What May NN Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 agnieszka32 napisał(a):Annn - kup suni taką długą 15-20 metrową linkę - pobiega sobie, a będzie pod kontrolą. Wyślę Ci pieniądze, podaj tylko konto na PW ;) Albo zamówię taką linkę i za nią zapłacę - wówczas poproszę na PW adres do wysyłki. byłoby super - wielkie, wielkie dzięki za pomoc i super radę!! ja ostatnio nie ogarniam! myślę, że annn poda adres na pw!! Quote
agnieszka32 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ajula napisał(a):Annn, jesteś fantastycznym DT :loveu: Ja też tak uważam, zwłaszcza, że (o ile dobrze doczytałam ;)), to pierwszy pies Annn, miała tylko kota :) Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Juz dane do wysylki podaje, bo nie wiem nawet o jaki sznurek chodzi, na nic takiego sie nie natknelam i nie wiedzialabym czego szukac... I z gory dziekuje, bo mala naprawde lubi biegac i chyba jej tego bardzo brakuje. Ja jakis kontakt z piesiami mialam, czasem jakis pies kogos znajomego u mnie pomieszkiwal na czas urlopu czy jakis wyjazd sluzbowy. Ale na pewno pierwszy raz suczka i pierwszy raz taka mloda i najmniejsza ze wszystkich ktore u mnie bywaly:) i na dodatek pierwszy raz mi sie udalo fotki wstawic, o ile sie udalo a nie tylko ja je widze:lol: Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nie wiem czy mi sie zdaje czy nic wcale mi sie nie udalo jej podtuczyc przez caly pobyt... W kazdym razie te tylne lapki mi tak chudo wygladaja.. Tu z lapkami wszystko widac: Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A teraz cos mnie tknelo, co nasza psinka tak sama grzecznie w przedpokuju siedzi... tu na miejscu zbrodni, na goracym uczynku przylapana:diabloti: a tu juz siedzi niewiniatko, patrzcie jak jej bidnej nasyfili... Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 no to sie Dinka rozkrecila :-) niezle.. pierwsza powazna strata?? Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Na szczescie tylko powaznie wyglada:) Poki co porzadki robie i im bajzelek zostawilam, bo zaraz pokoj zaczynam i fajnie bedzie jak dziewczynki sie czyms w przedpokoju zajma. ..i tak powaznie zaczynam myslec, czy im tego tam w ogole nie zostawic, w wiekszosci to papier, wiec nie powinien byc szkodliwy, a jak juz jest to zabki nie powinny niczego innego zaczepiac... A takie materace - gabki sa szkodliwe dla brzuszka? Bo nie wiem czy przewalac piwnice i szukac gabeczki, a jutro na cala noc do roboty ide. Wiem, ze piesie w roznym wieku lubia gabki rozszarpywac... Pierwsza byla zaluzja, ale to mi sie zdaje, ze bardziej kocie lapki sie przysluzyly. W kazdym razie nie chcialy zaluzji obie, zostalam przeglosowana i zaluzji nie mamy... Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 gąbka jest bardzo szkodliwa dla brzusia więc schowaj głęboko :-) a masz dla niej jakąś kość?? żeby jej zostawić pod Twoją nieobecność?? jeśli nie kupię kości wiązane i przyjadą do Ciebie.. dziś wysłałam też ogłoszenia papierowe Dinki.. wiecie im ona starsza tym mniej przypomina ASTkę.. wysoka, chuda.. taki trochę rhodesian :-) Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To gabki nie szukam, a kosci mam jeszcze ze dwie, a na pewno ponad jedna:evil_lol:. Kolegi boksio co jakis czas zjada mu lozko, wiec myslalam ze gabka do szarpania bylaby dobrym wyjsciem, ale cos innego wymysle. Gdzies widzialam takie gigantyczne kosci, jak trafie na taka, to jej jeszcze kupie. No wlasnie ta jej chudosc mnie boli.. taka kluseczka byla na pierwszych fotkach, myslalam, ze u mnie tez szybko cialka nabierze, a tu nic:-( Quote
Rudzia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Przy szczepieniach weterynarz Dinę oglądał i chyba by coś zauważył jeżeli było by coś nie tak. Może ona po prostu rośnie, ma dużo ruchu i stąd ta chudośc. Ma apetyt? A może zrobić jej badanie krwi- morfologię? Gdyby było coś nie tak to by wykazało. Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 nasza wetka tez Dinę oglądała i stwierdziła, że zdrowa jest! była odrobaczona 2 razy, jest wesoła, ma energię - myślę, że wszystko z nią ok! taki typ widocznie - mój pies dopiero w 2 r.z. zaczął ciałka nabierać, a poza tym tak naprawdę nie wiemy co z niej wyrośnie:-) Quote
