Asti Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 I powiedz, że jeszcze "taka jedna" się interesuje ;) Quote
kolka_wet Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jakie wieści z Kamironu? Kompletuja grupę agility? Kilka osób pytało o tego typu rozrywkę, kieruję do Kamironu, nie wiem z jakim skutkiem. Quote
2Monika2 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 tunele to moga sobie kupić :evil_lol: łał, jestem w szoku jakie zainteresowanie :) A kojarzycie Erisa, szpica wilczego? Quote
2Monika2 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Asti, mówiłam Ci, że trzeba czekać do wiosny...;) Quote
Asti Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Delta napisał(a):Wiadomosci nowe beda po świętach, bo zajecia wstrzymane. Kolega z grupy ma znajomego stolarza, którym mial wyciac wymiarowe częsci przeszkód i mielismy to zlozyc, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Narazie są plany. Ja męcze tate, żeby coś stworzył :evil_lol: przeszukuje też e-bay'a, bo tuneli to już szyć pewnie sie nikomu nie bedzie chciało, a nowy tune ok. 500zl tymaczem na e-bay'u ok. 40 euro. To gdyby tak grosz do grosza to nieduzo by wyszlo ja myśle. No w każdym bądź razie poczekajmy do nowego roku :) Moje pytanie nawiązuje do tej wypowiedzi :) Wiadomości po świętach... :lol: Quote
Gajuśka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hej! macie jakieś wieści o torze do agility? Jestem zainteresowana a jeszcze bardziej moja sunia :-)) Quote
Gajuśka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej! Macie jakies wiadomości o torze do agility? jestem zainteresowana a jeszcze bardziej moja sunia :-) Quote
Asti Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Uwaga, uwaga! Zapraszamy na stronę: www.czestochowa.dog.pl :diabloti: :cool3: Quote
Asti Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No, ludzie, gdzie jesteście? Hmm, jutro jest trening zapoznawczy o 15:00, wbijać się do Moniki, nawet niezapowiedzianie, powiedzcie jej, że ja Was nasłałam :lol: . Bo mnie nie będzie :( Jak ktoś chce przyjechać to piszcie do mnie lub do Moniki (maile na stronie), to adres się poda :cool3: Quote
2Monika2 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 tak hahah powiedzmy :D biorę się w garść w klasie maturalnej...ale nic, jak przez to całe agility nie nauczę się rzeczy do matury to zostanę na studia w Częstochowie. A wtedy lepiej rozwinę tu agility :cool3: trzeba wszędzie szukac dobrych stron :P Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ile przyszło psów na dzisiejszy trening? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 2Monika2 napisał(a):tak hahah powiedzmy :D biorę się w garść w klasie maturalnej...ale nic, jak przez to całe agility nie nauczę się rzeczy do matury to zostanę na studia w Częstochowie. A wtedy lepiej rozwinę tu agility :cool3: trzeba wszędzie szukac dobrych stron :P No a co masz zamiar porzucic agility na rzecz matury? :eviltong::shake::lol: Quote
Asti Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Osz Ty, to ja wczoraj męczyłam się, żeby to dobrze sobie wyważyła, a Ty tu jej robisz mętlik w głowie :cool3::evil_lol::diabloti::mad: Quote
Asti Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W sobotę spotykamy się w "Kamironie" (ul. Malownicza 58 ), 10 zł od osoby - będzie możliwość poćwiczenia m. in. strefówek :) Quote
Asti Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czy ja muszę pisać trzeci post z rzędu? Były już dwa treningi, jeden u Moniki, jeden w Kamironie. Jeśli są zainteresowani to piszcie! :) Z ostatniego treningu: http://pl.youtube.com/watch?v=SOiT7kZd0d8 Poziom trudności jest adekwatny do poziomu zaawansowania :] Ale jak to ujęła prowadząca: "łatwo być nie może" :lol: Quote
Ainee Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 I co, jak tam treningi, w Kamironie dalej są? My może byśmy przyjechali zobaczyć co i jak, no ale nie wiem, nie wiem... Quote
Shetanka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Monika na studiach, treningów nie ma :shake: (albo przynajmniej mnie nic nie wiadomo) Quote
Asti Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 W Czewie nie bardzo, ludzie, którzy ćwiczyli na terenie Kamironu jeżdżą do Gliwic. Quote
Baski_Kropka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Hejka! Poruszam niebo i ziemię żeby się dowiedzieć czy w tej Częstochowie się cokolwiek dzieje, czy wszyscy psiarze to leniwce :evil_lol: No i tak szukam szukam, może się ktoś odezwie, napisze jak sprawa z agi w Kamironie wygląda, czy jest ktoś chętny, żeby się czasem spotkać na jakieś psie spacery wycieczki itp? Bo my z Dexem pragniemy aktywności a samemu to smutno! Czewka no obudź że się! :mad: Najpierw zobaczmy czy ktoś w ogóle się odezwie :D To już będzie coś! Quote
2Monika2 Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Hopki hopki w Częstochowie.. :D Już wkrótce. zajrzyjcie na FB/PieskiStart Tam będę wrzucać newsy :) Piszcie do mnie, jesli chcecie trenować agility i nie tylko! :D Quote
Recommended Posts