Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
To kiedy będzie można ruszyć z ogłoszeniami?

Myślę ,że już tylko trzeba zamieścić informację,że przed adopcja zostanie wysterylizowana.

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
TO mogę prosić o jakiś tekst do ogłoszeń ? :)

W piątek osobiście poznam Timbę, poobserwuje ją trochę, podpytam jej opiekunów i pomyślimy nad tekstem.

Posted

MaDi napisał(a):
W piątek osobiście poznam Timbę, poobserwuje ją trochę, podpytam jej opiekunów i pomyślimy nad tekstem.

Dobra, to jak coś ja jej zrobię taki mini pakiecik ogłoszeń :)

Posted

Piekna :). Czy kanapa "idzie" w pakiecie z sunia??
jak oddawałm szczeniaka to pan zapytał czy smycz i obroza widoczne na zdjęciu sa też do oddania :(

Posted

beka napisał(a):
Piekna :). Czy kanapa "idzie" w pakiecie z sunia??
jak oddawałm szczeniaka to pan zapytał czy smycz i obroza widoczne na zdjęciu sa też do oddania :(

Jeśli dom będzie rewelacyjny to pomyślimy nad kanapą:evil_lol:
Poznałam ją dzisiaj osobiście, cudo pies:crazyeye: Grzeczna,łagodna nic tylko brać.

Posted

Ja co prawda kiepska jestem w robieniu opisów, no ale jak nikt uzdolniony się nie zgłosi to mogę coś "spłodzić".
Tylko jaki ona ma stosunek do dzieci i kotów? Bo do psów to było widać na zdjęciu. Poza tym jak się zachowuje na spacerach i na smyczy. Bo z charakteru ogólnie to odnoszę wrażenie że najlepiej gdyby zamieszała w bloku, a i jeszcze jedno umie zostawać sama ?

Posted

Zostaje sama w domu, jest nastawiona pozytywnie do wszystkich w tym oczywiście dzieci. Na smyczy potrafi chodzić. Co do kotów, n ie mamy możliwości tego sprawdzić ale wątpię aby była urodzonym mordercą.
Kontakt do adopcji:
adopcje.lsoz@gmail.com
602228411