MaDi Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Cantadorra napisał(a):MaDi, jesteś coraz bardziej oszczędna w słowa :) Bo nic więcej nie wiedziałam....jednak w chwili pisania tego posta zadzwoniła do mnie jej Pani:crazyeye: Ma się bardzo dobrze, rano popisała się robiąc siku i kupę na nową wykładzinę:oops: Jest baaardzo łagodna nie zwraca uwagi na robotników, którzy wykańczają dom, na spacerach trochę ciągnie, ale to wszystko kwestia czasu. Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A jak układają stosunki Timby z koteczką Czikitą? :crazyeye: Quote
MaDi Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A jak układają stosunki Timby z kotkiem Czikitą? Jeszcze się nie widziały, bo kicia jest w starym mieszkaniu. Mam nadzieję,że Timba nie da plamy jak się już spotkają. Quote
Luzia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Bardzo się cieszę że sunia już w nowym domu!! Oby wszystko dobrze z kociakiem się ułożyło :) Quote
Monika z Katowic Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jestem z Państwem Timby w stałym kontakcie telefonicznym. Rodzinka już w nowym domu w Mysłowicach. Timba sprawuje się bardzo ładnie tylko... ciągle robi kooo w domu (zaraz po spacerze :)). Natomiast Czikitka ma duże trudności adaptacyjne (nowy dom, nowy zwierzak i jeszcze ruja na dodatek). Skontaktowałam Państwa z Justyną (która prowadzi kocie hospicjum i zna kocie sprawy - poradziła m.in. stosowanie feromonów). Oczywiście Czikitka była też u weterynarza. A co do "stosunków zwierzęcych na szczycie" :) Dziewczynki przyglądają się sobie z daleka. Wczoraj Timba chciała pobawić się z koteczką - ale Ona schowała się pod szafką. Myślę jednak, że wszystko powoli ułoży się i unormuje - Państwo też są dobrej myśli. Quote
MaDi Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dziwne z tym załatwianiem Timba zrobiła w DT tylko raz siku i to po operacji... Mam nadzieję,że szybko załapie dobre maniery. Quote
Julia84 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziewczyny kochane zapraszam na mini bazarek dla głuchego, niewidomego i schorowanego staruszk na którym można wylicytować imię psiaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197765-DAJ-IMI%C4%98-G%C5%81UCHEMU-I-NIEWIDOMEMU-STARUSZKOWI-!!!!!-do-12-grudnia-2010r-do-20.00?p=15878872#post15878872[/url] Ten piesek nie ma niczego - nawet imienia :-( Quote
Recommended Posts