Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonia71']oby pogoda nie popsuła nam szyków :( funia ma rację jak będzie ponuro i zimno to psy będą niefotogeniczne z załzawionymi oczkami ...[/QUOTE]

Ale zawsze można zrobić kilka w domu, i poczekać na chwilkę słoneczną.... Aha, tak sobie pomyślałam, że może warto zrobić kilka zdjęć z różnymi dodatkami, tak jak Funia zrobiła Tayce z różowym szaliczkiem...nigdy nie wiadomo, co się komu spodoba, a nasze damulki na pewno na tym skorzystają....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jogolciu nasze mieszkanie hotelikowe jest skromne i małe ,daleko mu do doskonałosci i nie ma jak sie tam wykrecic z robieniem zdjęc a dodatkowo otoczenie i umeblowanie nie sa atrakcyjne jako tło zdjęciowe .
Z reszta znajomy ,który przyjedzie nie moze byc dwa razy bo pracuje i wyswiadcza mi przysługe wiec musimy wszytko załatwic za jednym razem.;)

Planujemy zdjęcia w plenerze .Nie kazdy pies bedzie czuł sie dobrze w domu podczas robienia zdjęc ( obca osoba i flesz niestety stresuja psa ,no mmoze nie wszystkie sie boja ale błysk lampy nie dodaje odwagi ).
Najlepiej pozuje Tayka to pewne .

Posted

Kurczę, świetne zdjęcia Funiu:) Widzę tu nowy aparacik i koniec. Więc jednak miałam rację, że jesteś zdolna, tylko ograniczona sprzętem:evil_lol: Ale teraz chylę czoła... Bez kadrowania jest suuuuuper:))))

Posted

funia napisał(a):
Jogolciu nasze mieszkanie hotelikowe jest skromne i małe ,daleko mu do doskonałosci i nie ma jak sie tam wykrecic z robieniem zdjęc a dodatkowo otoczenie i umeblowanie nie sa atrakcyjne jako tło zdjęciowe .
Z reszta znajomy ,który przyjedzie nie moze byc dwa razy bo pracuje i wyswiadcza mi przysługe wiec musimy wszytko załatwic za jednym razem.;)

Planujemy zdjęcia w plenerze .Nie kazdy pies bedzie czuł sie dobrze w domu podczas robienia zdjęc ( obca osoba i flesz niestety stresuja psa ,no mmoze nie wszystkie sie boja ale błysk lampy nie dodaje odwagi ).
Najlepiej pozuje Tayka to pewne .

Funiu - ale ja nie myślałam o dwóch dniach,tylko o jednym ( i to w warunkach raczej kanapowych, tak jak nasza ślicznotka w różówym szaliczku) ;-)... ale oczywiście plener jest najlepszy....

Posted

Bedziemy sie starac .;)To Fotel ( ten na którym siedziała Tayka w szaliczku ,jedyny z resztą ).Ale ma fajny kolor ,który dobrze kontrastuje z psami o cimnej masci .

Posted

__Lara napisał(a):
Wkleję te zdjęcia do allegro :)

Pestka ma ponad 285 wyświetleń i cisza? :(

Może w końcu zauwazy ją ten jedyny,kochający przyjaciel!!!