Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bej ma około 2 lat,jest piękny ,młody ,dynamiczny.Psa wycieńczonego zimnem i tułaczką znalazł ktoś podróżujący z Katowic...wsadził do samochodu i zawiózł do lecznicy.Tu ogrzano Beja,odkurowano i skierowano do schroniska.Tak Bej rozpoczął swój żywot psa schroniskowego.Pies jest zdrowy,odrobaczony,zaszczepiony,przed adopcja zostanie wysterylizowany.SZUKAMY DOMU DLA PSIAKA!

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudny jest..........nie wygląda, jakby ktoś go wyrzucił......... pewnie się zgubił........... Trzeba dawać ogłoszenia o znalezionym psie w Waszych okolicach. Wydaje mi się, że właściciel rozpacza.......

Guest monia3a
Posted

Jakby oddała mi się choć jedna moja dziewczyna to dałabym mu DT ale kurcze jakoś adopcje stoją w miejscu :shake:

A może w tytule napisać, że pilnie poszukiwany DT inaczej czeka go łańcuch ??

Posted

Romka co ty na to? może i to dobry pomysł.

Dałam go na ukradzione/zagubione może ktoś zauważy, dałam również na owczarki niemieckie, owczarki niemieckie długowlose i na owczarki do adopcji.

Dziewczyny od Onków gdzie jeszcze można go dać? podpowiedzcie :)

Guest monia3a
Posted

Dziewczyny a jak u Was wygląda sprawa wyciągnięcia psa ze schronu??
Ogłosiłabym go troszkę ale zastanawiam się czy przyszły właściciel musi sam go odebrać ??

Posted

Ogłaszaj,ze schroniskiem nie będzie problemu.Jeśli do schroniska zgłasza się właściciel musi wykazać,ze to jego pies(ksiązeczka zdrowia,pies musi rozpoznać właściciela)na razie nikt się nie zgłosił...ktoś pytał o mozliwość adopcji ale na razie cisza...Kontakt moze być na mnie:m.gorzynska@wp.pl 604 10 11 65

Posted

Dzwoniłam przed chwila do schroniska,Bej jest do wzięcia od zaraz,w schronisku przepełnienie...przed adopcja zostanie wykastrowany...MOŻNA OGŁASZAĆ,BĘDZIEMY BARDZO WDZIĘCZNE!BARDZO!:lol::lol: