Luzia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To kiedy będzie można ruszyć z ogłoszeniami? Quote
MaDi Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Luzia&Funia napisał(a):To kiedy będzie można ruszyć z ogłoszeniami? Myślę ,że już tylko trzeba zamieścić informację,że przed adopcja zostanie wysterylizowana. Quote
Cantadorra Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Trzeba przyznać, że do twarzy jej z tą kanapą :) Quote
MaDi Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Cantadorra napisał(a):Trzeba przyznać, że do twarzy jej z tą kanapą :) To prawda. Quote
Luzia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 TO mogę prosić o jakiś tekst do ogłoszeń ? :) Quote
MaDi Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Luzia&Funia napisał(a):TO mogę prosić o jakiś tekst do ogłoszeń ? :) W piątek osobiście poznam Timbę, poobserwuje ją trochę, podpytam jej opiekunów i pomyślimy nad tekstem. Quote
Luzia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 MaDi napisał(a):W piątek osobiście poznam Timbę, poobserwuje ją trochę, podpytam jej opiekunów i pomyślimy nad tekstem. Dobra, to jak coś ja jej zrobię taki mini pakiecik ogłoszeń :) Quote
MaDi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Dobra, to jak coś ja jej zrobię taki mini pakiecik ogłoszeń :) Na pewno się przyda. Quote
beka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Piekna :). Czy kanapa "idzie" w pakiecie z sunia?? jak oddawałm szczeniaka to pan zapytał czy smycz i obroza widoczne na zdjęciu sa też do oddania :( Quote
MaDi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 beka napisał(a):Piekna :). Czy kanapa "idzie" w pakiecie z sunia?? jak oddawałm szczeniaka to pan zapytał czy smycz i obroza widoczne na zdjęciu sa też do oddania :( Jeśli dom będzie rewelacyjny to pomyślimy nad kanapą:evil_lol: Poznałam ją dzisiaj osobiście, cudo pies:crazyeye: Grzeczna,łagodna nic tylko brać. Quote
MaDi Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Może skleci ktos jakiś tekst do ogłoszeń? Przyznam szczerze,że mi to kiepsko wychodzi:oops: Quote
Luzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ja co prawda kiepska jestem w robieniu opisów, no ale jak nikt uzdolniony się nie zgłosi to mogę coś "spłodzić". Tylko jaki ona ma stosunek do dzieci i kotów? Bo do psów to było widać na zdjęciu. Poza tym jak się zachowuje na spacerach i na smyczy. Bo z charakteru ogólnie to odnoszę wrażenie że najlepiej gdyby zamieszała w bloku, a i jeszcze jedno umie zostawać sama ? Quote
MaDi Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Zostaje sama w domu, jest nastawiona pozytywnie do wszystkich w tym oczywiście dzieci. Na smyczy potrafi chodzić. Co do kotów, n ie mamy możliwości tego sprawdzić ale wątpię aby była urodzonym mordercą. Kontakt do adopcji: adopcje.lsoz@gmail.com 602228411 Quote
MaDi Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 ladySwallow napisał(a):Zaraz będzie tekst i allegro :) Wyzwalasz skumulowaną energię.:lol: Quote
Recommended Posts