Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pesteczka wyjeżdza do DS w Warszawie w srodę .
KOszt benzyny to 280 zł .Wiezie ja Becia lublin .
Prosimy kto moze wesprzeć złotówką na paliwo ....Kazdy grosik mile widziany .

Pesteczka bedzie mieszkała na Mokotowie w starym budownictwie z Panią i jej 14 letnim synem .
Ludzie bardzo prozwierzecy .
Trzymajcie kciuki bo Pestuchna za bardzo zakochała się w mojej osobie a zważywszy na jej długo proces socjalizacji na poczatku pewnie nie bedzie różowo ...

Posted

[quote name='funia']Pesteczka wyjeżdza do DS w Warszawie w srodę .
KOszt benzyny to 280 zł .Wiezie ja Becia lublin .
Prosimy kto moze wesprzeć złotówką na paliwo ....Kazdy grosik mile widziany .

Pesteczka bedzie mieszkała na Mokotowie w starym budownictwie z Panią i jej 14 letnim synem .
Ludzie bardzo prozwierzecy .
Trzymajcie kciuki bo Pestuchna za bardzo zakochała się w mojej osobie a zważywszy na jej długo proces socjalizacji na poczatku pewnie nie bedzie różowo ...[/QUOTE]

Ola juz nie moze sie doczekac :)
...denerwuje sie troche ...ale musi byc dobrze !

Posted

Pestka ma pokończone szczepienia .Nie mogła być szczepiona bo była chora .....Teraz wychodzi na to ,ze nie ma ważnych ....Jutro ją rano zaszczepię jeśli wet pozwoli ....

Posted

Kasiu ,podals Oli jaka ma miec karme dla Pestuni ? to wane by znowu jakis problemow z brzuchem nie miala.
A jeszcze gdybys mogla dac Pestce na droge jakis jej kocyk z jej zapachem to bylby mniejszy stres dla niej

Posted

[quote name='IVV']Kasiu ,podals Oli jaka ma miec karme dla Pestuni ? to wane by znowu jakis problemow z brzuchem nie miala.
A jeszcze gdybys mogla dac Pestce na droge jakis jej kocyk z jej zapachem to bylby mniejszy stres dla niej[/QUOTE]

Pesteczka jadła gotowane ostatnio .Kurczak z ryżem ,albo puszkę jej kupowalam .
Kocyki wydarła w drobny mak ....ale dam jej moją bluzkę .

Posted

Rozmawiałam z Pania Pesteczki ponad 40 minut ,powiem wam jedno .....bardzo mądra kobieta która myśli identycznie jak dogomaniak .....
Pesteczka wystraszona i co mnie rozwaliło na łopatki ....Siedzi i podrzuca sobie moją bluzkę ...Leży koło niej .....Moja kochana czuje zapach i moze ją to uspokaja.
Syn pani próbuje zapoznac się z nią ,ale Pestunia na razie w szoku i tylko lezy obserwując .
Jestem umówiona jutro na telefon .Bedzie więcej do opowiadania .Jestem ciekawa jak spacer wyjdzie .
Dziekuje Beatce i Jackowi !

Posted

[quote name='funia']Pesteczka jadła gotowane ostatnio .Kurczak z ryżem ,albo puszkę jej kupowalam .
Kocyki wydarła w drobny mak ....ale dam jej moją bluzkę .[/QUOTE]
dziekuje Kasiu :) rozmawialam z Ola i Pesteczka caly czas jest przy tej bluzce ,ktora Ola dala jej na poslanku .
Sunia ladnie zjadla byl maly problem z wyjsciem na spacerek ,ale Rys nad tym bardzo cierpliwie pracuje i caly czas jest z Pesteczka.

Posted

[quote name='funia']Została doszczepiona na wściekliznę .Wirusówki to za duże obciązenie w tej chwili .
Na miejscu w Wawie za jakiś czas bedzie można zrobić .[/QUOTE]

dziwi mnie ,ze vet zdecydowal zaszczepic psa na wscieklizne, ktorej prawdopodobienstwo wystapienia w miescie jest 0, a wyslal go do duzego miasta bez wirusowek ...czyzby nastepna forma zaoszczedzenia kosztow ?