Matagi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Sędziuje Svetlana Radjuk-Białoruś No i w tym roku Kielce przebiły Poznań....31 akit:lol: Najciekawiej będzie w suczkach,w otwartej.....9 sztuk:cool3: Bardzo jestem ciekawa jak posędziuje pani z Białorusi....:roll: Quote
fotolaf Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 My z Usiem najprawdopodoniej przyjedziemy zobaczyc jak to wszystko wyglada :) bo nie wiedzialem czy bede w polsce wiec sie nie zglaszalismy :( Quote
Merrick Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Matagi napisał(a):Sędziuje Svetlana Radjuk-Białoruś No i w tym roku Kielce przebiły Poznań....31 akit:lol: Najciekawiej będzie w suczkach,w otwartej.....9 sztuk:cool3: Bardzo jestem ciekawa jak posędziuje pani z Białorusi....:roll: Jest już może dostępny plan sędziowania na Kielce ??? A może istnieje inny sposób poznania stawki ?? ;) bo jestem strasznie ciekawa stawki siberian husky, szczególnie jak chodzi o klasę otwartą :) Czyżby były jakieś pomocne przecieki ?? ;) Quote
Matagi Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Moja szklana kula powiedziala mi,ze nie 31 akit,ale 33....:razz:... Quote
revii Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 No to koniec wróżenia ;) sędzia: Galina Zhuk (BLR)[SIZE=2] ring: 19 godz.: 10.00 PSY kl.szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin kl.młodzieży AKUMA Urajiro E'RYU-HO-GO of Kamino Ken HISAO GO Akogareno FCI NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) Kiss Me and Love Me U'DAKAR FCI UNDO Yamamoto kl.pośrednia ATAMAGA Urajiro NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin kl.otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO NATSUKASHII Kazoku Kanshin kl.championów BIMBO Yamamoto kl.weteranów ASZTAR Imaginacja SUKI kl.szczeniąt ANO Yeti Yeti REKISHI Kazoku Kanshin kl.młodzieży BENIKO Moccaking BI Moccaking FCI BISHOJO GO Sensakura HARUKO GO Akogareno (FCI) Kiss Me and Love Me FCI UMI DE SHIROI ARASHI AO kl.pośrednia ARASHI Urajiro KEIKO Delle Bianche Vallate UKI UKI-OKAMI Mała Yakuza kl.otwarta ANKOKU GO Sensakura ASIMA Biała Astra AZAYAKA Halne Wzgórze JAGNA Lubelskie Pola MADOKA Dąbrowskie Samuraje MASSHIRO Kazoku Kanshin MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MI AKASHA Yeti Yeti NEKO Co Ty na To SUKI Delle Bianche Vallate Ale tłumy :) Quote
Angelika_Roser Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]hihi w zeszłym roku mieliśmy białego konkurenta... i w tym też "nie ważne kto wygra i tak będzie biały" :evil_lol::loveu: A tak poważnie, spora stawka :razz: Sędzie ktoś zna bo został(a) zmieniony?! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no i tatusiek będzie !!!!!!! :multi:[/FONT] Quote
fotolaf Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 czy mozna wejsc na wystwe z psem ktorego sie nie wystawia ?? wie ktos moze jak to wyglada?? Quote
*Aga* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]no i tatusiek będzie !!!!!!! :multi:[/FONT] ano będzie wujaszek Asztarek!! :loveu::loveu::loveu: Faktycznie staweczka bardzo liczna :crazyeye::crazyeye: :-) Szczególnie dziewczyn w klasie otwartej obrodziło- ciekawe ile czasu będzie trwała ich ocena? :-) Quote
Kateczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Uki Uki Okami Mała Yakuza:multi::multi::multi::multi: BOB:multi::multi::multi::multi: Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]GRATULUJEMY Wszystkim Bardzo Bardzo Serdecznie!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sylwia, Uki w pięknym stylu pokazałyście klasę!!! [/FONT] Quote
Kateczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a jak tam Wasza biała panienka?? jakies wyniki zdradźcie :) Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='revii'] sędzia: Galina Zhuk (BLR)[SIZE=2] ring: 19 godz.: 10.00 PSY kl.szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin - lok.I, oc. obiecująca kl.młodzieży AKUMA Urajiro E'RYU-HO-GO of Kamino Ken - nieobecny HISAO GO Akogareno FCI - lok.IV NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) - lok.I, oc.doskonała Kiss Me and Love Me U'DAKAR FCI UNDO Yamamoto - lok.II kl.pośrednia ATAMAGA Urajiro - lok. I, oc.? NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - lok.II, oc. bardzo dobra kl.otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO - lok.I, oc. bardzo dobra NATSUKASHII Kazoku Kanshin - lok.II, oc.bardzo dobra kl.championów BIMBO Yamamoto - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca kl.weteranów ASZTAR Imaginacja - lok.I, oc. doskonała, Najlepszy Weteran SUKI kl.szczeniąt ANO Yeti Yeti - lok.I, oc. wybitnie obiecująca REKISHI Kazoku Kanshin - lok.II, oc. wybitnie obiecująca kl.młodzieży BENIKO Moccaking BI Moccaking FCI - lok. IV? BISHOJO GO Sensakura - lok.III HARUKO GO Akogareno (FCI) - lok.I, oc. doskonała, NJwR Kiss Me and Love Me FCI UMI DE SHIROI ARASHI AO - lok.II kl.pośrednia ARASHI Urajiro - lok.III, oc.? KEIKO Delle Bianche Vallate - lok.II, oc. doskonała UKI UKI-OKAMI Mała Yakuza - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca, CWC, BOB i CACIB kl.otwarta ANKOKU GO Sensakura - lok.II, oc.doskonała ASIMA Biała Astra AZAYAKA Halne Wzgórze - lok.IV, oc. doskonała JAGNA Lubelskie Pola - nieobecna MADOKA Dąbrowskie Samuraje - nieobecna (tak by wynikało drogą dedukcji bo stałyśmy za Azayaką ;)) MASSHIRO Kazoku Kanshin - lok. I, oc. doskonała, CWC i res. CACIB MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MI AKASHA Yeti Yeti NEKO Co Ty na To SUKI Delle Bianche Vallate - lok.III, oc. doskonała [FONT=Comic Sans MS]Za błędy najmocniej przepraszam ale to tak z głowy i mogłam się coś pomylić a poza tym i tak wszystkich nie znam i nie pamiętam :) [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 PSY kl.szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin - lok.I, oc. obiecująca kl.młodzieży AKUMA Urajiro E'RYU-HO-GO of Kamino Ken - nieobecny HISAO GO Akogareno FCI - lok.IV NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) lokata I ocena doskonała, piękny !! :loveu: Kiss Me and Love Me U'DAKAR FCI UNDO Yamamoto - kl.pośrednia ATAMAGA Urajiro - lok. I, oc. bardzo dobra NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - lok.II, oc. bardzo dobra kl.otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO - lok.I, oc. bardzo dobra NATSUKASHII Kazoku Kanshin - lok.II, oc.bardzo dobra kl.championów BIMBO Yamamoto - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca kl.weteranów ASZTAR Imaginacja - lok.I, oc. doskonała SUKI kl.szczeniąt ANO Yeti Yeti - lok.I, oc. wybitnie obiecująca REKISHI Kazoku Kanshin - lok.II, oc. wybitnie obiecująca kl.młodzieży BENIKO Moccaking BI Moccaking FCI BISHOJO GO Sensakura HARUKO GO Akogareno (FCI) - lok.I, oc. doskonała Kiss Me and Love Me FCI UMI DE SHIROI ARASHI AO kl.pośrednia ARASHI Urajiro lokata III KEIKO Delle Bianche Vallate lokata II UKI UKI-OKAMI Mała Yakuza - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca, BOB i CACIB [FONT=Comic Sans MS]gratulacje !! :loveu: [/FONT]kl.otwarta ANKOKU GO Sensakura ASIMA Biała Astra AZAYAKA Halne Wzgórze - lok.IV, oc. doskonała JAGNA Lubelskie Pola - nieobecna MADOKA Dąbrowskie Samuraje - nieobecna (tak by wynikało drogą dedukcji bo stałyśmy za Azayaką ) MASSHIRO Kazoku Kanshin - lok. I, oc. doskonała i res. CACIB :loveu::loveu::multi::loveu::loveu::multi::loveu::loveu: moja cudna Biala Dama ! MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MI AKASHA Yeti Yeti NEKO Co Ty na To SUKI Delle Bianche Vallate - lok.III, oc. doskonała Dziękujemy za towarzystwo ! I pozdrawiamy naszego nowego fotografa :razz: Quote
Kateczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 wow ile bdb... gratuluję Ukisiu, Masshiro :) i całej reszcie również :) suczki zdominowały wystawę :) Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Sporo Bdb, wnikliwe i szczegolowe ocenianie :lol: za co duzy plus akurat. Uzupelni ktos reszte stawki i ocen? Bo zdjec nie zabraknie biorac pod uwage liczbe fotografow :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Angelika_Roser']PSY kl.szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin - lok.I, oc. obiecująca kl.młodzieży AKUMA Urajiro E'RYU-HO-GO of Kamino Ken - nieobecny HISAO GO Akogareno FCI - lok.IV NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) lokata I ocena doskonała, piękny !! :loveu: Kiss Me and Love Me U'DAKAR FCI lok. II UNDO Yamamoto - lok. III kl.pośrednia ATAMAGA Urajiro - lok. I, oc. bardzo dobra NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - lok.II, oc. bardzo dobra kl.otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO - lok.I, oc. bardzo dobra NATSUKASHII Kazoku Kanshin - lok.II, oc.bardzo dobra kl.championów BIMBO Yamamoto - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca kl.weteranów ASZTAR Imaginacja - lok.I, oc. doskonała SUKI kl.szczeniąt ANO Yeti Yeti - lok.I, oc. wybitnie obiecująca REKISHI Kazoku Kanshin - lok.II, oc. wybitnie obiecująca kl.młodzieży BENIKO Moccaking BI Moccaking FCI BISHOJO GO Sensakura HARUKO GO Akogareno (FCI) - lok.I, oc. doskonała, NJwR Kiss Me and Love Me FCI UMI DE SHIROI ARASHI AO kl.pośrednia ARASHI Urajiro lokata III KEIKO Delle Bianche Vallate lokata II UKI UKI-OKAMI Mała Yakuza - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca, BOB i CACIB [FONT=Comic Sans MS]gratulacje !! :loveu:[/FONT] kl.otwarta ANKOKU GO Sensakura ASIMA Biała Astra AZAYAKA Halne Wzgórze - lok.IV, oc. doskonała JAGNA Lubelskie Pola - nieobecna MADOKA Dąbrowskie Samuraje - nieobecna (tak by wynikało drogą dedukcji bo stałyśmy za Azayaką ) MASSHIRO Kazoku Kanshin - lok. I, oc. doskonała i res. CACIB :loveu::loveu::multi::loveu::loveu::multi::loveu::loveu: moja cudna Biala Dama ! MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MI AKASHA Yeti Yeti NEKO Co Ty na To SUKI Delle Bianche Vallate - lok.III, oc. doskonała Dziękujemy za towarzystwo ! I pozdrawiamy naszego nowego fotografa :razz: Jeszcze raz wszystkim gratulujemy Zwycięzcom i Uczestnikom, ich właścicielom i hodowcom :-) także fanom za miłe słowa. Dzięki wszystkim za miłą atmosferę :-) Szczególnie gratulujemy kochanej Masshiro i Justynce :-) oraz Uki i Sylwi za piękną prezencję - cudnie się na Was patrzy :-) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Angelika_Roser']PSY kl.szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin - lok.I, oc. obiecująca kl.młodzieży AKUMA Urajiro E'RYU-HO-GO of Kamino Ken - nieobecny HISAO GO Akogareno FCI - lok.IV NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) lokata I ocena doskonała, piękny !! :loveu: Kiss Me and Love Me U'DAKAR FCI UNDO Yamamoto - kl.pośrednia ATAMAGA Urajiro - lok. I, oc. bardzo dobra NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - lok.II, oc. bardzo dobra kl.otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO - lok.I, oc. bardzo dobra NATSUKASHII Kazoku Kanshin - lok.II, oc.bardzo dobra kl.championów BIMBO Yamamoto - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca kl.weteranów ASZTAR Imaginacja - lok.I, oc. doskonała, Najlepszy Weteran:lol: SUKI kl.szczeniąt ANO Yeti Yeti - lok.I, oc. wybitnie obiecująca REKISHI Kazoku Kanshin - lok.II, oc. wybitnie obiecująca kl.młodzieży BENIKO Moccaking BI Moccaking FCI BISHOJO GO Sensakura HARUKO GO Akogareno (FCI) - lok.I, oc. doskonała Kiss Me and Love Me FCI UMI DE SHIROI ARASHI AO kl.pośrednia ARASHI Urajiro lokata III KEIKO Delle Bianche Vallate lokata II UKI UKI-OKAMI Mała Yakuza - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca, BOB i CACIB [FONT=Comic Sans MS]gratulacje !! :loveu: [/FONT]kl.otwarta ANKOKU GO Sensakura ASIMA Biała Astra AZAYAKA Halne Wzgórze - lok.IV, oc. doskonała JAGNA Lubelskie Pola - nieobecna MADOKA Dąbrowskie Samuraje - nieobecna (tak by wynikało drogą dedukcji bo stałyśmy za Azayaką ) MASSHIRO Kazoku Kanshin - lok. I, oc. doskonała, CWC i res. CACIB :loveu::loveu::multi::loveu::loveu::multi::loveu::loveu: moja cudna Biala Dama ! MATSURI GO Shiyo-Mokuteki MI AKASHA Yeti Yeti NEKO Co Ty na To SUKI Delle Bianche Vallate - lok.III, oc. doskonała [SIZE="3"]Mega gratulacje dla Sylwuśki i Ukiśki za kolejnego BOBa i rozpoczęty w pięknym stylu Championat Polski! :multi: Szalejecie dziewczyny na całego :lol: Ogromne gratulacje również dla Justynki i Masshiro – byłam pewna, że „dacie radę” nawet w tak licznej stawce :multi: Gratulujemy serdecznie pozostałym Zwycięzcom i ich opiekunom i przepięknie dziękujemy całej reprezentacji Kazoku Kanshin! :loveu: Żałuję strasznie, że nie mogłam być na tej wystawie (obowiązki zawodowe), ale zapewniam, że myślami i sercem byłam cały czas z Wami :p Adaśku czekamy z niecierpliwością (jak zawsze) na Twoją fotorelację :cool3: Quote
Sylwia1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu swoim,Adasia i Ukiśki za gratulacje, doping i miłą atmosferę. Adaś właśnie "pracuje" ;) nad zdjęciami, więc pewnie wkrótce się pojawią. Gratulujemy wszystkim wystawcom i ich akitkom :) Quote
Mori No Kodomo Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Fotorelacja... dzisiaj padamy jutro podpiszemy fotki http://www.morinokodomo.pl/Galeria/#/content/04_Wystawowo/2010/Sezon2010_17/ Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Adaś wielkie dzięki ! :Rose:[/FONT] Quote
MOKUTEKI Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Napisał Angelika_Roser PSY kl.szczeniąt RIKO Kazoku Kanshin - lok.I, oc. obiecująca kl.młodzieży AKUMA Urajiro E'RYU-HO-GO of Kamino Ken - nieobecny HISAO GO Akogareno FCI - lok.IV,oc.doskonała NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) lokata I ocena doskonała, piękny !! :loveu:Zw.Młodzieży :loveu::multi: Kiss Me and Love Me U'DAKAR FCI lok. II, oc.doskonała UNDO Yamamoto - lok. III, oc.doskonała kl.pośrednia ATAMAGA Urajiro - lok. I, oc. bardzo dobra NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin - lok.II, oc. bardzo dobra kl.otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO - lok.I, oc. bardzo dobra NATSUKASHII Kazoku Kanshin - lok.II, oc.bardzo dobra kl.championów BIMBO Yamamoto - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca kl.weteranów ASZTAR Imaginacja - lok.I, oc. doskonała SUKI kl.szczeniąt ANO Yeti Yeti - lok.I, oc. wybitnie obiecująca REKISHI Kazoku Kanshin - lok.II, oc. wybitnie obiecująca kl.młodzieży BENIKO Moccaking BI Moccaking FCI - lok.IV, oc.doskonała BISHOJO GO Sensakura - lok.III, oc.doskonała HARUKO GO Akogareno (FCI) - lok.I, oc. doskonała, Zw.Młodzieży, NJwR Kiss Me and Love Me FCI UMI DE SHIROI ARASHI AO, lok.II, oc.doskonała kl.pośrednia ARASHI Urajiro lokata III KEIKO Delle Bianche Vallate lokata II UKI UKI-OKAMI Mała Yakuza - lok.I, oc. doskonała, Zwycięzca, BOB i CACIB [FONT=Comic Sans MS]gratulacje !! :loveu:[/FONT] kl.otwarta ANKOKU GO Sensakura - lok.II, oc.doskonała ASIMA Biała Astra AZAYAKA Halne Wzgórze - lok.IV, oc. doskonała JAGNA Lubelskie Pola - nieobecna MADOKA Dąbrowskie Samuraje - nieobecna (tak by wynikało drogą dedukcji bo stałyśmy za Azayaką ) MASSHIRO Kazoku Kanshin - lok. I, oc. doskonała i res. CACIB :loveu::loveu::multi::loveu::loveu::multi::loveu::loveu: moja cudna Biala Dama ! MATSURI GO Shiyo-Mokuteki - oc.doskonała MI AKASHA Yeti Yeti NEKO Co Ty na To -nieobecna SUKI Delle Bianche Vallate - lok.III, oc. doskonała Gratulujemy Zwycięzcom bardzo serdecznie! :multi: Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kilka fotek od Fana KK Marcina, bardzo dziękuje :loveu: ! Jutro będa pozostałe fotki stawki. [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Lokaty klasa pośrednia pozdrawiamy ! :lol: [/FONT] Quote
zubiri Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Gratuluję zwycięzcom!!! I zapraszam na jeszcze jedną relację zdjęciową: http://www.namitori.pl/GaleriaIM/#/content/pictures4/Wystawy07/ Quote
Angelika_Roser Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Fotki od Marcina, od razu mówię,że nie wszystkie i nie zbyt po kolei, nie odebrałam katalogu... Mam nadzieje, że mimo to miło się bedzie oglądać. klasa szczaniaków, suczki klasa młodzieży klasa pośrednia [/FONT] Quote
Recommended Posts