Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caromina napisał(a):
To by wyjaśniało dlaczego trafił do schronu. W końcu jaki miał z niego pseudol pożytek, skoro on przeorientowany;)

haha :megagrin:
z małym w tych sprawach lepiej troszkę, czasem ma jeszcze zrywy ale jak denerwuje Pako to on idzie do góry, a Popkins wiec że po schodach chodzić nie może i zostaje na dole

z jedzeniem istne cuda, wianki, ryż z mięsem w postaci papki, mielona rozmoczona karma i inne takie bajery. Nawet to je mało i niechętnie tzn rzuca się na jedzenie ale zaraz zaczyna krzywić pyszczek w jedną w drugą i przestaje - musi okropnie go boleć :-(
miały być zdjęcia ale po weekendowym fotografowaniu muszę jechać z aparatem do serwisu :oops:

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze,dziwne ze on tej papki nie chce bo w schronie na wlasne oczy widzialam jak palaszowal tę "zupke" co psiaki dostajom.... i nie bylo zadnego krecenia noskiem...

moze stan jego paszczy sie pogrszyl ;(

Posted

nie raczej nie pogorszył, on ma takie fazy, teraz kolacji zjadł tyle że hoho sama w szoku byłam a obiad kiepsko i tata mi mówił że zwymiotował :(
może coś z żoładkiem?

Posted

__Lara napisał(a):
Może jakieś przygody żołądkowe ma, wiecie jak to po schronie jest.

Moze byc zmiana pokarmu. Jeden mój pies po adopcji miał zapalenie jelit, własnie na skutek zmiany pokarmu.

Posted

nic zobaczymy jak to będzie ale kupy ma ładne cały czas w sumie, teraz nie wymiotuje
a skubany taki jest elegant że na deszcz nie wyjdzie, dlatego też kupkę zrobił na dworze z tym że na kostce brukowej przed domem gdzie jest daszek i gdzie deszcz nie sięga :diabloti:

Posted

jamniki tak mają mój Maks siusiu zrobi tylko pod daszkiem lub pod ławką byle się nie pomoczyć a Pik woli worek na makulature w pralni obsikać ku rozpaczy mojej mamy

Posted

[quote name='snuszkak']nic zobaczymy jak to będzie ale kupy ma ładne cały czas w sumie, teraz nie wymiotuje
a skubany taki jest elegant że na deszcz nie wyjdzie, dlatego też kupkę zrobił na dworze z tym że na kostce brukowej przed domem gdzie jest daszek i gdzie deszcz nie sięga :diabloti:[/QUOTE]

Normalka jeśli chodzi o jamniki :)

Posted

Popkins już po zabiegu. Stracił 6 zębów - miał zgorzel w pysiu - jak on musiał cierpieć. A jest taki słodki.
Jest też wyciachany. Zrobiolismy dodatkowe badania, typu nereczki - nic mu nie dolega.
Teraz dostanie antybiotyk i powinno być lepiej. Także skórka się poprawia coraz bardziej.
Wieczorem zawioze psiaka do Kasi.

Aneta - wielkie dzięki!

Posted

ja właśnie wróciłam do domu, czekam na Popkinsa, Pako też, będzie dobrze i dziękuję wszystkim za pomoc

bleblehul - a Wy kiedy przyjedziecie do Puszczyka i po koszyk :)?

Posted

snuszkak napisał(a):
ja właśnie wróciłam do domu, czekam na Popkinsa, Pako też, będzie dobrze i dziękuję wszystkim za pomoc

bleblehul - a Wy kiedy przyjedziecie do Puszczyka i po koszyk :)?

jutro nie damy rady, w piątek pracuję więc też odpada... :( szkoda... sandiego bym chciał odwiedzić.... no i "kumpla" puszczyka ... pomyślimy i może coś w przyszłym tygodniu sie uda.

Posted

w następnym tygodniu może mnie nie być :roll: szkoda

Popkins czuje się dobrze, zjadł w parówce antybiotyk ;) dużo odpoczywa ale też jest radosny, nie ma opuchlizny na prawym poliku gdzie miał przed zabiegiem musiało to byc od jednego zęba

ciotka Supergoga przywiozła dla malucha kolejne puchy więc zostanie dooobrze odkarmiony jeśli go mi nie zabierzecie :diabloti: oraz dostał też środek na lepszą sierść i skórę, który dodajemy do karmy

serdecznie dziękujemy za dary i pomoc transportową :p