funia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dobrze ,nosi ale jest obrażona . Ma od kilku dni katar .Bierze leki i kropelki do oczu . Ogólnie jest dobrze ,ale kichała i dlatego pojechałąm z nią do weta .Nie wiem czy to nie alergia ... Quote
IVV Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 hmmm...moze podziebiona malenka ? zmartwila mnie ta wiadomosc ... a o zdjecia w nowym kubraczku mozna poprosic ;)? Quote
funia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 IVV napisał(a):hmmm...moze podziebiona malenka ? zmartwila mnie ta wiadomosc ... a o zdjecia w nowym kubraczku mozna poprosic ;)? oczywiście .Ivonko jak najszybciej się postaram tylko mam pooperacyjnego psa i jakoś się syrobić nie mogę. Nie martw się o Pesteczkę .Czuwam nad tym katarem i jak się coś rozwinie będę działąć . Jest w domu z nami a na dworze jej ogranicczam pobyt .Ale wysięk z nosa jest jakby mniejszy . Quote
funia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 IVV napisał(a):jakie leki bidulka dostala ? Homeopatyczne i wiatminę C oraz gentamycyna do oczek . Quote
funia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ona ogólnie to nie wyglada wogóle na chorą .....JEst dobrze ,ale gniewa się jak ją ubieram w ubranko ....:evil_lol: Quote
IVV Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 heheh ..."malpe " z niej robia z tymi jakimis wynalazkami ;) porzadny pies byla ,a teraz jakies fanaberie ;) Quote
IVV Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 super !!! juz nie moge sie doczekac !!!! mizianki dla Pestuni ! Quote
funia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
IVV Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ooooooohhhhh....ona wyglada przeslodkow tych kropeczkach ;) !!!! tylko ta mina ...hihihi wrzuce wieczorem na FB dziekuje Kasiu :) Quote
funia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 IVV napisał(a):jak zdrowko Pesteczki ? Dobrze .Oczka przysechły ,katar się zmniejszył kicha ( przynajmniej jak widzę ) mniej albo wcale . Po za tym jest zakochana w człowieku ( na razie we mnie ) i jest tak bezproblemowa ze tylko brać i kochać .W domu tak jakby jej nie było .Grzeczna i spokojna .Dogada się z kazdym psem ,suką i z kazdym człowiekiem .To pies bez wad ( tylko trzeba uważać na spacerach ,nie mam odwagi jej zaufac na tym polu i puścić bez smyczy ).Niestety jest strasznie łakoma ...Zje kazdą ilośc jedzenia ...W domu tylko czeka na jedzenie .Potrafi zjadac Tayce więc trzeba stać i pilnować . Quote
IVV Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 dobrze ,ze niunia juz lepiej :) lakomczuszek sie z niej zrobil hihihi ...uwazaj Kasiu na jej linie ;) Quote
IVV Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 dziendoberek Pesteczko :) jak tam twoj katar ? Quote
Tola Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Peteczka wygląda świetnie w ubranku - po świętach dodam nowe zdjęcia do ogłoszeń - moze tym razem ktoś się zakocha. Quote
funia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 IVV napisał(a):dziendoberek Pesteczko :) jak tam twoj katar ? Jest ok .wyglada na to ,ze już po nim .Tfu ,tfu .... Ale ona teraz tylko patrzy aby ja kochać pierwsza ..Byłą pod opieką jako chora szczególną i teraz jest jak jest ...Całuj i kochaj na okrągło .,.;) Quote
Recommended Posts