furciaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1306941506 Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Juz pozamieniane miejscami dwie polki, jeszcze tylko komputer na gore. Kocia sie troche rano zdziwila jak poszla pod szafke z chrupkami a tam chrupek nie bylo, ale znalazla zanim sie z lozka podnioslam. Cos chyba przeczuwa ze sie zmieni, bo mizia sie od rana jak nigdy, nawet na kolana mi wskakuje i po klawiaturze spaceruje, chociaz o tej porze zazwyczaj spala. Czytalam sporo wieczorem o zostawianiu psinki w domu. Dzis jej stresowac nie bede chodzeniem do drzwi i spowrotem bo juz wrazen jej starczy jak na jeden dzien. Ale jutro poobserwuje jak sie zachowuje i jak bedzie plakac to zaczne ja uczyc. Tak mysle ze jak nigdy w nocy nie wychodzila, to moze na poczatku zaczne od budzika i spacerku w okolicy tak ok.2-3 a potem dopiero godzinki przesunac. Jak myslicie? Jak nie bedzie oberwania chmury to jutro albo na poczatku tygodnia pojdziemy do zoologicznego do biedronki (moze nas nawet nie wyrzuca:)) i kaganca poszukamy... Ale to poki co tylko takie daloko idace plany, zobaczymy jak miasto na nia wplynie, ludzie, wozki, dzieci, rowery, ulice, skrzyzowania, trabiace auta, dzwoniace tramwaje i inne atrakcje. Wtedy bede powoli myslala jak dalej z psinka postepowac. A Dinka mi sie dzis snila:lol: I to w roznych wersjach:lol: Ze miala bude u mnie na samym srodku pokoju, ze mi wlamywacza pogryzla i cos jeszcze bylo, ale nie pamietam:) Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 I powiedzcie mi jeszcze, jak potem bede psinke chciala wykapac, to moze byc taki najzwyklejszy psi szampon czy szukac czegos specjalistycznego w zoologicznych? Quote
Ajula Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='annn'] A Dinka mi sie dzis snila:lol: I to w roznych wersjach:lol: Ze miala bude u mnie na samym srodku pokoju, ze mi wlamywacza pogryzla i cos jeszcze bylo, ale nie pamietam:)[/QUOTE] widać, że bardzo się przejmujesz nową lokatorką :) podoba mi się Twoje podejście, trzymam kciuki, żeby było tak, jak sobie wymarzyłaś Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dina już jedzie - będzie we Wrocławiu ok.13! oczywiście pokręcili w hotelu i Dina dostala nie swoją smycz :-/ trzeba będzie zrobić wymianę pocztą! też się cieszę, że Dina będzie miała przy sobie ludzia :-) w razie kapieli podeślę szampon lub napiszę Tobie jaki masz kupic.. Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='annn']I powiedzcie mi jeszcze, jak potem bede psinke chciala wykapac, to moze byc taki najzwyklejszy psi szampon czy szukac czegos specjalistycznego w zoologicznych?[/QUOTE] musi być psi szamopn Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dina już w DT u annn.. :loveu: Quote
supergoga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To na wieści czekamy????? Jak tam jest??? Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 ann pewnie sama napisze, ale z tego co wiem to jest ok! napiła się, obwąchała swoje nowe lokum i właśnie śpi na łóżku :-) kota chciała obwąchać, ale sobie poszedł.. annn zadowolona i podziela moje zdanie o Dinie :-) Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Od poczatku... Dinka w ogole nie chciala wejsc do bramy, krazyla, ogladala, wachala... Ale sie udalo :) Tylko weszla, rozejrzala sie, wypila wode i hoop do lozka:evil_lol: Czolgala sie, wiercila, niesamowicie tulila, praktycznie wchodzila w rece, olala kocie. Potem dopiero zwrocila uwage ze cos jeszcze siedzi w domu i zeszla obwachac kote, a jak niuchac zaczela, to kocia zaburczala i Dinka wrocila do wyrka a kota z fochem weszla na szafe i z gory wszystko ogladala. Nic nie posiusiala, kupke zrobila przed przyjsciem do mnie i teraz spi, a kicia ja ogladala z dolu. W ogole nie piszczala, nie szczekala, nie warczala. Kompletnie nic. Jak sie obudzi to ja wezme na pierwszy spacerek:lol: Quote
supergoga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Nie moge doczytać, a muli mi strasznie kopmp dzisiaj, ile Dina ma lat??? Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Teraz Dinka spi, kocia zeszla i ja z dolu oglada:lol: Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dina ma wg wetki ok 1 roku (patrząc na ząbki), chłopak z rodziny której została zabrana twierdzi, że ma 7 lub 8 miesięcy! Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Poki co nie zwraca uwagi na zadne szczekania na klatce ani za oknem, na to ze sasiad robi remont i wiertarka halasuje... I tak, tu miala miec swoje legowisko: http://www.fotoszok.pl/show.php/183293_obraz-001.jpg.html Ale wybrala to: http://www.fotoszok.pl/show.php/183294_obraz-003.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/183296_obraz-008.jpg.html A tak moja kocia ja obserwowala pod sufitem: http://www.fotoszok.pl/show.php/183297_obraz-016.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/183295_obraz-005.jpg.html Jak uda mi sie aparat pozyczyc, to cos ladniejszego bedzie Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 faaajnie ma młoda :-) pozwalam sobie wstawić: Uploaded with ImageShack.us Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dinka juz po tablecie, po jedzonku. Byla na pierwszym spacerku z 1,5 godz., oczywiscie wszystko ja interesowalo i niczego sie nie bala:lol: Spotkalismy kolege, ktorego ladnie wycalowala:lol: Zaraz po wyjsciu zrobila siusiu, kupka po ok.10 minutach, wiec psinka wiedziala po co idzie:) Na spacerze nie wyszlo nic oprocz rudej plamki bo zbyt ruchliwa jest jak na aparat w telefonie, ale teraz spi http://www.fotoszok.pl/show.php/183690_obraz-017.jpg.html Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Ciesze się, że jest grzeczna :-) dobrze, że masz duże łóżko :-) Dina chyba teraz odsypia wszystko co złego przeszła w swoim życiu! Należy się jej - jest cudownym psem!! Quote
Ajula Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 pięknie :) wszystko dzięki WMNN, która wyciągnęła ją ze schronu no i annn, która z takim zapałem została DT :Rose: trzymam kciuki, żeby dalej wszystko poszło dobrze Quote
What May NN Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 teraz tylko dobry domek :-) potrzebujemy więc ogłoszeń w każdej formie i w każdej ilości ;-) Quote
annn Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Oj, tu jeszcze duzo ludzi nad psinka pracowalo:lol: Ale jest dobrze, mysle ze jak tyle spi, to chyba czuje sie tu bezpieczna:) Telewizji nie chce ogladac. A co do lozka... to tak sie powoli zaczynam zastanawiac czy ja tez tam sie zmieszcze... Kocia to raczej jeszcze sie nie odwazy dzis do lozka wejsc, chociaz juz na ok.10 cm podchodzi do spiacej Dinki i ja oglada:) Quote
Ajula Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='annn'] A co do lozka... to tak sie powoli zaczynam zastanawiac czy ja tez tam sie zmieszcze..[/QUOTE] zmieścisz się przytulicie się ładnie i zobaczysz, jak fajnie śpi się z psem :D Quote
Recommended Posts