sylwiaso Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Isadora7 napisał(a):no to i ja hopnęI "lasek brzozowy"HHHHHOOOOOPPPPPPP Faluś:multi:!!!!! Quote
__Lara Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Czekam ciągle na wieści o Falusiu. No i szukamy dt, bo teraz najbardziej tego potrzebuje. Quote
majqa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tylko, jak rozumiem i o ile rzeczywiście tak to wygląda, domku bez innych psów. Quote
__Lara Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 majqo, narazie tak. Próbuję dowiedzieć się czegoś od osób bezpośrednio chodzących do schronu. Może teraz po tym wolnym coś ruszy. Quote
ciapuś Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 W tym samym schronisku czeka na ratunek Szalik. Widziałam że ktoś pisał że gdyby Faluś był zdrowy to by może miał dla niego dt , to może w zamian coś się znajdzie dla tego staruszka. Quote
ciapuś Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Udało mi się kilka rzeczy dowiedzieć o Falusiu 1 Nie nadaje się do innych psów ani suk 2 Skóra jest już praktycznie zaleczona - nie zaraża 3 Trzeba go szybko zabrać bo nie bardzo jest z nim co zrobić (zajmuje cały boks w którym powinny być przynajmniej 2 psy) przy tym przepełnieniu w końcu gdzieś go przeniosą i źle się to dla niego skończy. 4 do ludzi jest ok Quote
__Lara Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 ciapuś, a czy można liczyć na jakieś jego nowe zdjęcia? to by mu się już ogłoszenia porobiło. Quote
ciapuś Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Niestety ja nie jeżdżę w tej chwili do schroniska.Zadzwoniłam tylko do weterynarza pracującego w schronisku i znającego psa i wypytałam o niego Quote
__Lara Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 ciapuś, a kojarzysz kogoś kto mógłby zrobić zdjęcia Falusiowi? Quote
majqa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 __Larko, bywały w schronie anovip1, magija, może wciąż bywają, napisz do nich proszę w sprawie zdjęć. Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='ciapuś']W tym samym schronisku czeka na ratunek Szalik. Widziałam że ktoś pisał że gdyby Faluś był zdrowy to by może miał dla niego dt , to może w zamian coś się znajdzie dla tego staruszka. Szalikowi proponowała tymczas szczecinianka, ale jej propozycja została bez odzewu, wzięła innego psiaka. Quote
ciapuś Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='bianka0']Szalikowi proponowała tymczas szczecinianka, ale jej propozycja została bez odzewu, wzięła innego psiaka. Nie została bez odzewu tylko nie było możliwości wyciągnięcia psa o 7 rano ze schroniska( otwarte jest od 9 ) ,a propozycja padła dzień wcześniej zapraszam na bazarek z super spaniami dla dużych psów http://www.dogomania.pl/threads/195748-Super-legowiska-dla-du%C5%BCych-ps%C3%B3w-na-zwierz%C4%99ta-z-*FPR-ZwP*-do-10.11?p=15664314#post15664314 Quote
__Lara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 majqa napisał(a):__Larko, bywały w schronie anovip1, magija, może wciąż bywają, napisz do nich proszę w sprawie zdjęć. majeczqo, pisałam, i cisza...dziś się chyba znowu przypomnę. Quote
majqa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Larciu, napisałam przed momentem do Anovip na gg, a do Magija na mail. Quote
majqa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Anovip, jeśli tylko nic nie stanie na przeszkodzie, postara się w sb. zrobić zdjęcia, za co serdecznie Jej dziękuję. :-) Quote
__Lara Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 No to fajnie :) czekamy na zdjęcia :) Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Faluś ciocia sylwia mocno trzyma kciuki!!!i pamiętaj w razie CO!!!możesz liczyć na"brzozowy lasek":loveu: Quote
majqa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dobrze jest mieć bliskie, życzliwe dusze. :-) Dzięki Kochanej Magija (dzwoniła do mnie):loveu: będę mieć wieczorkiem fotki. Jamniś podobno długo siedzi sam więc wyprowadzony chce się bawić, wariować. Jest w ocenie Magija prawdziwym jamolem, wesołym, ruchliwym, spragnionym kontaktu, i tu uwaga, z ludźmi i suniami. :lol: Spokojnie może iść na DT, gdzie są suczki, agresji zero. Zdaniem Magija bojowość w miejscu, gdzie siedzi, może wynikać z obrony kocyka/ czegoś, na czym leży, bo to jedyna rzecz, jaka jest jego własną. Magija nie zaglądała mu w pychola ale jej się widzi, że jamnik ma góra 2-3 lata. Ponadto, zmiany na skórze nie wyglądają jej na jakiegoś aktywnego grzyba, choć podobno był to grzyb i został zaleczony. Quote
bianka0 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Teraz, kiedy się nim zajęłyście widać jaki on jest idealnie jamniczy.:p Ten pies po ogłoszeniach znajdzie dom piorunem. Aż się nie chce wierzyć, że tyle czeka na dom. Rzadko na stronach jamniczych są tak doskonałe rasowo psy do adopcji. Quote
Recommended Posts