What May NN Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 annn napisał(a):No wlasnie dziwie sie ze na swoich miaskach sie wyzyla, bo rozne obrazki widzialam, ale zeby wlasna jadlodajnie tak rujnowac... może akurat fajnie jej się nimi bawiło, no i jak się rozkręciła to pozarła :-) Quote
annn Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No to jeszcze nie tak tragicznie z ta cena, gorsze cyferki mi sie juz w glowie pojawialy... A z miseczkami to dziwne, bo nigdy przy mnie ich nie gryzla i na dluzej juz zostawala to conajwyzej jakas przewrocila i tyle.. Chyba od razu przejde na te metalowe.. Quote
What May NN Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 albo chowaj michy jak wychodzisz:-) Quote
Poker Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 What May NN napisał(a):albo chowaj michy jak wychodzisz:-) to się może za co innego zabrać i rozkawałkować. Daj jej coś do gryzienia, stary skórzany pasek na przykład albo sznur dla psów .Nitki jej nie zaszkodzą w razie czego. Quote
What May NN Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Poker napisał(a):to się może za co innego zabrać i rozkawałkować. Daj jej coś do gryzienia, stary skórzany pasek na przykład albo sznur dla psów .Nitki jej nie zaszkodzą w razie czego. a no właśnie -racja - sznur do szarpania dostała gratis do karmy! jakąś kość sztuczną, wiązaną możesz jej kupić (takie wg mnie bezpieczne)!! Quote
supergoga Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Proponuje za szczepienie wziąć fakturę na Fundację, boć ona ciągle jednak nasza. Podam namiary: [FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt Animalia[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ul. Polanka 35/11[/FONT] [FONT=Times New Roman]61-131 Poznań[/FONT] [FONT=Times New Roman]tel. 691 095 646[/FONT] [FONT=Times New Roman]NIP – 782-234-41-37 [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli się wet zgodzi na przel;ewową to zaraz przelejemy kasę. Jak nie, to oddamy, jak ann będziesz mogła wyłożyć.[/FONT] Quote
annn Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Aj faktury nie wzielam, bo nie wiedzialam a rano szczepilam, ale prawie starczylo na szczepienia, 35 zl. zaplacilam. Wyzebralam taka cene jako ze to na tymczasika - bezdomniaczke, wiec nawet nie wiem czy cena by sie nie zmienila, bo normalnie 50-60 zl minimum mowili gdzie dzwonilam. Nie wiem czy jak zechce wziac fakture, czy nie trzeba bedzie doplacic, jak juz to bedzie psinka na fundacje... W kazdym razie ja osluchal, obejrzal i zastrzyk w dupcie dostala - w ksiazeczce wpisane Eurican DHPPI. Naprawde nie wiem co bedzie z cena jak po fakture bym poszla, wiec decydujcie... W kazdym razie dla tymczasikow naszych polecam weta Legnicka/Inowroclawska, bo naprawde z ceny schodzi A tym sznurkiem to sie Dinka ladnie bawi, gryzie go, szarpie..ale to tylko jak ja sie z nia bawie, a jak jej zostawiam i wracam, to sznurek zastaje w tym miejscu, gdzie byl.... Ale dzis blaszane miseczki cale:diabloti: przechytrzylam ja:diabloti:. Bo tak nie zostawic, to nie moge, zasze zostawialam conajmniej dwie z woda, jedna Dinkowa i jedna wspolna z kota, na wypadek ze pacnie i wyleje, zeby miala wode...Kote jeszcze mimo wszystko zostawiam w kuchni a ona ma swoja wode, bo od poczatku zrobilam, ze kazde ma swoja i jedna wspolna. Ale dzis sie obylo bez niespodzianek:lol: 6 godzin zostaje bez problemu, nie brudzi i nie piszczy. Czasami tylko jak wychodze to slysze jak placze, ale czy wracam po 3 min czy po 6 godzinach, to jest cicho:lol: Quote
annn Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzis nasza mala oczarowala pania u wetka, ale pani sama i..bardzo starsza z chorym piesiem wiec jej nawet nie dawalam nr-u, ale robi na ludziach wrazenie... Quote
Rudzia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nie ma się co dziwić Dina łapie za serducha. Quote
