Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

moze trzeba podrzucic te wiadomosci ;)
strasznie sie ciesze ,ze malenstwa juz bezpieczne !!!!
fajnie gdyby trafil sie jeden domek dla dwoch dzieciakow ....

Posted

IVV-one są młodę więc chyba nie muszą iść razem-chociaż dzisiejsza scenka z transportu suniek-odważniejsza i głośniejsza w boksie Polly tak mocno wtuliła się w mniejszą Rozi że stanowiły jedno ciałko :( i to Rozi była na wierzchu chroniąc siostrzyczkę :(

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę.
Mam jeszcze trochę pieniedzy, ktore pozostaly z tych wpłaconych przez IVV; proszę o nr konta to wyslę 20 zł.

IVV napisał(a):
moze trzeba podrzucic te wiadomosci ;)
strasznie sie ciesze ,ze malenstwa juz bezpieczne !!!!
fajnie gdyby trafil sie jeden domek dla dwoch dzieciakow ....

To nie ma sensu, bo niektórzy odbierają to sama wiesz jak...

Posted

Tola napisał(a):
Mam jeszcze trochę pieniedzy, ktore pozostaly z tych wpłaconych przez IVV; proszę o nr konta to wyslę 20 zł.

Martus wiem !!! dlatego tak sobie do Ciebie pomrugalam ;)

Posted

super że sunieczki juz poza schroniskiem!
no zadbane są bo pracownicy i kierownictwo to super ludzie są, rejestr jest? jest! sterylizacje/kastracje są? są! dogadać się z nimi można? można! a że szczyle zarobaczone, zapchlone i zalepione dupy od biegunki...przestańcie się czepiać!!!!!! wymyślacie już naprawde...

Posted

Tola napisał(a):

Tolu i IVV -dziękuję ,konto już leci

ciekawe jak małe po pierwszej nocy?myślę że wtulone w siebie do granic możliwości przespały cały wczorajszy stres :(

Posted

Wczoraj obydwie dziewczynki zafajdały się całe .Chyba ze strachu .Warczały na nas całą droge .Zostały zakwaterowane i nakarmione .Jedzenie zostalo pochłonięte w locie .Spały grzecznie .Noc mineła spokojnie .
Obydwie są tak wytraszone ,ze nawet jak patrzymy na nie to odwracają wzrok .Wciskają się w najdalszy kąt budy i piszczą .
Dzisiaj nie darowałam im weszłam do nich do budy na ile pozwoliły mi moje gabaryty i tak sobie lezałyśmy dobre pół godzinki .Udawały ze nie chca ale ja głaskałam je cały czas nie patrząc ze warcza .Chyba im sie spodobało bo jak poszłam to darły się w niebogłosy .Podejrzewam ,ze jeszce kilka dni i zakumplujemy sie na całego;)

Ps .Są sliczne .
Postaram się jutro o zdjecia a jak mi sie nie uda czasowo to na czwartek mamy sesję zdjęciową z powaznym profesjonalista .DARMOWA :cool3:

Posted

:)))) Hurrreyyyy!!! Super wiesci, ze Dzieciaki juz bezpieczne!!! Teraz ostatni etap akcji-DS!!! I ja tez sie rozmaaaarzam w tym temacie, ze a nuz uda sie Siostrzyczkom znalezc jeden szczesliwy domal! :) Trzymam kciuki i jak beda tylko jakies nowe zgloszenia na fb to przesylamy info!

Posted

funiu-dobrze że trafilaś na wątek ,mimo mojego linku -a raczej nie :mad:linku
i mamy ifno o siorkach, ciekawe czy za kilka dni jak się trochę przełamią potwierdzi się wersja o charakterach :wyższa Polly ,odważna,charakterna braniąca swojego terenu i mniejsza Rozi,rozważna i lękliwa z mottem -jak najszybciej shcować się za siorką :razz:bo po wyjściu ze schronu wszystko było odwrotnie -no pelne uzupełnianie się zależnie od sytuacji:razz: ..ale to wszystko mniej ważne od ich zdrowia:shake:

dziewczyny bazarek jest ,nawet dwa bo drugi cegiełkowy ...linki w pierwszym poście...ale totalna cisza ...i praktycznie tylko ja na nich...wrzucilam też na ogólny cegiełkowy

zadra-pewnie że trzy strachajełka:Taya,Polly i Rozi po wspólnej terapii będą jak trzy sreberka ..a raczej złotka :loveu:

ale,ale ....mimo wszystko dalej prosimy o grosiki ,bo faktycznych wpływów na konto mamy dalej malutko:shake:

Posted

sonia71 napisał(a):

dziewczyny bazarek jest ,nawet dwa bo drugi cegiełkowy ...linki w pierwszym poście...ale totalna cisza ...i praktycznie tylko ja na nich...wrzucilam też na ogólny cegiełkowy

Byłam na bazarkach i, niestety, pierwszy - nie moje rozmiary. Drugi - kupiłam 4 cegiełki.

Pzdr.

Posted

wpłaty na konto Polly i Rozi:
1.:loveu:J.Fornal-100zł(pudzian)
2.:loveu:agniech_a-5 zł.bazarek ceg.
3.:loveu:wujek & ciocia-15zł.bazarek ceg.
4.:loveu:Asiaczek-20zł.bazarek ceg.
5.:loveu:IVV-98,45zł
6.:loveu:beataczl-5zl.bazarek ceg.
7.:loveu:Jo37-100zł(rozliczenie końcowe konta Molly,w tym bazarek mestudio :loveu:60zł.)