Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Gajowa*']Sunia śliczna, długo na dom czekać nie będzie. A co z biegunką? Była u weta ?[/QUOTE]
Dzisiaj mieli być na wizycie, niestety nie znam szczegółów.

Posted

Rozmawiała z jej opiekunką i jestem w szoku...Timba waży 17 kilogramów:crazyeye:
Dostała jakieś zastrzyki, preparaty na problemy z brzuchem i zalecono lekką dietę.
Sunia ma jakieś 1,5 roku.
O sterylce nawet nie ma mowy przy takiej wadze. Sama nie sądziłam,że jest aż tak chuda:shake:
Jeśli ktokolwiek ma chęci przekazać pieniądze na dobrą karmę dla niej bądź zakupić ją to będę bardzo wdzięczna.

Posted

[quote name='Luzia&Funia']To ona musiała dość długo się błąkać, albo byłym "właścicielom" nie chciało się jej karmić ....[/QUOTE]
Niestety ale bardziej realna wydaje mi się ta druga wersja.

Posted

Kupa jest już normalna.
Sunia okazała się psem domowym ( została zabrana do domku w celu lepszej obserwacji jej stanu zdrowia), wie co to legowisko jest grzeczna, po wyjściu na dwór załatwia się.
Normalnie psi ideał.

Posted

I mail od opiekunów:
Na imię Timba już reaguje, więc chyba tak zostanie ewentualnie. Miska z wodą się wylewa w domu też. Ale teraz już widziałam dlaczego. A to dlatego, że stoi w niewłaściwym miejscu i przy przenoszeniu się właśnie wylewa. Ale podłogę można wytrzeć. Ściąga się czyjś sweter z krzesła i wrzuca w kałużę.

Cały czas zachodzimy w głowę skąd ona się wzięła. Taki świetny pies. Nie możliwe żeby ją ktoś wyrzucił, ale że sama się zgubiła też nie możliwe, bo ona się za bardzo nie oddala. Ot zagadka.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jakieś allegro dla pięknej?

Oferujesz się:cool3:
Jeśli tak to napisz koniecznie,że przed adopcja zostanie wysterylizowana, może mniej nieodpowiedzialnych ludzi będzie dzwonić.