supergoga Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ja tylko czekam aż umowa podpisana wróci i dopiero wtedy zaczynam taniec...radości... Quote
What May NN Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Poker napisał(a):czyli sunia już w DS? czekamy tylko na podisanie umowy :-) ale generalnie Dina już w DS!! Quote
annn Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dzisiaj czipowali, masakra... Dinka jest ich i koniec .. nie oddadza. Umowe odesla z czipem bo ja zaczipowali, ma sweitna opieke Quote
annn Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Niesamowite.. tak szybko stala sie czlonkiem rodziny.. Quote
ania z poznania Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ds nie może z Diną dojść do ładu, rozważają jej oddanie. Quote
agaga21 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ania z poznania napisał(a):Ds nie może z Diną dojść do ładu, rozważają jej oddanie. ojej.....a co się dokładnie dzieje? Quote
What May NN Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 już w styczniu były problemy - Dina lała w domu i niszczyła pod nieobecność wł. była behawiorystka, dostali zalecenia do pracy i wydawało mi się, że jest lepiej (tak zrozumiałam) w poniedziałek miałam telefon, że już sobie z Diną nie radzą i zastanawiają się co robić. Dina jest zazdrosna o dziecko, leje na łózko dziecka, niszczy nadal.. co dalej, nie wiem!! dostali nr do p.Marka - miała wł. dzwonić jutro się dowiem czy to zrobiła i co dalej a oto Dina teraz Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='ania z poznania']Kurcze, w kolczatce............ niestety!!!!!!!!! Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Dina jest po szkoleniu, problemy póki co zostały wyeliminowane! jak dostanę nowe fotki - wstawię! Quote
Recommended Posts