Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na polanke popowicka chodze i tam do parku obok, chyba ze tak na szybko jak pada to kolo Legnickiej na jakis wiekszy trawnik:)
Ja wlasnie o tej skocznosci mysle, gdyby nie to, mozna by bylo szybko jakis parking na zewnatrz znalezc, zamknac poznym wieczorem albo w nocy i ja puscic, ale na parkingach to takie slabe i niewysokie ploty. Kolega ma solidnie ogrodzony domek, wysoki, mocny plot z ktorym Dinka nie mialaby szans:evil_lol: ale to Smolec, ladny kawalek pod Wroclawiem, tam byloby doskonale, ale za daleko... Ale moze jeszcze cos wymysle...

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia dla Diny:
mammisia.pl
anonseogloszenia.pl
adoos.pl
darmoweogloszenia.pl
vetmozga.com
rozglos.net
najpewniej.pl
top-ogloszenia.net
informator.com.pl
eoferty.com.pl
tlenek.pl
hodowcy.com.pl
oglosze.pl
ojej.pl
pajeczyna.pl
alegratka.pl
nasipupile.pl
mojpupil.pl
drobny.com.pl
petworld.pl
e-zwierzak.pl
animalia.pl
pineska.pl
adopcjapsa.pl
przygarnijzwierzaka.pl
animalpedia.pl
adopcje.org
tusprzedaj.pl
morusek.pl
gumtree.pl/wroclaw

Posted

Bardzo dziekujemy za ogloszenia psinki:lol:

I jeszcze jedno:) Dinka nie wariuje tez ani nie placze sama w domu:)
Poszlam wyrzucic smieci, strasznie chciala wyjsc za mna, ale ja w domku zamknelam, poszlam z worem, wygrzebalam klucz, otworzylam smietnik... wrocilam... jakies 3 minuty... podeszlam pod klatke i...cisza... siadlam na lawce...cisza. Zeby glupio nie wygladac siedzac pod swoim domem, poszlam na spacer:) po ok.15-20 minutach wrocilam i dalej cisza:lol::lol::lol: Zaczynam myslec ze tu musi byc jakis haczyk... W glowie mi sie nie miesci jak taki wspanialy, bezproblemowy psiak moze swojego domku i kochajacego ludzia nie miec...:-( Ona tak kocha wszystkie zyjace istotki..

Mialam postanowienie, zeby nie lazic po innych watkach poki Dinka nie bedzie miala swojego domku, ale kocia mi tak skutecznie podeptala po klawiaturze ze musialam wszystko zamknac, a potem szukajac Dinki trafilam znowu na takie male bidy:-(

Posted

annn napisał(a):

Mialam postanowienie, zeby nie lazic po innych watkach poki Dinka nie bedzie miala swojego domku, ale kocia mi tak skutecznie podeptala po klawiaturze ze musialam wszystko zamknac, a potem szukajac Dinki trafilam znowu na takie male bidy:-(

Bid jest zatrzęsienie, a Ty właśnie jedną ratujesz!! :loveu:

a grzeczność Diny faktycznie może wydawać się podejrzana!! miejmy nadzieję, że młoda szybciutko znajdzie dobry domek na jaki zasługuje, a Ty tym samym będziesz mogła uratować kolejną biedę :p mam dla Ciebie następnych kandydatów, ale najpierw priorytetem jest DINA!!

Posted

Nie no nasza Dinka to przede wszystkim musi miec domek nadzwyczajny:lol:
Nie mow ze az taka kolejka:( bo masa szczeniakow umiera... a mialam tam nie zagladac..

Posted

Jak ladnie dzis Dinka spala:multi: Co prawda, przed spaniem sie miziala i turlala, a pazurki ma ostre:diabloti:
Tak grzecznie spala po zabawie... Wtulila sie cala soba we mnie i jak juz spalysmy to nie wierzgala wcale.. Prawie jak facet, z ta roznica ze koldry nie zabierala:evil_lol:

Mysle ze psinka powinna miec albo domek z innymi zwierzakami albo bardzo aktywnego swojego ludzia... Jej do szczescia najbardziej potrzeba kontaktu z jakakolwiek zyjaca istotka i jedzonko .A co do jedzonka nie jest wymagajaca, jada i moje gotowane i psie chrupki:lol: Co jej dam w misce to zajada:lol:

Oprocz mojego sluzbowego piesia, ktory byl szkolony, nie widzialam tak grzecznej psinki... Po wizycie troche sie przestaszylam i zaczelam bacznie czytac wszystkie wsazowki i porady na dogo, a tu taka niespodzianka:lol:

Posted

A.. i ostatnia tableta po ciachaniu juz zjedzona:lol: Od przyjazdu Dinki dawalam dwa razy dziennie, staralam sie dokladnie co 12 godz, ale raz mi nie wyszlo i bylo ok. 12.30-13.00:oops:
Akurat bylysmy na spacerze, szukac koci Snierzynki i Pania zaczepilam, zeby sie dopytac o kotka... Mila starsza Pani mi opowiedziala o kotku, popytala i Dinke oczywiscie:) ...i tak troche czasu zlecialo...:oops:

Posted

Ciotki i Wujkowie...
Wielki alarm!!! Dzieciaki pod golym niebem :-(:-(:-( Moze ma ktos z Was cieply garaz, albo inne pomieszczenie dla dzikuskow?? Cokolwiek? Zeby tylko ludz je odwiedzal i nie padalo im na lebki:( Obawiam sie ze sa chore... i do domku ze zwierzakami ciezko by bylo... Serce mi sie zaciska jak na nie patrze:-(:-(:-(

Posted

annn napisał(a):
Ciotki i Wujkowie...
Wielki alarm!!! Dzieciaki pod golym niebem :-(:-(:-( Moze ma ktos z Was cieply garaz, albo inne pomieszczenie dla dzikuskow?? Cokolwiek? Zeby tylko ludz je odwiedzal i nie padalo im na lebki:( Obawiam sie ze sa chore... i do domku ze zwierzakami ciezko by bylo... Serce mi sie zaciska jak na nie patrze:-(:-(:-(

wrzuć linka..

Posted

annn napisał(a):

Po wizycie troche sie przestaszylam i zaczelam bacznie czytac wszystkie wsazowki i porady na dogo, a tu taka niespodzianka:lol:

to specjalnie, żebyś się nie zraziła do tymczasów :evil_lol:

Posted

Wielkie dzięki ann za dt dla Diny. Widziałam ją za kratami w schronisku i teraz to zupełnie inna psina. Szybko na pewno ktoś się w niej zakocha i Dina znajdzie w końcu swoje miejsce i swojego człowieka. To super sunia

Posted

Widzę ,że się nie pomyliłam i DT spisuje się na medal.
Ania z Poznania pytała mnie o astkę ,bo domek z Bolesławca szuka.Podesłałam link do Dinki. Może akurat? Domek stracił astkę po 12 latach, jest 6. letnie dziecko.

Posted

Poker napisał(a):
Widzę ,że się nie pomyliłam i DT spisuje się na medal.
Ania z Poznania pytała mnie o astkę ,bo domek z Bolesławca szuka.Podesłałam link do Dinki. Może akurat? Domek stracił astkę po 12 latach, jest 6. letnie dziecko.

Dinka by pasowała :-) trzymam więc kciuki..