__Lara Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Tola napisał(a):Pestka ma aktualne ogłoszenia oprócz allegro; ale tak jak pisałam trzeba poczekac na nowe zdjęcia i wtedy ponownie poproszę _Larę. Trzeba świezego "materiału" = moze tym razem chwyci. Dzisiaj kolejny raz ukazało sie ogłoszenie dziewczyn w Gazecie Zamojskiej. Rozmawiałam dzisiaj z funia o sterylce Pestki, bo to juz czas, ma umówic dziewczynkę na zabieg. Tak, skończyło się niedawno allegro, a nowe zdjęcia by się przydały :) Quote
IVV Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 trzeba jej zrobic nowe allegro ,ale nowe zdjecia sa bardzo potrzebne Quote
sonia71 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Pestko - do nowego domku marsz~! podpinam się i czochram Pestkę :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 IVV - to może ja sfinansuję wyróżnione Allegro dla Pesteczki, co? Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 IVV napisał(a):Jo o tym chyba Tola lub Zadra decyduja .... IVV- no oczywiście, nie wchodze w kompetencje naszych głównodowodzących cioteczek... tylko skromnie oferuję moją pomoc... Quote
IVV Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jolciu ja wiem ;) dzieki serdeczne !!!! ale moze ktoras z nich sie wypowie .... Quote
Tola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 IVV napisał(a):Jo o tym chyba Tola lub Zadra decyduja .... Kochane; ja i zadra opłacamy allegro dla suniek, ale jak ktos ma ochote pomóc to bardzo dziękujemy i będziemy wdzięczne:loveu: Koszt takiego wyróznionego ogłoszenia to ok. 20 zł, ale to juz napisze _Lara, bo mam nadzieję, ze nie opusci naszej dropiatej dziewczynki:cool3: Robiła Pestce juz 2 aukcje; ale w tej kolejnej przydałaby sie jakas zmiana w postaci nowych zdjęc; tak myslę Quote
zadra Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Tola napisał(a):Kochane; ja i zadra opłacamy allegro dla suniek, ale jak ktos ma ochote pomóc to bardzo dziękujemy i będziemy wdzięczne:loveu: Koszt takiego wyróznionego ogłoszenia to ok. 20 zł, ale to juz napisze _Lara, bo mam nadzieję, ze nie opusci naszej dropiatej dziewczynki:cool3: Robiła Pestce juz 2 aukcje; ale w tej kolejnej przydałaby sie jakas zmiana w postaci nowych zdjęc; tak myslę Podpisuje się pod slowami Toli.Trochę krucho u nas z funduszami w tym momencie. Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zadra napisał(a):Podpisuje się pod slowami Toli.Trochę krucho u nas z funduszami w tym momencie. Fajnie, to zaraz przelewam 40 zł - połowę dla Pestki, a połowę dla naszej gwiazdy Szansuni, jak już przyjdzie na nią kolej.Co myślicie na ten temat? Aha, i na czyjego maila wysłac paypalowy przelew? Quote
Tola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Poprzednie aukcje Pestki robiła _Lara, mam nadzieję, ze kolejną równiez zgodzi się zrobic, wiec trzeba by do maila _Lary... Jak do jutra tu nie zajrzy - wysle PW Ale allegro dla Szansy ma robic Isadora7 Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Proszę zajrzyjcie - tragedia rodziny z dogo: http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Tola napisał(a):Poprzednie aukcje Pestki robiła _Lara, mam nadzieję, ze kolejną równiez zgodzi się zrobic, wiec trzeba by do maila _Lary... Jak do jutra tu nie zajrzy - wysle PW Ale allegro dla Szansy ma robic Isadora7 Tolu - a to może ja prześlę do Soni (skarbniczki Szansy), a ona Tobie przekaże 20 zł, jak myślisz? Quote
IVV Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jolus !!! dzieki serdeczne !!! jestes cudowna cioteczka :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 IVV napisał(a):Jolus !!! dzieki serdeczne !!! jestes cudowna cioteczka :) Hihihihi, nawet mój kot się zaślinił ze śmiechu :eviltong: - ale ja mu pokażę, no bestia jakaś :mad: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
__Lara Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Tola napisał(a):Poprzednie aukcje Pestki robiła _Lara, mam nadzieję, ze kolejną równiez zgodzi się zrobic, wiec trzeba by do maila _Lary... Jak do jutra tu nie zajrzy - wysle PW Ale allegro dla Szansy ma robic Isadora7 Cioteczki, ja zrobię, czekam tylko na zdjęcia :) Quote
Tola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Tolu - a to może ja prześlę do Soni (skarbniczki Szansy), a ona Tobie przekaże 20 zł, jak myślisz? Mozesz wysłac do soni71 naleznosc za Szansę( z zaznaczeniem. ze to na allegro). A opłate za allegro Pestki to do _Lary; chyba ze nie ma paypalowego konta. Wtedy mozna do mnie a ja do _Lary:cool3: Albo wszystko do soni (jak zgodzi się), a sonia przeleje juz dalej:cool3: To czekamy na zdjęcia dropiatej piękności Quote
__Lara Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czekamy czekamy :) też już chętnie ją zobaczę na nowych zdjęciach :) Tolu, to ja poproszę o przelew ze zwykłego konta :cool3: Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Tola napisał(a):Mozesz wysłac do soni71 naleznosc za Szansę( z zaznaczeniem. ze to na allegro). A opłate za allegro Pestki to do _Lary; chyba ze nie ma paypalowego konta. Wtedy mozna do mnie a ja do _Lary:cool3: Albo wszystko do soni (jak zgodzi się), a sonia przeleje juz dalej:cool3: To czekamy na zdjęcia dropiatej piękności Napisałam do Soni i czekam na odpowiedź...CHcę wysłać 40zł razem, bo w przeszłości poinformowano mnie, że poniżej 40 zł nie mozna przelewać (to na pewno jakieś wymysły polskiego banku, ale wolę nie ryzykować)... Quote
IVV Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 a co ze sterylka ??? finansow tez na to nie ma tak ? Quote
sonia71 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ok,jogolcia 40 zł. do mnie a ja ...dalej :)pozdrowka dla Pestki :) Quote
Tola Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 IVV napisał(a):a co ze sterylka ??? finansow tez na to nie ma tak ? Pisalam duzo wczesniej, ze sterylka juz opłacona (zbiórka przez dzieciaki ze swietlicy osiedlowej) Quote
Recommended Posts