Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 kontynuacja wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1836711#post1836711 Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Na Dzień Dobry się przypominamy wszystkim Fifa ok. 6 letnia sunia - JUŻ MA SWOJEGO LUDZIA :sweetCyb: Puszek ...łaciaty ok 3-4 lata Wojtuś...uszasty - JUŻ MA SWÓJ UKOCHANY DOMEK :sweetCyb: i Czaruś nasz z Wegrowa...czekający na spacerek na własnych nóżkach? Wszystkie zwierzaki mają swoje wspaniałe domki....... Te natomiast nadal szukają domu: Vanilka: sunia z nowotworem Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Ognik z Bagien! Sobota 08.07.2006 r. - godz. 17.20 W dniu 3 lipca br. o godz. 19.31 Pogotowie Ratunkowe dla Zwierząt otrzymało informację od Patrolu Interwencyjnego Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami w Polsce, że w bagnach za Markami leży bardzo osłabiony i chory pies. Poproszono nas o pomoc. Na miejsce natychmiast wysłano karetkę ratunkową "Psiego Losu". Wspólnie w wolontariuszami Patrolu Interwencyjnego wyciągnięto psa z bagien i przewieziono do lecznicy Psi Los. Pies był w ciężkim stanie. W ciągu kilku dni poprawiono stan ogólny pieska. Obecnie pies nie wymaga już hospitalizacji, choć leczenie potrwa jeszcze kilka tygodni. W dniu 8 lipca br. o godz. 16.40 pieska przekazano pod opiekę wolontariuszom Straży dla Zwierząt. wklejone ze strony kundlapolskiego adres strony straży, która przejęła opiekę nad Ognikiem z Bagien www.strazdlazwierzat.com.pl Quote
shantara Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czy to oznacza koniec wieści o Ogniku? Gdzie go ta straż zabrała? Oni mają jakieś przytulisko, czy piesek pojechał do schroniska? Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 cholera ...chyba nie do schroniska..... ..no niestety tak duży psiak w stanie niezagrażającym życiu nie może przebywać w lecznicy bo najzwyczajniej nie ma na to miejsca :( ...musi być na nagły wypadek z udziałem większego Pluszaka bo inaczej pogotowie będzie musiało odmówić..z braku miejsc.echhhh...wszystko jest takie....p*******... Quote
shantara Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Masz racje Aga, że to wszystko p****. Miałam nadzieję, że poznam Ognika... Mam tylko nadzieję, że nie pojechał do schroniska, a jeśli już, to, że będzie miał opiekę jak należy...:-( Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 napisałam mail-a do straży dla zwierząt....zobaczymy czy odpiszą....jak nie to jutro zadzwonięęęę...bo mi ten Ognik spokoju teraz nie daje.... Quote
Dorothy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ZABILI GO....:angryy: RESZTA NA WATKU "OGNIK Z BAGIEN.." Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 cholera jasna by wzięła tych tfu..."obrońców zwierząt"... Quote
shantara Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Od początku jak go zabrali to miałam złe przeczucie. Sama nie wiem czy jest mi smutno, czy jestem wściekła czy zawiedziona. Jeśli Ci, którzy mają bronić zwierząt traktują je w ten sposób to ja już nie rozumiem co się z tym światem dzieje... Quote
Monia70 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ognik za TM :-( :-( :-( Pisałam w tamtym wątku:placz: Znów będą jakieś dziwne i pokrętne wytłumaczenia Jego śmierci. Dlaczego?Przeciez miał juz szanse na życie!!!! Bądź szczęśliwy Ogniku.Za TM jest wielu Twoich przyjaciół , Oni Cie nie zawiodą... [*] [*] [*] Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 wątek Ognika [`][`][`] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27679 Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Kto wstawi Fifę i Puszka w inne portale? :roll: Bardzo prosimy... Quote
shantara Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Przydałby się gdzieś wykaz portali na jakie można wystawiać... Quote
paros Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Juz gdzieś zadałam to pytanie dotyczące wystawiania na fora. na kogo podac namiary??? To wszystko przez te smutne wieści o Ogniku :-( :-( Jest kilka wątków i nie wiem gdzie to pisałam:shake: Jest mi tak przykro .......... :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 paros już podaje ....namiary na Lecznicę Psi Los (0 22) 899-25-35 (0 22) 899-25-66 fax: (0 22) 899-25-67 e-mail: lecznica@psilos.pl Quote
evita. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Kto wstawi Fifę i Puszka w inne portale? :roll: Bardzo prosimy... Aga- obiecałam- więc wstawię. Tylko że mam "kilku podopiecznych" a wstawianie trochę trwa ;) Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 evita. napisał(a):Aga- obiecałam- więc wstawię. Tylko że mam "kilku podopiecznych" a wstawianie trochę trwa ;) ..evita właśnie wiem i dlatego głupio mi obciążać jedną osobę :oops: Quote
evita. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aga_Mazury napisał(a):..evita właśnie wiem i dlatego głupio mi obciążać jedną osobę :oops: Jakoś przeżyję ;) . Przy okazji pytanko- czy wiadomo jak Fifa i Puszek reagują na inne psy i koty ? Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Fifa bez cienia agresji przyjęła towarzystwo Czarusia gdy dokwaterowano go obok niej w recepcji więc chyba ok (no chyba, że tylko do Czarusia taka ok;)) ...ale nie miałam żadnych sygnałów tak jak o Czarusiu, że...jest agresywna do psiaków odwiedzajćych lecznicę...co do kotów....nie ma możliwości sprawdzenia.... ...Puszek natomiast jest tak smutny i przygnębiony, że trudno cokolwiek powiedzieć.... ...może on się zgubił i mocno tęskni.....cholera jasna Quote
evita. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aga_Mazury napisał(a):...Puszek natomiast jest tak smutny i przygnębiony, że trudno cokolwiek powiedzieć.... ...może on się zgubił i mocno tęskni.....cholera jasna Całkiem prawdopodobne. Może ktoś go szuka ? W ogłoszeniach zaznaczę, że poszukuje swojego właściciela albo nowego domu. Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Puszek jest na stronie kundlapolskiego a nie Palucha....bo przecież on nie jest w schronisku... Quote
Recommended Posts