zł.bazarek ceg. 5.:loveu:IVV-98,45zł 6.:loveu:beataczl-5zl.bazarek ceg. 7.:loveu:Jo37-100zł(rozliczenie końcowe konta Molly,w tym bazarek mestudio :loveu:60zł.) Quote
Recommended Posts