Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktos podaje je swoim psom? Zajrzalam do nich na stronke i musze powiedziec, ze nie widzialam jeszcze tak dobrego skladu suchej karmy (chodzi mi glownie o Innove). Probowalam sie do nich dodzwonic, ale nikt nie odbiera. Bede wdzieczna za jakieolwiek informacje.

Posted

Kiedyś mieliśmy worek na próbę tej karmy, faktycznie skład bardzo przyzwoity - wszystko full natural, ochy i achy. Psy jadły nieszczególnie chętnie, ale one tak mają, ze wszystkimi karmami bez uszlachetniaczy.

Ponieważ jednak z dostępnością u nas w Wawie tak sobie (a w praktyce 0), a nie specjalnie lubię wspierać handel internetowy, jak już serwujemy suche to Eagle Pack z serii Holistic. Kiedyś też próbowałem się kontaktować z tymi ludźmi z Krakowa (importera Innova), ale nie odpisali na maile.

Posted

Znajomy przywiózł ze Słowacji, w przeliczeniu z Koron, wychodziło jakieś 230zł za 15 kg. Zaraz przegrzebię swoje zasoby, może jeszcze mi się ten mail zachował. Z tego co się orientuję ta firma z Krakowa, sprowadzała tę karmę właśnie ze Słowacji.

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Widziałam tą stronę wcześniej, ale bardzo zniechęcająca dla klienta.

Ani nie ma informacji czy mozna kupic, ani za jaka cena, a azeby znalesc kontakt z ta firma tez nie bylo łatwo, zadnego odnosnika kontakt itp , to ja musialam szukac klikajac w kazdy odnosnik i kazdy rysunek.

Ktos juz korzystal z uslug tej firmy? Jakie ceny?

• 2 weeks later...