IVV Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 dziekuje :) udostepniajcie jej wydarzenie i zapraszajcie jak najwieksza ilosc gosci ,moze ja ktos zauwazy i pokocha Quote
Tola Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Juz po sesji; pogoda troche nie dopisała, bno bardzo wiało no i zdjęcia robione były w domu. Pestke zaskoczyła spora ilosc osób:cool3:, ale wszystko poszło sprawnie i efekt zobaczymy niebawem. Sunia ma nietypowe umaszczenie i wygląda tak, jakby głowa nie pasowała do reszty:cool3: Muzzy - miło było Cię poznać:lol: Quote
IVV Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 zagladam i myslalam ,ze juz oko naciesze ...czekam wiec cierpliwie Quote
funia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja już w sumie nie wiem gdzie MUzzy miał wstawic te foty .....Na mój stary wątek ? czy do Ciebie Marta ? Quote
Tola Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='funia']Ja już w sumie nie wiem gdzie MUzzy miał wstawic te foty .....Na mój stary wątek ? czy do Ciebie Marta ? Zdjęcia Pati i hunterka wrzuci chyba tak jak sie umawialiscie na stary hotelikowy... Ja dostałam na razie po jednym zdjeciu dziewczyn; chodziło o dopisanie imion:cool3: Na zdjęcie załapał sie jednak rózowy bucik, tak starannie ukrywany:cool3: Pestka wyszła bardzo ładnie:) Quote
sonia71 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 coraz puściej się robi na wątkach naszych suń -Pesteczka ,słoneczko świeci i dla ciebie :) Quote
Tola Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Muzzy wysłam mi zdjęcia robione z tłem do miesięcznika MP; nie sa tak piękne jak te z pleneru, taki wymóg gazety, ale mysle, ze jest w czym wybierac. Quote
Recommended Posts