What May NN Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 annn napisał(a):Dzis nasza mala oczarowala pania u wetka, ale pani sama i..bardzo starsza z chorym piesiem wiec jej nawet nie dawalam nr-u, ale robi na ludziach wrazenie... annn a moze porozwieszałabyś palakaty z ogłoszeniami Diny?? wyślę Tobie mailem lub jeśli nie masz gdzie wydrukować to pocztą.. Quote
supergoga Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dinka znajdzie domek niebawem, cos tak czuję. jest tak pełna uroku. Quote
What May NN Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 supergoga napisał(a):Dinka znajdzie domek niebawem, cos tak czuję. jest tak pełna uroku. obyś miała dobre przeczucie!! Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jak mozesz, to przyslij, na pewno nie zaszkodzo porozwieszanie:) Pada u nas ostatnio:( Mialam ja wziac na jakas duza wycieczke a tu pogoda taka beznadziejna. Myslalam zeby dwie smycze spiac razem, to nawet by troche pobiegala, bo widac ze jej takiego prawdziwego biegania brakuje Quote
What May NN Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 przyślę, bo telefon milczy!! Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Do ogłoszen podawac ten adress supergoga@wp.pl ? Bo ten znalazlam w innym ogloszeniu Dinki... I co wpisywac tam gdzie trzeba imie/ nazwa firmy itp? Bo sie kompletnie nie znam a wlasnie zaczelam uczyc sie robic ogloszenia[FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT] Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A tam gdzie trzeba imie i nazwisko ktore nie ma byc widoczne to podawac fundacje, swoje dane czy cokolwiek? tego raczej nikt nie sprawdza bo jak Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 I pierwsze chyba sie udalo http://www.rozglos.net/ogloszenie-212977.html Chyba ze ktos potrafi pisac ladne teksty, bo mi to srednio wychodzi.. Quote
What May NN Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 piekne ogloszenie - jest idealne! dzieki.. jutro wysle Tobie ogloszenia w wersji papierowej.. Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Sprawdzam teraz tam gdzie zamieszczala Asia_Rawicz i dodaje tam gdzie wygaslo, chyba ze trzy juz sa... bardzo wolno mi to idzie, ale cos bedzie, moze sie naucze:lol: Quote
Asia_Rawicz Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 annn ja pierwsze ogłoszenia, które robiłam to przeklinałam i wkurzałam się na wszystko. Teraz robię ogłoszenia już od około roku i idzie mi to coraz szybciej. Doszłam już do wprawy, żeby ogłaszać kilka psiaków za jednym zamachem:) Zobaczysz szybko dojdziesz do wprawy:) Życzę powodzenia. a na stronie rozglos.net można zamieszczać ogłoszenia o adopcji w kategorii ogłoszenia drobne i później masz kategorię zaadoptuj zwierzaka. Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Czyli cos namieszlam z kategoria? Chyba za duzo tego, jutro od poczatku posprawdzamm, bo to chyba za duzo jak na jeden wieczor:) Przejrzalam wszystko i dodalam tam gdzie wygaslo i pewnie tam gdzie bylo a nie potrafilam znalezc tez:) Jedno nawet dwa razy mi zniklo zanim aktywowalam tak sie grzebalam... Quote
annn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 W kazdym razie juz ponad 100 osob obejrzalo Dinke... Bo z 10 to ja sprawdzalam czy wszystko jest dobrze i czy nic nie zniklo:) Moze ktos nasza Dinke wypatrzy Quote
agnieszka32 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Annn - kup suni taką długą 15-20 metrową linkę - pobiega sobie, a będzie pod kontrolą. Wyślę Ci pieniądze, podaj tylko konto na PW ;) Albo zamówię taką linkę i za nią zapłacę - wówczas poproszę na PW adres do wysyłki. Quote
Asia_Rawicz Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Fajnie byłoby jakby znalazła domek. W sumie na tej stornie rozglos to można zamieszczać ogłoszenia i w tej i w tej kategorii:) Quote
Recommended Posts