Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shangri_la']a Birunia, coby jej sie nie nudzilo, dostala ucholca do żucia

ucholec jest pyyyszny :evil_lol:

pozdrawiam

Po oczach Biruni widać, że jest w siódmym niebie :p Mała rzecz, a cieszy :eviltong:

Posted

dzisiaj Birunia spotkala sie z Una Marysi :lol: dziewczyny sobie polataly na dlugim 3 godzinnym spacerku, i co wazne nie zjadly sie:multi:, no i wszystko byloby super gdyby Bira sie nie wytarzala w rybie :razz: oto fotorelacja:
szalone biegi :cool3:

Una

czym odroznic GP od kopova :p :
siad! ( bira umazana rybą fuuu

waruj!

tu Bira nie wytrzymala i zrobila zryw :cool3:

cd wkrotce :lol:
pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']psiaki ogladaly zwierzatka w zoo od d.. strony ze sie tak wyraze :eviltong: :

:cool3:

pozdrawiam wszystkich ogladaczy
nomu- uszki sa najlepsiejsze
i chyba chciały się tam bardzo dostać :evil_lol:

Posted

mamabazyla napisał(a):

O rany!!!! I gdzie tu jest różnica pomiędzy gończym polskim a słowackim??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Bira to ta po lewej??

taak Bira jest po lewej stronie:cool3:. hehe OGON patrz na ogon :evil_lol: ogon prawde ci powie :eviltong:
pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
taak Bira jest po lewej stronie:cool3:. hehe OGON patrz na ogon :evil_lol: ogon prawde ci powie :eviltong:
pozdrawiam

Tiaaa... od radu bym je rozróżniła po ogonach :lol:

Posted

ale cudne zdjecia, Marysiu dziekuje bardzo :loveu: zwlaszcza ten portret mi sie podoba
http://img174.imageshack.us/img174/3476/imgp6868pv2.jpg
ps: dzis Birunia byla na wystawie i bardzo dobrze sie spisala, jestem z niej dumna bo zachowala sie idealniejak uporam sie z foteckami to cosik wstawie
pozdrawiam

Posted

a teraz wystawa. hehe
tutaj pedzimy do sedziny- Doroty Witkowskiej :lol:

ze Zbirem byl tylko porblem jak bieglysmy wprost na "wyjscie" z ringu bo za kazdym okrazeniem myslala ze juz tam sie udajemy i nieco dziwnie to wygladalo- ja juz skrecam, pies jeszcze idzie prosto no i takie miny wychodzily :evil_lol: :

wiecej z ringu bedzie pozniej, moze uda mi sie odratowac, bo moj TZ byl pod swiatlo i tam robil fotki, a kurce niemogl sie przemiescic bo "stado by sie rozpadlo :crazyeye:" i Bira zaczelaby wariowac, wiec musial stac tam gdzie go widziala ostatni raz i bylo ok:cool3:
a teraz nasza medalistka :eviltong: ( hehe ale konkurencja- 1 suka w uzytkowej, ktora wziala rase, ale i tak jestem z Biry dumna bo zachowywala sie wzorowo co jej sie rzadko zdarza:razz: )

:cool3:

pozdrawiam