Rudzia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 to nie ma w takim razie czym się przejmować. Radosny psiak to zdrowy psiak. Oby się domek fajny w końcu znalazł... Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Z jedzeniem nie ma problemow, nawet juz dwa dni pod rzad dostawala tylko suche i poszlo powoli, jakby wiedziala ze nie ma nic ugotowanego:) Niektorzy nawet mowia ze tak ladnie wyglada i zeby jej nie upasla. Moglo mi sie tez tylko wydawac ze poprzednio taka okreglejsza byla, bo tylko na fotkach ja widzialam. A zaden domek jeszcze nie dzwonil? I moze ktos moze allegro zrobic, bo to juz mnie przerasta..? Dzis dodalam jeszcze jedno ogloszenie, bo to po 24 godz wygasa http://www.darmoweogloszenia.pl/ogloszenia.php?kat=1032&id=190831 Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 telefon niestety milczy :-( dzięki annn za ogłoszenia! musi się dobry domek znaleźć!! musi!! Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cos zastoje takie w adopcjach. Taka świetna sunia. A tak ogólnie - gdzie ma ogłoszenia? Wiem że jest na naszej stronie fundacyjnej rzecz jasna. A co dalej. Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Asia_Rawicz napisał(a):Ogłoszenia dla Diny: mammisia.pl anonseogloszenia.pl adoos.pl darmoweogloszenia.pl vetmozga.com rozglos.net najpewniej.pl top-ogloszenia.net informator.com.pl eoferty.com.pl tlenek.pl hodowcy.com.pl oglosze.pl ojej.pl pajeczyna.pl alegratka.pl nasipupile.pl mojpupil.pl drobny.com.pl petworld.pl e-zwierzak.pl animalia.pl pineska.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl animalpedia.pl adopcje.org tusprzedaj.pl morusek.pl gumtree.pl/wroclaw Dina tutaj ma ogłoszenia, no i annn dorabia tam gdzie się skończyły lub tam gdzie nie miała.. Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To wczoraj przegladalam i gdzie wygaslo tam dodawalam: Ogłoszenia dla Diny: mammisia.pl anonseogloszenia.pl adoos.pl darmoweogloszenia.pl vetmozga.com rozglos.net najpewniej.pl top-ogloszenia.net informator.com.pl eoferty.com.pl tlenek.pl hodowcy.com.pl oglosze.pl ojej.pl pajeczyna.pl alegratka.pl nasipupile.pl mojpupil.pl drobny.com.pl petworld.pl e-zwierzak.pl animalia.pl pineska.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl animalpedia.pl adopcje.org tusprzedaj.pl morusek.pl gumtree.pl/wroclaw z tym ze darmoweogloszenia.pl jest na jedna dobe wiec dzis tez dodalam i allegra nie ma, ale tego juz nie potrafie. Wczoraj te normalne uczylam sie robic. A nasza Dinka nie miala czasem siostrzyczki identycznej ok.3 miesiecznej? W schonisku wroclawskim jest dziewczyna prawie identyczna, znaleziona... Zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/196563-LEDA-wroc%C5%82awskie-schronisko?p=15751134#post15751134 tylko uszy ciut dluzsze i bardziej postawione Quote
annn Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 :lol: cos mi dzisiaj tak net smiga, ze 5 minut to trwalo:) Quote
Rudzia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tak podobno miała siostrę. Pytał o nią syn tej kobiety, od której zostały psy zabrane z interwencji, 20 , w tym Dina. Ale tej drugiej psiny w schronie nie widzieliśmy. Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Rudzia napisał(a):Tak podobno miała siostrę. Pytał o nią syn tej kobiety, od której zostały psy zabrane z interwencji, 20 , w tym Dina. Ale tej drugiej psiny w schronie nie widzieliśmy. no, ale siostra tez mialaby ok.roku :-) co u Dinuchy?? Quote
supergoga Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Czy mam wstawić ją na fundacyjne allegro. Jakie namiary podać jeśli tak??? Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 byłabym baardzo wdzięczna, namiary na mnie najlepiej Quote
Recommended Posts