Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

snuszkak napisał(a):
jutro będę dzwonić i się dowiem czy to da radę połączyć ;)

a więc zważyłam z końcu popkinsa na wadze kuchennej i chłopak waży prawie 4kg, 50 gram mu do 4 brakuje :)
a i tak dość już u mnie przytył i kluska się robi :)

__Lara napisał(a):
Ale malutko, to chyba miniaturka :) albo jamnik króliczy raczej :)

To on jak moje miniatura ja mam w sumie koło 15 kilo jamników :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Króliki to góra 3,5

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caromina napisał(a):
Dowiem sie czy nie mamy jakiś delegacji w tym kierunku. Kasiu, możemy po świętach podskoczyć. Jakbyś mogła wysłać mailem Waszą umowę adopcyjną, byłabym wdzięczna. Chciałbym się z nią zapoznać przez wizytą. \
Gosiu czekam na maila. Linki są bardzo ważne w pozycjonowaniu, stanowi o miejscu w wyszukiwarce, które dla osiągnięcia sukcesu musi być jak najwyższe.

Miałam awarie komputera, teraz mam nowy i sie...ucze, bo jakoś wszystko inne, poza tym połowy kontaktów nie mam.
I cos jeszcze nie tak jest.
Nasza dziewczyna od strony po Świętach będzie robiła mi nową zakładkę z linkami i banerami i zaraz wstawiamy wasz baner - tylko błagam - przyslij mi raz jeszcze mailem - bo ja nie mam adresów większości.
Ja przesle nasz baner.
I kciukasy za Popkinsa.

Posted

[quote name='Isadora7']To on jak moje miniatura ja mam w sumie koło 15 kilo jamników :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Króliki to góra 3,5

To Ty masz ciotko 1 sztukę standarda i 1 miniatury albo 1 spasionego króliczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
To Ty masz ciotko 1 sztukę standarda i 1 miniatury albo 1 spasionego króliczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Eee no nie, miniatury to 5-kilowe (te 5 to kas oczywiście) wiec mam 3 podpasione miniatury

Posted

Isadora7 napisał(a):
Eee no nie, miniatury to 5-kilowe (te 5 to kas oczywiście) wiec mam 3 podpasione miniatury

No więc właśnie, standard = 10 kilo + 1 miniatura 5 kilo :)

Posted

__Lara napisał(a):
No więc właśnie, standard = 10 kilo + 1 miniatura 5 kilo :)

No można je róznie przelicząc. Patrząc na zachowanie to Ganga robi za co najmniej 4, Rambo też, Ruda jest najbardziej grzeczna, wiec w przypływach mam tuzin jamników.

Posted

caromina napisał(a):
Dowiem sie czy nie mamy jakiś delegacji w tym kierunku. Kasiu, możemy po świętach podskoczyć. Jakbyś mogła wysłać mailem Waszą umowę adopcyjną, byłabym wdzięczna. Chciałbym się z nią zapoznać przez wizytą. \
Gosiu czekam na maila. Linki są bardzo ważne w pozycjonowaniu, stanowi o miejscu w wyszukiwarce, które dla osiągnięcia sukcesu musi być jak najwyższe.

podaj mi swojego maila na pw to wyślę :) na tą chwilę jeszcze szukamy transportu bo liczę na to że znajdzie się coś przed świętami i Popek będzie mógł jechać, jeśli się nie uda to oczywiście chętnie skorzystam z Twojej propozycji jak będziesz jechać w tamtym kierunku :)

Posted

Mam wizytę w Łodzi do zrobienia. Nikogo z Łodzi nie znam. Może ktoś z Was może pomóc? Pan chce aż dwa psiaki, ankieta wygląda OK. Tylko wizyta jest potrzebna. Z góry dziękuje.

P.S. Też trzymam kciuki za Popka:)

Posted

Z Łodzi jest kilka osób - jest Ewa - próbuje przypomnieć sobie nick, wiozła do nas Lorda i ma od nas sunię.
Reno....
tak chyba.
Piechcia jest z Pabianic.
Te znam.
Jeszcze chyba Karilka, tylko nie wiem czy mieszka w Łodzi czy pod.

Trzymamy za Popkinsa.