sonia71 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 oooo!!! coś się szykuje!!!!ja też będę zaciskać,zaciskać i jeszcze.....:) Quote
IVV Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 halllloooooo !!!!! dziewczyny chyba zasypane ...... Quote
funia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kontakt podany jest nie na mnie ( chyba ).No To czekamy.Pesta po woli kończy cieczke .ALe ja dopiero po 23 dniu cieczki uwazam ja za skończona .. Quote
__Lara Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Niech ktoś zadzwoni, bo szkoda by było... Quote
IVV Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 skontaktuj sie ,moze Funiu z dziewczynami ,szkoda takiej szansy ... Quote
Tola Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dzwonię dzisiaj do Pani od rana, nikt nie odbiera i nie odzwania.. Quote
sonia71 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tola napisał(a):Dzwonię dzisiaj do Pani od rana, nikt nie odbiera i nie odzwania.. a Peczteczka ma nadzieję że telefon się rozgrzeje i do domku szybko myknie zanim on na dobre zniknie :) Quote
zadra Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Tola napisał(a):Dzwonię dzisiaj do Pani od rana, nikt nie odbiera i nie odzwania.. Ja równiez dzwonię,ale nikt nie odbiera. Quote
IVV Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 zadra napisał(a):Ja równiez dzwonię,ale nikt nie odbiera. hmmm:roll: dogo do szalu mnie dzis doprowadza ,wszystko skacze gdzie ma ochote i nic nie mozna wpisac :angryy: Quote
Tola Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='bazyla']Bardzo proszę o info, jeśli to możliwe, o psiaku Kropka. Wiek, płeć, stan zdrowia, stosunek do innych psów (szczególnie suk), kotów, dzieci i ludzi. Znajduje się on/a aktualnie w schronisku w Zamościu, tak? Tak pytam na razie niezobowiązująco. Bardzo mi leży na sercu ten psiak. Pestka zresztą też. Czytam ten wątek od początku i obu psom życzę jak najlepiej. Bazyla - Kropka jest w schronisku w Zamosciu, w którym nie ma spacerowania psów; nie ma wolontariuszy, wiec odpowiedz na Twoje pytania dotyczące stosunku do kotów, ludzi, dzieci jest niemożliwa. Mogę Ci tylko napisac to, co zauwazyłam zza siatki boksu - sunia wydaje sie spokojna, nie widzialam, zeby była w konflikcie z innymi sukami, wręcz odwrotnie - wyraznie ich unika, bo jest mała. Co do płci to juz pisalam Ci raz, ze Kropka to suczka:cool3: Jak wpadła Ci w oko, to wez pod uwagę Pestkę - jest w hoteliku i mozna odpowiedziec na większosc pytan. Suczki są bardzo ppodobne; są podobnej wielkosci; tylko Kropka w przeciwienstwie do Pestki ma równiez dropiaty łepek:cool3: Quote
funia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 IVV napisał(a):skontaktuj sie ,moze Funiu z dziewczynami ,szkoda takiej szansy ... Ivonko nie rozumie .....Z kim mam sie skontaktowac ?:oops::oops: Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 sorry Funiu ,zle sie wyrazilam ...chodzilo mi o kontakt z Tola i Zadra ,ale ja juz sama do nich napisalam ... Quote
bazyla Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Tola']Bazyla - Kropka jest w schronisku w Zamosciu, w którym nie ma spacerowania psów; nie ma wolontariuszy, wiec odpowiedz na Twoje pytania dotyczące stosunku do kotów, ludzi, dzieci jest niemożliwa. Mogę Ci tylko napisac to, co zauwazyłam zza siatki boksu - sunia wydaje sie spokojna, nie widzialam, zeby była w konflikcie z innymi sukami, wręcz odwrotnie - wyraznie ich unika, bo jest mała. Co do płci to juz pisalam Ci raz, ze Kropka to suczka:cool3: Jak wpadła Ci w oko, to wez pod uwagę Pestkę - jest w hoteliku i mozna odpowiedziec na większosc pytan. Suczki są bardzo ppodobne; są podobnej wielkosci; tylko Kropka w przeciwienstwie do Pestki