bela51 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ladySwallow napisał(a):W Katowicach mogą pomóc: __Lara, amikat, Reyes, Bjuta - to z mapy dogopomocy Monika z Katowic tez, pisałyscie juz do nich ? Quote
MaDi Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Pisałam tylko do osób wymienionych przez Lady. Będę wdzięczna za "zwabienie" kogoś kto przeprowadzi wizytę. Quote
koosiek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Proszę, zajrzyjcie do innej ONki - Rangi, suni wyrzuconej na starość jak śmieć :( Niewiele życia jej zostało, czy ostatnie miesiące ma spędzić w schroniskowym kojcu? :( http://www.dogomania.pl/threads/189049 Quote
bela51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 MaDi napisał(a):Pisałam tylko do osób wymienionych przez Lady. Będę wdzięczna za "zwabienie" kogoś kto przeprowadzi wizytę. Ja zaraz napisze do Moniki z Katowic. Quote
Monika z Katowic Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zostałam tutaj "zwabiona" przez Belę51. :) Jeżeli odpowiada Wam termin wizyty w środę - proszę o szczególy na pw. Już mam szczegóły na pw od MaDi - to jest dom prawie OBOK MNIE! Ależ dziwny przypadek! Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Moniko skontaktowałaś się z potencjalnym domem Timby? Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Wg. sąsiada za bardzo dbał o linię:shake: http://www.dogomania.pl/threads/196815-Za-bardzo-dba%C5%82-o-lini%C4%99.... Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 MaDi napisał(a):Moniko skontaktowałaś się z potencjalnym domem Timby? Tak - skontaktowałam się. Wizyta przedadopcyjna odbędzie się w środę o godzinie 18.30 (godzina może ulec zmianie - bo zależy mi, aby oboje Państwo byli w domu). Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Czekam z niecierpliwością na relację. Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 MaDi! Wyślę Ci zaraz na pw pytania, które zadam (tak mniej więcej oczywiście) - może będziesz chciała coś dodać...:lol: Quote
MaDi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Monika z Katowic napisał(a):MaDi! Wyślę Ci zaraz na pw pytania, które zadam (tak mniej więcej oczywiście) - może będziesz chciała coś dodać...:lol: Już się bałam,że będę musiała odpowiadać:evil_lol:. Ta pani jest bardzo kontaktowa, mam nadzieję,że ta wizyta tylko formalność. Quote
Monika z Katowic Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Idę na wizytę dla ślicznej Timby już o 17.30. Trzymajcie kciuki! Quote
Cantadorra Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jasne, że trzymamy kciuki :) i czekamy na newsy... Quote
Monika z Katowic Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Właśnie wróciłam. Zasiedziałam się nieco w przemiłej atmosferze. Zdecydowanie jestem na TAK! Państwo są zdeklarowanymi miłośnikami zwierząt, potrafią się nimi zajmować i chcą to robić (w ich domu zawsze byli "bracia mniejsi"). Timba będzie mieszkała w nowym domku z ogródkiem (w Mysłowicach). Mam nadzieję, że zaprzyjaźni się ze stałą rezydentką czyli koteczką Czikitą: Pani Ania będzie weźmie dwa tygodnie urlopu, żeby pomóc suni w aklimatyzacji i złagodzić stres związany ze zmianą miejsca zamieszkania... Odpada problem transportu, bo Państwo chcą sami pojechać po Timbę i przywieźć Ją na Śląsk. Są bardzo Timbą zainteresowani, chcą dać Jej dom i miłość... bardzo na Nią czekają. Myślę, że TIMBA będzie szczęśliwa, bo ma szansę na wspaniały, troskliwy dom, który da Jej dobre, długie życie (bo Państwo mają nadzieję, że spędzą razem wiele lat). Quote
MaDi Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Właśnie wróciłam. Zasiedziałam się nieco w przemiłej atmosferze. Zdecydowanie jestem na TAK! Państwo są zdeklarowanymi miłośnikami zwierząt, potrafią się nimi zajmować i chcą to robić (w ich domu zawsze byli "bracia mniejsi"). Timba będzie mieszkała w nowym domku z ogródkiem (w Mysłowicach). Mam nadzieję, że zaprzyjaźni się ze stałą rezydentką czyli koteczką Czikitą: Pani Ania będzie weźmie dwa tygodnie urlopu, żeby pomóc suni w aklimatyzacji i złagodzić stres związany ze zmianą miejsca zamieszkania... Odpada problem transportu, bo Państwo chcą sami pojechać po Timbę i przywieźć Ją na Śląsk. Są bardzo Timbą zainteresowani, chcą dać Jej dom i miłość... bardzo na Nią czekają. Myślę, że TIMBA będzie szczęśliwa, bo ma szansę na wspaniały, troskliwy dom, który da Jej dobre, długie życie (bo Państwo mają nadzieję, że spędzą razem wiele lat). Dziękuję Ci bardzo na taka wiadomość czekałam:loveu::multi: Quote
Monika z Katowic Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak miłych, serdecznych i kulturalnych ludzi!:loveu: Sądzę, że Timba będzie miała dobre życie właśnie z tą Rodziną.:loveu::loveu: Widzę, że jest już pozytywna decyzja i sunia niedługo jedzie do nowego domku!!!:multi: Fantastycznie, że mogłam pomóc Timbie w znalezieniu miejsca na ziemi!!!!:multi::multi: Quote
bela51 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wspaniale wiadomosci, piekna Timba bedzie miec dom ! Ogromnie sie ciesze ! Moniko, dziekujemy za wizyte dla suni. Quote
MaDi Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Timba jedzie we wtorek do domu:multi: Zajrzyjcie do ONka z mojego banera, może macie pomysły jak rozruszać jego wątek? Quote
Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wspaniałe wieści:):):):loveu::loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A śliczna koteczka Czikita już na Timbę czeka... :):):) Myślę, że Timba i Czikita dogadają się - obie znajdą się w nowym miejscu, bo Państwo właśnie przenoszą się do domku z ogródkiem do Mysłowic. Mocno, mocno trzymam kciuki za całą rodzinkę!:loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 MaDi, jesteś coraz bardziej oszczędna w słowa :) Quote
Recommended Posts