Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
MaDi, jesteś coraz bardziej oszczędna w słowa :)

Bo nic więcej nie wiedziałam....jednak w chwili pisania tego posta zadzwoniła do mnie jej Pani:crazyeye:
Ma się bardzo dobrze, rano popisała się robiąc siku i kupę na nową wykładzinę:oops:
Jest baaardzo łagodna nie zwraca uwagi na robotników, którzy wykańczają dom, na spacerach trochę ciągnie, ale to wszystko kwestia czasu.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
A jak układają stosunki Timby z kotkiem Czikitą?

Jeszcze się nie widziały, bo kicia jest w starym mieszkaniu. Mam nadzieję,że Timba nie da plamy jak się już spotkają.

Posted

Jestem z Państwem Timby w stałym kontakcie telefonicznym.
Rodzinka już w nowym domu w Mysłowicach. Timba sprawuje się bardzo ładnie tylko... ciągle robi kooo w domu (zaraz po spacerze :)).
Natomiast Czikitka ma duże trudności adaptacyjne (nowy dom, nowy zwierzak i jeszcze ruja na dodatek). Skontaktowałam Państwa z Justyną (która prowadzi kocie hospicjum i zna kocie sprawy - poradziła m.in. stosowanie feromonów). Oczywiście Czikitka była też u weterynarza.

A co do "stosunków zwierzęcych na szczycie" :) Dziewczynki przyglądają się sobie z daleka. Wczoraj Timba chciała pobawić się z koteczką - ale Ona schowała się pod szafką. Myślę jednak, że wszystko powoli ułoży się i unormuje - Państwo też są dobrej myśli.

Posted

Dziewczyny kochane zapraszam na mini bazarek dla głuchego, niewidomego i schorowanego staruszk na którym można wylicytować imię psiaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197765-DAJ-IMI%C4%98-G%C5%81UCHEMU-I-NIEWIDOMEMU-STARUSZKOWI-!!!!!-do-12-grudnia-2010r-do-20.00?p=15878872#post15878872[/url]

Ten piesek nie ma niczego - nawet imienia :-(