jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 IVV napisał(a):Jo Ciebie to tylko ozlocic!!!! IVV - a TY znowu swoje :crazyeye: - tylko pamiętaj, że to (niestety) powinno być BIAŁE złoto :eviltong::eviltong::eviltong:... jesteś kochana :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Przelew na 70 zł poleciał ;=) Jeeeee, super! Ja jeszcze jestem PRZED przelewami z deklaracjami, ale chyba i tam bym nie mogła pomóc... Pzdr. Quote
sonia71 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Przelew na 70 zł poleciał ;=) jogolcia:loveu::loveu::loveu: i jeszcze moje własne ,działkowe tupilki dla ciebie a i jeszcze -siorki w ciągu pierwszego tygodnia mają 221 wejść na allegro a leci jeszcze tydzień-OBY WYŁONIŁ SIĘ Z TEGO JAKIŚ DOMEK mimo że obserwatorów jeszcze nie ma ale był to czas świąt i sylwestra więc ludzie są rozgrzeszeni ...a teraz do roboty :mad:i wybierać mi tu swoje psie miłości -nie lenić się ,korzystać:lol: bo takie chodzące szczęścia drugi raz się nie powtórzą Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='sonia71']jogolcia:loveu::loveu::loveu: i jeszcze moje własne ,działkowe tupilki dla ciebie a i jeszcze -siorki w ciągu pierwszego tygodnia mają 221 wejść na allegro a leci jeszcze tydzień-OBY WYŁONIŁ SIĘ Z TEGO JAKIŚ DOMEK mimo że obserwatorów jeszcze nie ma ale był to czas świąt i sylwestra więc ludzie są rozgrzeszeni ...a teraz do roboty :mad:i wybierać mi tu swoje psie miłości -nie lenić się ,korzystać:lol: bo takie chodzące szczęścia drugi raz się nie powtórzą dobrzes rzekla;) Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Soniu - dzięki za piękne tulipki - uwielbiam dostawać kwiatki ( najlepiej w doniczkach, bo wsadzam je wtedy do ogródka, albo już w ogródku :eviltong:).... Podtrzymuję - niech ludziska się szybko namyślą, bo ktos im sprzątnie Twoje cuda sprzed nosa :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Proszę zajrzyjcie - tragedia rodziny z dogo: http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie Quote
IVV Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 tragedia :( Anita mi wczoraj o tym pisala na pw .trzeba koniecznie im jakos pomoc !!! Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 IVV napisał(a):tragedia :( Anita mi wczoraj o tym pisala na pw .trzeba koniecznie im jakos pomoc !!! oczywiście!!! Quote
sonia71 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 pewnie tak :) może funia coś skrobnie o suniach i pokaze nam ślicznotki na fotkach? Quote
funia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Siostry mają się bardzo dobrze .Poli pokazała jaka z niej bestia :-o.. . dziabnęła wczoraj koleżankę w noge .Oczywiście nic sie nie stało bo była grubo ubrana i miała kozaki .MA dziewucha charakterek:diabloti: Rozi nie wykazuje takich zapędów jak jej siostra .Bawią sie tak jak normalne szczenięta .Apetyt dobry .Ale cwaniary wolą gotowane:eviltong: Po niedzieli trzeba zaszczepić . Zdjec nowych nie mam .Postaram się zrobic . Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No, pora na nowy domek:) Łobuziary... Pzdr. Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Polencja- nie gryź jeszcze, boś niezaszczepiona :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sonia71 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 funia napisał(a):Siostry mają się bardzo dobrze .Poli pokazała jaka z niej bestia :-o.. . dziabnęła wczoraj koleżankę w noge .Oczywiście nic sie nie stało bo była grubo ubrana i miała kozaki .MA dziewucha charakterek:diabloti: Rozi nie wykazuje takich zapędów jak jej siostra .Bawią sie tak jak normalne szczenięta .Apetyt dobry .Ale cwaniary wolą gotowane:eviltong: Po niedzieli trzeba zaszczepić . Zdjec nowych nie mam .Postaram się zrobic . noż qurczę -co sobie wyrobię zdanie o którejś ...to zwrot ..Pollka -maślanka-człowiecza teraz podgryzacz ?dobrze że chociaż świszczypał Rozka dalej zostaje sobą :) funiu -na wirusowki już mamy ,dzięki jogolci tak więc -spokojnie szybko przeleję :) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Witam gryzaczka i ślimaczka Ładnie:) Pzdr. Quote
Lolalola Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 gryzaki i slimaki;)a gdzie sie podzialy te 2 aniolki zastraszone??:diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Oh, ich już daaaaaawnoooooo nie ma;) pzdr. Quote
sonia71 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Witam gryzaczka i ślimaczka jogolciu a która to ślimak-bo gryzaczek:mad: to Pollka ale Rozka to chyba ślimak-błyskawica:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A ja nie doczytałam, aby któraś miała jechać do DS... Pzdr. Quote
Recommended Posts