ma równiez dropiaty łepek:cool3: A wiadomo chociaż jak długo jest w schronie? I jaki jest mniej więcej wiek Kropki? Urzekła mnie, owszem. Wpierw moją uwagę zwróciła Pestka, a gdy na jej wątku zobaczyłam Kropkę - Kropka urzekła mnie jeszcze bardziej. Ale ja mieszkam pod Warszawą. Nie pojadę do Zamościa. Nie mam takich możliwości. Mam też 1 sukę, która nie z każdym psem się zgadza. Moja sunia Flora jest duża, więc gdyby się okazało, że nie polubi gościa - byłoby naprawdę źle... Mam też kota oraz 2 dzieci w wieku wczesnoszkolnym. Zawsze miałam 2 psy, w październiku niestety pożegnałam moją najukochańszą psineczkę Jamajkę. Brak mi jej bardzo... Brakuje mi jej, ale wiem, że tej luki nie da się wypełnić... Choć urzekły mnie oba zamojskie psiaki - na razie chyba będę im kibicować z daleka. Trzymam kciuki za obie suńki. Rozpuszczę wici pośród znajomych - może komuś zapadnie w serce i zaoferuje swój dom Pestce lub Kropce. I będę przyglądać się im tutaj w wątku, śledzić losy obu suniek. Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pesteczko ,slodziaku pokazuj swoj przesliczny pycholek Quote
zadra Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dzwoniłam do Pani dzisiaj,ale też nie odbiera telefonu.Może wyslijcie na PW jej adres mailowy to do niej napiszę. Quote
Tola Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 W ogloszeniach jest podany moj nr tel i zadry; sprawdzalam - nie mam nieodebranego połazcenai, do mnie pani nie dzwoniiła. Ja równiez dzisiaj dzwonilam i cisza. Quote
Tola Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 bazyla napisał(a):A wiadomo chociaż jak długo jest w schronie? I jaki jest mniej więcej wiek Kropki? Urzekła mnie, owszem. Wpierw moją uwagę zwróciła Pestka, a gdy na jej wątku zobaczyłam Kropkę - Kropka urzekła mnie jeszcze bardziej. Ale ja mieszkam pod Warszawą. Nie pojadę do Zamościa. Nie mam takich możliwości. Mam też 1 sukę, która nie z każdym psem się zgadza. Moja sunia Flora jest duża, więc gdyby się okazało, że nie polubi gościa - byłoby naprawdę źle... Mam też kota oraz 2 dzieci w wieku wczesnoszkolnym. Zawsze miałam 2 psy, w październiku niestety pożegnałam moją najukochańszą psineczkę Jamajkę. Brak mi jej bardzo... Brakuje mi jej, ale wiem, że tej luki nie da się wypełnić... Choć urzekły mnie oba zamojskie psiaki - na razie chyba będę im kibicować z daleka. Trzymam kciuki za obie suńki. Rozpuszczę wici pośród znajomych - może komuś zapadnie w serce i zaoferuje swój dom Pestce lub Kropce. I będę przyglądać się im tutaj w wątku, śledzić losy obu suniek. Dziękuję bardzo; kciuki i zagladanie bardzo sie przydadzą mam nadzieję, ze obie sunie znajda domy. Z Kropką bedzie gorzej, przynajmniej do momentu zabrania jej ze schropnu... Nie mozna sprawdzic stosunku do kotów, dzieci w warunkach schroniskowych. Quote
jogolcia@pdx Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 IVV napisał(a):pokazujemy jaka jestem sliczna IVV - a jak ja mogę pomóc? Quote
IVV Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 wystarczy ,ze tylko jestes i odwiedzasz sunieczke ;) lobuj na Fb jesli tez mozesz na jej stronie ,tak by jej temat byl ciagle aktualny Quote
zadra Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 IVV napisał(a):kiedy Pesteczka konczy swoje amory? Z moich obliczeń wynika,że na dniach.Ze sterylka trzeba jednak poczekać aż zakończy fazę estrogrnową (metaestrus) ,czyli od 4-6 tygodni. Quote
jogolcia@pdx Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='IVV']wystarczy ,ze tylko jestes i odwiedzasz sunieczke ;) lobuj na Fb jesli tez mozesz na jej stronie ,tak by jej temat byl ciagle aktualny[/QUOTE] Dobra IVV, tak będę robić, ale gdybym mogła jeszcze jakoś, to daj znać... Quote
Recommended Posts