jogolcia@pdx Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='sonia71']oby pogoda nie popsuła nam szyków :( funia ma rację jak będzie ponuro i zimno to psy będą niefotogeniczne z załzawionymi oczkami ...[/QUOTE] Ale zawsze można zrobić kilka w domu, i poczekać na chwilkę słoneczną.... Aha, tak sobie pomyślałam, że może warto zrobić kilka zdjęć z różnymi dodatkami, tak jak Funia zrobiła Tayce z różowym szaliczkiem...nigdy nie wiadomo, co się komu spodoba, a nasze damulki na pewno na tym skorzystają.... Quote
IVV Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 to juz jutro :) mysle Jo,ze to bardzo dobry pomysl czekam z niecierpliwoscia !!! Quote
jogolcia@pdx Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Trzymamy kciuki za dobrą pogodę w Poniedziałek ;-) Quote
funia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 maz twierdzi ,ze Pestka mu najlepiej pozuje .Co wy na to ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jogolciu nasze mieszkanie hotelikowe jest skromne i małe ,daleko mu do doskonałosci i nie ma jak sie tam wykrecic z robieniem zdjęc a dodatkowo otoczenie i umeblowanie nie sa atrakcyjne jako tło zdjęciowe . Z reszta znajomy ,który przyjedzie nie moze byc dwa razy bo pracuje i wyswiadcza mi przysługe wiec musimy wszytko załatwic za jednym razem.;) Planujemy zdjęcia w plenerze .Nie kazdy pies bedzie czuł sie dobrze w domu podczas robienia zdjęc ( obca osoba i flesz niestety stresuja psa ,no mmoze nie wszystkie sie boja ale błysk lampy nie dodaje odwagi ). Najlepiej pozuje Tayka to pewne . Quote
handzia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kurczę, świetne zdjęcia Funiu:) Widzę tu nowy aparacik i koniec. Więc jednak miałam rację, że jesteś zdolna, tylko ograniczona sprzętem:evil_lol: Ale teraz chylę czoła... Bez kadrowania jest suuuuuper:)))) Quote
handzia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A jeśli chodzi o poniedziałek to choćby grad walił to i tak będą te zdjęcia:) Quote
jogolcia@pdx Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 funia napisał(a):Jogolciu nasze mieszkanie hotelikowe jest skromne i małe ,daleko mu do doskonałosci i nie ma jak sie tam wykrecic z robieniem zdjęc a dodatkowo otoczenie i umeblowanie nie sa atrakcyjne jako tło zdjęciowe . Z reszta znajomy ,który przyjedzie nie moze byc dwa razy bo pracuje i wyswiadcza mi przysługe wiec musimy wszytko załatwic za jednym razem.;) Planujemy zdjęcia w plenerze .Nie kazdy pies bedzie czuł sie dobrze w domu podczas robienia zdjęc ( obca osoba i flesz niestety stresuja psa ,no mmoze nie wszystkie sie boja ale błysk lampy nie dodaje odwagi ). Najlepiej pozuje Tayka to pewne . Funiu - ale ja nie myślałam o dwóch dniach,tylko o jednym ( i to w warunkach raczej kanapowych, tak jak nasza ślicznotka w różówym szaliczku) ;-)... ale oczywiście plener jest najlepszy.... Quote
funia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Bedziemy sie starac .;)To Fotel ( ten na którym siedziała Tayka w szaliczku ,jedyny z resztą ).Ale ma fajny kolor ,który dobrze kontrastuje z psami o cimnej masci . Quote
IVV Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 mozna rozlozyc jakis ladny kcyk dla koloru,lu uzyc jakas fajna poduche ;) Quote
zadra Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 __Lara napisał(a):Wkleję te zdjęcia do allegro :) Pestka ma ponad 285 wyświetleń i cisza? :( Może w końcu zauwazy ją ten jedyny,kochający przyjaciel!!! Quote
__Lara Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Wkleję te zdjęcia do allegro :) Pestka ma ponad 285 wyświetleń i cisza? :( Quote
sonia71 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 qrcze-nie ma na to żadnego sposobu...raz trafia się szybko domek a drugi raz piękne psy ...czekają :( Quote
IVV Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ciekawa jestem jak poszla dzis sesja zdjeciowa...a moze jakies zdjecia z pileczka ,zabawkami ,dziecmi ...? Quote
IVV Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 cicho tu....................................................... Quote
handzia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zdjęcia będą jutro. Pati pozowała jak modelka :lol: myślę, że się spodobają... Quote
zadra Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Pestka będzie szczepiona w tym tygodniu na wrusowki. Quote
IVV Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 az jestem ciekawa jak dziewczyna sie lansowala ;) Quote
handzia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Najnowsze zdjęcia Pesty:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sonia71 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 to zdjęcie portretowe jest super :) piękna Pestka :) Quote
__Lara Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jakie zdjęcia!!! :) pozmieniam w allegro :) Allegro się skończyło... Quote
Tola Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Świetne zdjęcia; w sobotę lub niedzielę postaram dorobic trochę ogłoszeń z nowymi fotkami. Quote
Recommended Posts