E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 IVV napisał(a):na spacerek niedzielny Pestuniu Wszystkie kropki w drogę po sadzie ! i odchudzanie parówki !!! :D Quote
handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek cegiełkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741 Quote
Tola Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dodałam do niektórych ogłoszeń zdjęcie Mai i Pestki - świetne:) Moze kogos chwyci za serce. No i widac wielkość suni - to równiez plus. Quote
IVV Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 tak ,te zdjecia sa powalajace :) dziewczynki obie przeslodkie !!!! Quote
funia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Mąz wykopał wielkie opony na wybiegu i zmienił ich połozenie aby psy chodziły sobie pod nimi .Pestka nie mogła doczekac się kiedy skończy i pomagała podkopywać z drugiej strony .Ona jest myśliwksa na 100 % .Przy tym uszy jej smiesznie klapia Quote
sonia71 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 pamiątam kiedyś były fotki chyba Lili w oponach -takie śmieszne a teraz nakrapiana Pesteczka pląsa między mini :) Quote
Tola Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Wyszedł juz nowy nr MP; teraz w kolejnym zamojskie dziewczyny. Rozkładówka podobno prawie gotowa:) Quote
funia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Pesteczka to taka niesmiała lala jest ....Ona by się chciała przytulac ale jak widzi ze ktos pierwszy podszedł .I wtedy ona dopiero idzie .Jest delikatna nie nachalna i bardzo subtelna .Bo Tayka ta Foka to centralnie celuje w usta i ma być dziubon i już . Quote
IVV Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 powinna miec chyba domek gdzie bedzie jedynaczka i oczkiem w glowie :) Quote
IVV Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ciekawe czy Pesteczka odwiedzila dzis laweczke ;)? Quote
zadra Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Pani Magda z MP juz składa stronę ogłoszeniową dla naszych dziewczynk,pewnie prześle ją lada dzień. Quote
Tola Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 funia napisał(a):Pesteczka to taka niesmiała lala jest ....Ona by się chciała przytulac ale jak widzi ze ktos pierwszy podszedł .I wtedy ona dopiero idzie .Jest delikatna nie nachalna i bardzo subtelna .Bo Tayka ta Foka to centralnie celuje w usta i ma być dziubon i już . A ja myslałam, ze to Taysia bardziej niesmiała, a Pesteczka - otwarta i odważna, taka indywidualistka. A tu proszę - odwrotnie. Quote
funia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Za budynkiem stoi stara waga ,na razie nie wiemy co z nią zrobić ....ale psy ja uwielbiaja bo stoi w miejscu gdzie długo jest słońce i nie ma wiatru .Kto pierwszy ten lepszy i zajmuje miejsce :evil_lol: Quote
Recommended Posts