Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 snuszkak napisał(a):jutro będę dzwonić i się dowiem czy to da radę połączyć ;) a więc zważyłam z końcu popkinsa na wadze kuchennej i chłopak waży prawie 4kg, 50 gram mu do 4 brakuje :) a i tak dość już u mnie przytył i kluska się robi :) __Lara napisał(a):Ale malutko, to chyba miniaturka :) albo jamnik króliczy raczej :) To on jak moje miniatura ja mam w sumie koło 15 kilo jamników :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Króliki to góra 3,5 Quote
supergoga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 caromina napisał(a):Dowiem sie czy nie mamy jakiś delegacji w tym kierunku. Kasiu, możemy po świętach podskoczyć. Jakbyś mogła wysłać mailem Waszą umowę adopcyjną, byłabym wdzięczna. Chciałbym się z nią zapoznać przez wizytą. \ Gosiu czekam na maila. Linki są bardzo ważne w pozycjonowaniu, stanowi o miejscu w wyszukiwarce, które dla osiągnięcia sukcesu musi być jak najwyższe. Miałam awarie komputera, teraz mam nowy i sie...ucze, bo jakoś wszystko inne, poza tym połowy kontaktów nie mam. I cos jeszcze nie tak jest. Nasza dziewczyna od strony po Świętach będzie robiła mi nową zakładkę z linkami i banerami i zaraz wstawiamy wasz baner - tylko błagam - przyslij mi raz jeszcze mailem - bo ja nie mam adresów większości. Ja przesle nasz baner. I kciukasy za Popkinsa. Quote
__Lara Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Isadora7']To on jak moje miniatura ja mam w sumie koło 15 kilo jamników :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Króliki to góra 3,5 To Ty masz ciotko 1 sztukę standarda i 1 miniatury albo 1 spasionego króliczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 __Lara napisał(a):To Ty masz ciotko 1 sztukę standarda i 1 miniatury albo 1 spasionego króliczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eee no nie, miniatury to 5-kilowe (te 5 to kas oczywiście) wiec mam 3 podpasione miniatury Quote
__Lara Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Isadora7 napisał(a):Eee no nie, miniatury to 5-kilowe (te 5 to kas oczywiście) wiec mam 3 podpasione miniatury No więc właśnie, standard = 10 kilo + 1 miniatura 5 kilo :) Quote
Isadora7 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 __Lara napisał(a):No więc właśnie, standard = 10 kilo + 1 miniatura 5 kilo :) No można je róznie przelicząc. Patrząc na zachowanie to Ganga robi za co najmniej 4, Rambo też, Ruda jest najbardziej grzeczna, wiec w przypływach mam tuzin jamników. Quote
snuszak Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 caromina napisał(a):Dowiem sie czy nie mamy jakiś delegacji w tym kierunku. Kasiu, możemy po świętach podskoczyć. Jakbyś mogła wysłać mailem Waszą umowę adopcyjną, byłabym wdzięczna. Chciałbym się z nią zapoznać przez wizytą. \ Gosiu czekam na maila. Linki są bardzo ważne w pozycjonowaniu, stanowi o miejscu w wyszukiwarce, które dla osiągnięcia sukcesu musi być jak najwyższe. podaj mi swojego maila na pw to wyślę :) na tą chwilę jeszcze szukamy transportu bo liczę na to że znajdzie się coś przed świętami i Popek będzie mógł jechać, jeśli się nie uda to oczywiście chętnie skorzystam z Twojej propozycji jak będziesz jechać w tamtym kierunku :) Quote
Ewanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Witaj Popkinsiu :), teraz trudno znaleźc transport, taki czas ... na wielu wątkach szukają i nic .... Quote
caromina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Transport Popkinsa moze byc już na jutro! Prosze o pilny kontakt, telefonicznie lub na forum http://sforahusky.pl/forum/topic.html?id=94&p=1#p1070 Quote
Ewanka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Trzymam kciuki za nowy domek ... dużo szczęścia Popkinsiu ci zyczę !!!! :) Quote
snuszak Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Popkins jedzie jutro, trzymanie kciuków potrzebne :) Quote
Mika31 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 mocno zaciskam moje jamniki też trzymają Quote
caromina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Mam wizytę w Łodzi do zrobienia. Nikogo z Łodzi nie znam. Może ktoś z Was może pomóc? Pan chce aż dwa psiaki, ankieta wygląda OK. Tylko wizyta jest potrzebna. Z góry dziękuje. P.S. Też trzymam kciuki za Popka:) Quote
supergoga Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Z Łodzi jest kilka osób - jest Ewa - próbuje przypomnieć sobie nick, wiozła do nas Lorda i ma od nas sunię. Reno.... tak chyba. Piechcia jest z Pabianic. Te znam. Jeszcze chyba Karilka, tylko nie wiem czy mieszka w Łodzi czy pod. Trzymamy za Popkinsa. Quote
Mika31 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ciocia Borówka16,ciapuś tu link do mapy dogo pomocy http://mapapomocy.dogomania.pl/index.php Quote
Ajula Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='caromina']Mam wizytę w Łodzi do zrobienia. Nikogo z Łodzi nie znam. Może ktoś z Was może pomóc? Pan chce aż dwa psiaki, ankieta wygląda OK. Tylko wizyta jest potrzebna. Z góry dziękuje. P.S. Też trzymam kciuki za Popka:) majqa http://www.dogomania.pl/members/44396-majqa dziewczyny z fundacji Niechciane i Zapomniane np. jola od jadzi http://www.dogomania.pl/members/32832-jola-od-jadzi Quote
Mika31 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ciocie pomocy mam tylko kilka godzin a potem wyrok wykonany w wigilie pomóż http://www.dogomania.pl/threads/198779-Komu-potrzebny-stary-jamni%C5%9B-U%C5%9Bpij-go-pani-i-po-k%C5%82opocie!-B%C5%82agamy-o-DT!-Warszawa Quote
supergoga Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Kasia mówiła że wiezie go wieczorem gdzies - jeszcze nie wiedziała w które miejsce. Pewnie napisze jak wróci. Quote
snuszak Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Popkins pojechał bardzo przestraszony siedział cicho w koszyczku, możliwe że już dojeżdża, a jutro rano będę mieć wieści Quote
supergoga Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Trzymamy kciuki za aklimatyzacje Popkinsa. Będzie dobrze, tylko potrzebuje czasu. Quote
Ajula Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ciekawe jak sie czuje Popek w nowym miejscu Quote
snuszak Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 teraz wpadłam tylko na chwilę ale mogę powiedzieć, że Popek czuje się dobrze ;) Quote
Asia_Rawicz Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Fajnie, że święta Popkins spędza już w nowym domku. Quote
Recommended Posts