Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

What May NN napisał(a):
20zł/dobę

pani wet mówiła, że to AST, choć na astkę ma zbyt długą mordę, więc z czymś wymieszana, ale w typie..

W typie to ona nie jest na pewno ;), raczej jakiś mix.
Dobrze, że niunia już bezpieczna - podajcie proszę mi na PW numer konta, wpłacę coś na niunię :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
W typie to ona nie jest na pewno ;), raczej jakiś mix.
Dobrze, że niunia już bezpieczna - podajcie proszę mi na PW numer konta, wpłacę coś na niunię :)

serdecznie dziękujemy.. wysłałam nr konta na pw

Posted

Fundacja Animalia także posponsoruje sunieczkę. Więc spokojnie, hotelik zapłacimy my. Damy radę. Zrobimy tez bazarki na karmę itp.
Oby była bezpieczna.
A weekend w Poznaniu jest Wystawa Psów - a propos - zapraszam na stoisko Fundacji Animalia (w hali handlowej).
Na tablicy informacyjnej będzie także fotka i notka o Dinie. Może ktoś się zakocha.

Posted

annn napisał(a):
A na bazarek moga byc rzeczy, ktore byly darmowe? Jakies szklanki, miski?

na bazarek może być wszystko co znajdzie jakiegoś nabywcę ;) od sznurówek po mebelki ;)

Posted

To ja naszykuje te szklanki na przyjazd Dinki i moze cos mi sie jeszcze znajdzie do tego czasu:lol: a moze ktos z hoteliku tu jest i napisze co u psinki slychac...?

Posted

trochę mnie nie było na dogo a tu takie dobre wieści. Byłam pewna że Dina nie jest wrogiem kotów. Wiadomo trzeba sprawdzić. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Do góry Dinusia.

Ja też przygotowuję rzeczy na bazarek: więc już zaczynam reklamować termometr super duży za okno - w sam raz na porę jesienno-zimową, kolekcja super ksiązeczek kulinarnych i gadżety potrzebne kazdej kobiecie: lustereczka, błyszczki, koraliki i dwie cudne torebeczki.

Posted

Taka fajniutka psinka, ze sie kolejki powinny ustawiac... Mlodziutka, przytulasna sunieczka, ktora nawet kota nie zjadla, przeciez to idealna piesia, a zamiast sie wylegiwac w wygodnym fotelu czy na kanapie to w schronisku siedziala...

Posted

annn napisał(a):
Taka fajniutka psinka, ze sie kolejki powinny ustawiac... Mlodziutka, przytulasna sunieczka, ktora nawet kota nie zjadla, przeciez to idealna piesia, a zamiast sie wylegiwac w wygodnym fotelu czy na kanapie to w schronisku siedziala...

takich psiaków niestety w schroniskach jest zatrzęsienie :placz:
ale mam nadzieje, że Dina znajdzie szybciutko fajny domek to kolejnego słodziaka wyciągniemy :loveu:

Posted

Bylam w schronie, to wszystkie chcialam zabrac, wiec juz nie chodze... Znalazlam sobie na osiedlu koty do dokarmiania i teraz jak mojej gotuje, to im tez zanosze i jedna Sniezynke mam, ktorej codziennie zanosilam jedzonko. Kilka ostatnich dni jej nie widzialam, mam nadzieje ze ktos do domu ja wzial przed zima... Takim bezdomnym psiakom chyba gorzej na ulicy, bo koty zawsze ktos dokarmia, wode postawia, jakies schronienie chociaz w piwnicy znajda.