__Lara Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 snuszkak napisał(a):Pops zostaje u mnie, szuka domu, a ja cóż jestem bardzo zawiedziona, no i co tu dużo mówić czuje się oszukana. Kasiu, głowa do góry. Popek będzie jeszcze miał fajny domek :) Quote
Isadora7 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 __Lara napisał(a):Kasiu, głowa do góry. Popek będzie jeszcze miał fajny domek :) Mika31 napisał(a):trzymaj się Kasiu i całusy dla jamola Ode mnie tez słowa otuchy i ciepłe mysli z serducha płynące Quote
caromina Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 snuszkak napisał(a):Pops zostaje u mnie, szuka domu, a ja cóż jestem bardzo zawiedziona, no i co tu dużo mówić czuje się oszukana. Głowa do góry! Czasem jest bardzo ciężko:( Quote
snuszak Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 dzięki za słowa otuchy ale jak tu się cieszyć z Nowego Roku jak właśnie jest do mnie w drodze przestraszona wybuchami goldenka.... Quote
Poker Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 i głowa do góry.Popkins znajdzie super domek. Quote
snuszak Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 dzięki :) rownież Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Popkins trochę bał się sylwestra, zakopał się w kocyk na kanapie i schował głowę ale rodzice mówili, że generalnie zniósł to dość dobrze ;) Quote
snuszak Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 postaram się chociaż cięzko mi się za nie zabrać ;) Quote
__Lara Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 No to czekamy :) chętnie pooglądamy to miłe pysio przez ekrany naszych kompów :) Quote
Ewanka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 tak, zdjęcia, zdjęcia .... prosimy noworocznie ;) :) Quote
Isadora7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A ja chetnie bym nowe fotki wykorzystała zrobiłąm sobie szablon jamniczy i wystawiłabym chłopakowi aukcje Quote
supergoga Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Na razie Popkinsik jest na allegro i na stronie Fundacji. To by trzeba jeszcze uruchomic inne strony ogłoszeniowe. Quote
Isadora7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 supergoga napisał(a):Na razie Popkinsik jest na allegro i na stronie Fundacji. To by trzeba jeszcze uruchomic inne strony ogłoszeniowe. Aaa widzisz alzheimer sie ujawnia fakt pisałaś już kiedyś :) Quote
danka1234 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 podajcie jakis tekst ogloszeniowy to pomoge w ogłoszeniach. Quote
snuszak Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Popkins trafił do nas, wypatrzony przez wolontariuszkę w schroniskowej klatce. Maleńkie, prawie łyse od pcheł, przerażone psiątko. Nie wiem, kto potraktował tak psiaka, ale to co z nim zrobił jest karygodne. Popkins jest wspaniały, delikatny, cichy, zupełnie bezproblemowy - zamieszkał w domu tymczasowym razem z kotami i psem. Zachowuje się bez zarzutu. Przeszedł trochę zabiegów medycznych, w pyszczku Popkinsa zęby były w tragicznym stanie, zgorzel powodowała ogromny ból. Głodny piesek nie mógł jeść. Teraz stracił 6 zębów, ale stan zapalny został zaleczony, opuchlizn a zeszła. Pozbawiony pasożytów zewnętrznych pies obrasta w futerko. Popkins ślicznie jeździ samochodem - sam wsiada z przodu w nogi pasażera i stamtąd się nie rusza. W domu ma swoje legowisko na którym grzecznie siedzi. Ładnie chodzi na smyczy - drepczac na krótkich nóżkach. Maleństwo szuka pilnie dom,u, dobrego domu na zawsze! kontakt: snuszkak@gmail.com 509 565 343 supergoga@wp.pl 609 601 362 Quote
snuszak Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 dokładnie tanitka! a teraz będą foto ale tylko 3 bo: w domu kiepskie światło, a na dworze na spacerze zimno w łapy by robić zdjęcia a w rękawiczkach moich zamiast naciskać jeden przycisk to naciskam parę :) z lampą wychodzą słabe bo prześwietlone jak to: i wychodzi jakbym miała w domu wszystko w odcieniu Popkinsa resztę też cięzko zrobić bo bez lampy byle poruszenie widać a Pops nie umie pozować ciągle sobie biega i chodzi a jak śpi to w koc najczęściej zakopany i nie widać chłopaka na kanapie z Łaciokiem więc jedyną godną fotografowania modelkę wrzucić sobie pozwolę Łatka lat 14 :) Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 O mateńko jaki on piękny. Poobrabiam go jak wrócę do domu Quote
snuszak Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 piękny jasne że piękny ;) ale zdjęcia są tylko dlatego, że już w zasadzie siedzę 2 dzień nad pracą z filozofii bez pomysłu, dopiero dobijam do połowy więc tak dla rozrywki chwytam się ciągle czegoś innego Quote
Poker Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 snuszkak napisał(a):kto chętny na wizytę na Łazarzu? czyżby coś się szykuje? A maluch prześliczny. Kota ma tak wielkie oczy ,że coś niesamowitego, piękna. Quote
snuszak Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 no tak nie wiem, wysłałam ankietę ale przez tel. nie jestem przekonana, jednak obawiam się, że teraz moją czujność może niewiele zaspokoić Quote
Recommended Posts