What May NN Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 furciaczek napisał(a):A jaki koszt hoteliku? 20zł/dobę pani wet mówiła, że to AST, choć na astkę ma zbyt długą mordę, więc z czymś wymieszana, ale w typie.. Quote
ania z poznania Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dziewczyny, Julia z Gliwic potrzebuje pomocy dla czterech pięknych szczeniaków, macie może jakiś pomysł?: http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-N%C4%99dzna-szopa-za-dom...Pilnie-potrzebne-tymczasy-dla-4-szczeniak%C3%B3w Quote
agnieszka32 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 What May NN napisał(a):20zł/dobę pani wet mówiła, że to AST, choć na astkę ma zbyt długą mordę, więc z czymś wymieszana, ale w typie.. W typie to ona nie jest na pewno ;), raczej jakiś mix. Dobrze, że niunia już bezpieczna - podajcie proszę mi na PW numer konta, wpłacę coś na niunię :) Quote
furciaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Mam nadzieje ze szybciutko dojdzie do siebie i pojedzie do DT :) Quote
What May NN Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 agnieszka32 napisał(a):W typie to ona nie jest na pewno ;), raczej jakiś mix. Dobrze, że niunia już bezpieczna - podajcie proszę mi na PW numer konta, wpłacę coś na niunię :) serdecznie dziękujemy.. wysłałam nr konta na pw Quote
annn Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jestem, wczoraj padlam jak tylko przyszlam...:( Bazarku to ja w ogole nie potrafie...ale zaraz przegrzebie szafeczki... Quote
annn Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A na bazarek moga byc rzeczy, ktore byly darmowe? Jakies szklanki, miski? Quote
supergoga Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Fundacja Animalia także posponsoruje sunieczkę. Więc spokojnie, hotelik zapłacimy my. Damy radę. Zrobimy tez bazarki na karmę itp. Oby była bezpieczna. A weekend w Poznaniu jest Wystawa Psów - a propos - zapraszam na stoisko Fundacji Animalia (w hali handlowej). Na tablicy informacyjnej będzie także fotka i notka o Dinie. Może ktoś się zakocha. Quote
annn Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A sa jakies nowe wiesci jak Dinka z kotami sie dogaduje? A w szafkach i tak pogrzebie, moze cos mi sie jeszcze rzuci w oczy... Quote
What May NN Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 annn napisał(a):A sa jakies nowe wiesci jak Dinka z kotami sie dogaduje? niestety.. wyjechałam do rodziców i dopiero we wtorek pojadę do Diny!! Quote
Alicja Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 annn napisał(a):A na bazarek moga byc rzeczy, ktore byly darmowe? Jakies szklanki, miski? na bazarek może być wszystko co znajdzie jakiegoś nabywcę ;) od sznurówek po mebelki ;) Quote
annn Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To ja naszykuje te szklanki na przyjazd Dinki i moze cos mi sie jeszcze znajdzie do tego czasu:lol: a moze ktos z hoteliku tu jest i napisze co u psinki slychac...? Quote
What May NN Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 nikogo z hoteliku nie ma na dogo, bo komercyjny hotelik.. pewnie dopiero we wtorek napiszę co u Diny.. Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Moge allegro wystawic jesli zaistnieje taka potrzeba:) Quote
Rudzia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 trochę mnie nie było na dogo a tu takie dobre wieści. Byłam pewna że Dina nie jest wrogiem kotów. Wiadomo trzeba sprawdzić. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Do góry Dinusia. Ja też przygotowuję rzeczy na bazarek: więc już zaczynam reklamować termometr super duży za okno - w sam raz na porę jesienno-zimową, kolekcja super ksiązeczek kulinarnych i gadżety potrzebne kazdej kobiecie: lustereczka, błyszczki, koraliki i dwie cudne torebeczki. Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 poprosimy więc o allegro :-) Quote
supergoga Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 To jeśli allegro ma - ja wstawię ją na naszą stronkę adopcyjną, zrobię też jej plakacik na wystawie - na tablice ogłoszeń. Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 supergoga napisał(a):To jeśli allegro ma - ja wstawię ją na naszą stronkę adopcyjną, zrobię też jej plakacik na wystawie - na tablice ogłoszeń. super - moze ktoś ją wypatrzy :-) Quote
annn Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Taka fajniutka psinka, ze sie kolejki powinny ustawiac... Mlodziutka, przytulasna sunieczka, ktora nawet kota nie zjadla, przeciez to idealna piesia, a zamiast sie wylegiwac w wygodnym fotelu czy na kanapie to w schronisku siedziala... Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 annn napisał(a):Taka fajniutka psinka, ze sie kolejki powinny ustawiac... Mlodziutka, przytulasna sunieczka, ktora nawet kota nie zjadla, przeciez to idealna piesia, a zamiast sie wylegiwac w wygodnym fotelu czy na kanapie to w schronisku siedziala... takich psiaków niestety w schroniskach jest zatrzęsienie :placz: ale mam nadzieje, że Dina znajdzie szybciutko fajny domek to kolejnego słodziaka wyciągniemy :loveu: Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 To poprosze tekst ogloszeniowy i dane kontaktowe :) Quote
annn Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Bylam w schronie, to wszystkie chcialam zabrac, wiec juz nie chodze... Znalazlam sobie na osiedlu koty do dokarmiania i teraz jak mojej gotuje, to im tez zanosze i jedna Sniezynke mam, ktorej codziennie zanosilam jedzonko. Kilka ostatnich dni jej nie widzialam, mam nadzieje ze ktos do domu ja wzial przed zima... Takim bezdomnym psiakom chyba gorzej na ulicy, bo koty zawsze ktos dokarmia, wode postawia, jakies schronienie chociaz w piwnicy znajda. Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195679-Portfel-cienie-kosmetyczka-i-inne-na-DT-leczenie-Filutka-i-hotel-Diny-do-7.11?p=15655523#post15655523 zapraszam na bazarek dla Diny i jej kolegi ze schroniska Filusia.. Quote
Recommended Posts