Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze ,nosi ale jest obrażona .
Ma od kilku dni katar .Bierze leki i kropelki do oczu .
Ogólnie jest dobrze ,ale kichała i dlatego pojechałąm z nią do weta .Nie wiem czy to nie alergia ...

Posted

IVV napisał(a):
hmmm...moze podziebiona malenka ? zmartwila mnie ta wiadomosc ...
a o zdjecia w nowym kubraczku mozna poprosic ;)?

oczywiście .Ivonko jak najszybciej się postaram tylko mam pooperacyjnego psa i jakoś się syrobić nie mogę.

Nie martw się o Pesteczkę .Czuwam nad tym katarem i jak się coś rozwinie będę działąć .
Jest w domu z nami a na dworze jej ogranicczam pobyt .Ale wysięk z nosa jest jakby mniejszy .

Posted

IVV napisał(a):
jak zdrowko Pesteczki ?

Dobrze .Oczka przysechły ,katar się zmniejszył kicha ( przynajmniej jak widzę ) mniej albo wcale .
Po za tym jest zakochana w człowieku ( na razie we mnie ) i jest tak bezproblemowa ze tylko brać i kochać .W domu tak jakby jej nie było .Grzeczna i spokojna .Dogada się z kazdym psem ,suką i z kazdym człowiekiem .To pies bez wad ( tylko trzeba uważać na spacerach ,nie mam odwagi jej zaufac na tym polu i puścić bez smyczy ).Niestety jest strasznie łakoma ...Zje kazdą ilośc jedzenia ...W domu tylko czeka na jedzenie .Potrafi zjadac Tayce więc trzeba stać i pilnować .

Posted

IVV napisał(a):
dziendoberek Pesteczko :) jak tam twoj katar ?

Jest ok .wyglada na to ,ze już po nim .Tfu ,tfu ....
Ale ona teraz tylko patrzy aby ja kochać pierwsza ..Byłą pod opieką jako chora szczególną i teraz jest jak jest ...Całuj i kochaj na okrągło .,.;)