jogolcia@pdx Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 sonia71 napisał(a):to ja bedę trzymać kciuki,choć nie wiem czy będą działać z takiej odległości :) Łetam Soniu - ja z większej odległości nie takie czary wyczyniałam ;) Trzymajmy wszyscy to będzie cudzik jakiś.... Quote
sonia71 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 skoro w owym czasie odlegóśc nie ma znaczenia i ma się stać cudzik -TO OK,NIECH TAK SIĘ STANIE albo jeszcze cud większy cudzik i nasze trzy panienki niech lecą do domków!!!!!! Quote
IVV Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Lara dziekuje ,ze trzymasz reke na pulsie :) ,ale musimy poczekac na decyzje dziewczyn z Fundacji Quote
__Lara Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 IVV napisał(a):Lara dziekuje ,ze trzymasz reke na pulsie :) ,ale musimy poczekac na decyzje dziewczyn z Fundacji OKi :) jakby co to służę pomocą :) Quote
sonia71 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 oby Pesteczka latała już z obróżką,bo wbity kleszczor to w śliczne kropeczki to...brrrrrrrr:( Quote
IVV Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 co z propozycja Lary ? i co z obrozka dla Pesteczki ? Quote
Tola Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 __Lara napisał(a):To co cioteczki, odnawiać allegro? _Lara - ja na razie nie dam rady opłacić, wykupiłam pakiety dla paru suczek, a jeszcze czeka 2 bez ogłoszeń. Muszę na razie wstrzymac się z zamawianiem allegro. Jak cos się zmieni - zaraz dam znać. Quote
IVV Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 szkoda,ze nie jest w pierwszej kolejnosci :( ...sunia juz siedzi prawie rok... a co z obrozami ? przy takiej inwazji kleszczy strach by sunie zlapaly jakas chorobe :( Quote
jogolcia@pdx Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ??????????????????????????????????????????? Quote
sonia71 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ja robię wyrożnione Patyśce i płacę 16,40 zł ale można jeszcze pogrubić -choć wg mnie już bez sensu-to coś koło 18zł.-pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Lare. ;) Quote
__Lara Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 funia napisał(a):Zapłącę za to allegro .Proszę podać konto . Oki, prześlę nr konta i zaraz wystawiam :) Quote
Tola Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ok. Ja postaram się o ogłoszenie w PP, moze to zadziała... No a w niedzielę festyn; w Zamosciu cięzko z adopcjami, ale nadzieja zawsze jest potrzebna. Quote
IVV Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 sunieczki beda juz miec oboze :) !!!!!! juz beda bezpieczne !!!!! Quote
IVV Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Funius ,a czy Pesteczce tez mozna piekne zdjecia porobic ? bardzo dawno juz nic nie wstawialam na jej wydarzeniu :( Quote
funia Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 IVV napisał(a):Funius ,a czy Pesteczce tez mozna piekne zdjecia porobic ? bardzo dawno juz nic nie wstawialam na jej wydarzeniu :( zrobię ,oczywiście . Quote
IVV Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Tayka robi kariere na FB wszyscy zakochani :) moze ja dzieki tym zdjeciom ktos zobaczy ....i Pesteczce taka reklama jest stttrasznie potrzebna ... Quote
Recommended Posts