goranik Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 hej! znalazlam mlodego beagla. Pies jest w pomaranczowej obrozy, nie ma tatuazu, ma jasne plamy. Jest typowym beaglem, wesolym i ufnym. znaleziony na ulicy legionow w Gdyni. Biegal w ta i spowrotem po ulicy miedzy samochodami i podszedl do mnie i moich psow, pozniej uciekl i za chwile przybiegl i zamknelam go u siebie w ogrodku zeby nie wpadl pod auto. Aktualnie jest ze mna w pracy. Moze ktos cos wie o tym ze ktos go szuka:-( nie ma informacji na obrozy niestety. Schroniska i lecznice sa powiadomione. Moj telefon: 663 737 176 Pozdrawiam Magdalena Michalska Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 za chwile postaram sie zrobic zdjecia, choc nie wiem czy teraz w pracy mi sie uda Quote
Frotka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 nawet jeżeli nikt się po niego nie zgłosi to szybciutko znajdziesz mu dom. Beagle idą jak świeże bułeczki. Quote
Frotka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 oj, coś czuję, że zaczynasz się do niego przywiązywać :evil_lol: Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 nie nie:evil_lol: tego mi nie wmowisz:evil_lol: z reszta, mi jak mi, ale moim 5-ciu psom ktore patrza na niego gniewnie:mad: Quote
Frotka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jak one się za niego zabiorą to już nie będzie bułeczką tylko płaskim zakalcem po przejściach. Własciciel się ucieszy przy odbiorze. Quote
styx Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ja również wrzuce to ogłoszenie na inne beaglowe forum :!: :) właściciel napewno się znajdzie ;). czekam na fotkę, zawsze trochę łatwiej rozpoznać. ;) edit: Polna mnie wyprzedziła. ;) Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 :razz: mam chwilowy problem z fotką, za chwile bedzie rozwiazany, bo zrobilam juz ale jest za duze, a w pracy nie mam zadnego programu ktorym moge je zmniejszyc, wyslalam do kolegi i ma mi zmniejszyc, czekam... Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 oto fotka uciekiniera - Pana buleczki;-) Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 na ogloszenia zareagowal Pan Tomasz Olczyk z hodowli Tom Pack. Hoduje Beagle i zna ich wiele w Trojmiescie. W tamtym tygodniu tez znalazl pieska. Zabral go do siebie i piesek teraz bedzie przebywal u niego. Tak bedzie lepiej dla psa, bo moje psy by go zestresowaly, a tam bedzie miedzy beagelkami. Nadal szukamy wlasciciela. strona Pana Tomka : www.tompack.pl Prosze dzwonic do mnie w razie czego lub kontaktowac sie z Panem Tomkiem. Mam nadzieje ze znajdzie sie szybko wlasciciel Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 sluchajcie, Pan Tomek byl z psem w lecznicy i okazalo sie ze pies ma Chipa, ale...SLOWACKIEGO! mam nadzieje ze nie jest tak ze wlasciciele przyjechali na wakacje nad morze i pies sie zgubil. Kurcze, a jesli tak, to jak dac znac tym ludziom. Poszla informacja do bazy oczywiscie. Co tu wymyslec...:cool3: Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 chyba znalazlam wlascicieli! dam znac pozniej czy to pewne, bo na razie jestesmy na etapie telefonow Quote
goranik Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 bigielek juz z wlascicielami:loveu: :multi: Quote
Atkaaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tej beagle byl u nas w klince na stryjskiej ostatnio ze swoim panem :D uu rok 2006 troche nie w pore xD Quote
Recommended Posts