Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Pisałam tylko do osób wymienionych przez Lady.
Będę wdzięczna za "zwabienie" kogoś kto przeprowadzi wizytę.

Ja zaraz napisze do Moniki z Katowic.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
MaDi! Wyślę Ci zaraz na pw pytania, które zadam (tak mniej więcej oczywiście) - może będziesz chciała coś dodać...:lol:

Już się bałam,że będę musiała odpowiadać:evil_lol:. Ta pani jest bardzo kontaktowa, mam nadzieję,że ta wizyta tylko formalność.

Posted

Właśnie wróciłam. Zasiedziałam się nieco w przemiłej atmosferze.
Zdecydowanie jestem na TAK!

Państwo są zdeklarowanymi miłośnikami zwierząt, potrafią się nimi zajmować i chcą to robić (w ich domu zawsze byli "bracia mniejsi").
Timba będzie mieszkała w nowym domku z ogródkiem (w Mysłowicach).
Mam nadzieję, że zaprzyjaźni się ze stałą rezydentką czyli koteczką Czikitą:

Pani Ania będzie weźmie dwa tygodnie urlopu, żeby pomóc suni w aklimatyzacji i złagodzić stres związany ze zmianą miejsca zamieszkania... Odpada problem transportu, bo Państwo chcą sami pojechać po Timbę i przywieźć Ją na Śląsk.
Są bardzo Timbą zainteresowani, chcą dać Jej dom i miłość... bardzo na Nią czekają.
Myślę, że TIMBA będzie szczęśliwa, bo ma szansę na wspaniały, troskliwy dom, który da Jej dobre, długie życie (bo Państwo mają nadzieję, że spędzą razem wiele lat).

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Właśnie wróciłam. Zasiedziałam się nieco w przemiłej atmosferze.
Zdecydowanie jestem na TAK!

Państwo są zdeklarowanymi miłośnikami zwierząt, potrafią się nimi zajmować i chcą to robić (w ich domu zawsze byli "bracia mniejsi").
Timba będzie mieszkała w nowym domku z ogródkiem (w Mysłowicach).
Mam nadzieję, że zaprzyjaźni się ze stałą rezydentką czyli koteczką Czikitą:

Pani Ania będzie weźmie dwa tygodnie urlopu, żeby pomóc suni w aklimatyzacji i złagodzić stres związany ze zmianą miejsca zamieszkania... Odpada problem transportu, bo Państwo chcą sami pojechać po Timbę i przywieźć Ją na Śląsk.
Są bardzo Timbą zainteresowani, chcą dać Jej dom i miłość... bardzo na Nią czekają.
Myślę, że TIMBA będzie szczęśliwa, bo ma szansę na wspaniały, troskliwy dom, który da Jej dobre, długie życie (bo Państwo mają nadzieję, że spędzą razem wiele lat).
Dziękuję Ci bardzo na taka wiadomość czekałam:loveu::multi:

Posted

Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak miłych, serdecznych i kulturalnych ludzi!:loveu:
Sądzę, że Timba będzie miała dobre życie właśnie z tą Rodziną.:loveu::loveu:

Widzę, że jest już pozytywna decyzja i sunia niedługo jedzie do nowego domku!!!:multi:
Fantastycznie, że mogłam pomóc Timbie w znalezieniu miejsca na ziemi!!!!:multi::multi:

Posted

A śliczna koteczka Czikita już na Timbę czeka... :):):)

Myślę, że Timba i Czikita dogadają się - obie znajdą się w nowym miejscu, bo Państwo właśnie przenoszą się do domku z ogródkiem do Mysłowic. Mocno, mocno trzymam kciuki za całą rodzinkę!:loveu::loveu: