Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Przelew na 70 zł poleciał ;=)
jogolcia:loveu::loveu::loveu: i jeszcze moje własne ,działkowe tupilki dla ciebie

a i jeszcze -siorki w ciągu pierwszego tygodnia mają 221 wejść na allegro a leci jeszcze tydzień-OBY WYŁONIŁ SIĘ Z TEGO JAKIŚ DOMEK mimo że obserwatorów jeszcze nie ma ale był to czas świąt i sylwestra więc ludzie są rozgrzeszeni ...a teraz do roboty :mad:i wybierać mi tu swoje psie miłości -nie lenić się ,korzystać:lol: bo takie chodzące szczęścia drugi raz się nie powtórzą

Posted

[quote name='sonia71']jogolcia:loveu::loveu::loveu: i jeszcze moje własne ,działkowe tupilki dla ciebie

a i jeszcze -siorki w ciągu pierwszego tygodnia mają 221 wejść na allegro a leci jeszcze tydzień-OBY WYŁONIŁ SIĘ Z TEGO JAKIŚ DOMEK mimo że obserwatorów jeszcze nie ma ale był to czas świąt i sylwestra więc ludzie są rozgrzeszeni ...a teraz do roboty :mad:i wybierać mi tu swoje psie miłości -nie lenić się ,korzystać:lol: bo takie chodzące szczęścia drugi raz się nie powtórzą
dobrzes rzekla;)

Posted

Soniu - dzięki za piękne tulipki - uwielbiam dostawać kwiatki ( najlepiej w doniczkach, bo wsadzam je wtedy do ogródka, albo już w ogródku :eviltong:)....

Podtrzymuję - niech ludziska się szybko namyślą, bo ktos im sprzątnie Twoje cuda sprzed nosa :evil_lol:

Posted

Siostry mają się bardzo dobrze .Poli pokazała jaka z niej bestia :-o..
. dziabnęła wczoraj koleżankę w noge .Oczywiście nic sie nie stało bo była grubo ubrana i miała kozaki .MA dziewucha charakterek:diabloti:
Rozi nie wykazuje takich zapędów jak jej siostra
.Bawią sie tak jak normalne szczenięta .Apetyt dobry .Ale cwaniary wolą gotowane:eviltong:

Po niedzieli trzeba zaszczepić .
Zdjec nowych nie mam .Postaram się zrobic .

Posted

funia napisał(a):
Siostry mają się bardzo dobrze .Poli pokazała jaka z niej bestia :-o..
. dziabnęła wczoraj koleżankę w noge .Oczywiście nic sie nie stało bo była grubo ubrana i miała kozaki .MA dziewucha charakterek:diabloti:
Rozi nie wykazuje takich zapędów jak jej siostra
.Bawią sie tak jak normalne szczenięta .Apetyt dobry .Ale cwaniary wolą gotowane:eviltong:

Po niedzieli trzeba zaszczepić .
Zdjec nowych nie mam .Postaram się zrobic .

noż qurczę -co sobie wyrobię zdanie o którejś ...to zwrot ..Pollka -maślanka-człowiecza teraz podgryzacz ?dobrze że chociaż świszczypał Rozka dalej zostaje sobą :)

funiu -na wirusowki już mamy ,dzięki jogolci tak więc -spokojnie szybko przeleję :)