shangri_la Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 a Birunia, coby jej sie nie nudzilo, dostala ucholca do żucia ucholec jest pyyyszny :evil_lol: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Fajnie je te ucholce... i to pierwsze foto jest wysoce oryginalne:p Quote
Tośka_m Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Wow... naprawdę świetna fota :klacz: Quote
Ola&Kora Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='shangri_la']a Birunia, coby jej sie nie nudzilo, dostala ucholca do żucia ucholec jest pyyyszny :evil_lol: pozdrawiam Po oczach Biruni widać, że jest w siódmym niebie :p Mała rzecz, a cieszy :eviltong: Quote
nomu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 fuuu ucho ble, jak te wszystkie psy mogą tym sie tak objadać :shake: Quote
shangri_la Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 dzisiaj Birunia spotkala sie z Una Marysi :lol: dziewczyny sobie polataly na dlugim 3 godzinnym spacerku, i co wazne nie zjadly sie:multi:, no i wszystko byloby super gdyby Bira sie nie wytarzala w rybie :razz: oto fotorelacja: szalone biegi :cool3: Una czym odroznic GP od kopova :p : siad! ( bira umazana rybą fuuu waruj! tu Bira nie wytrzymala i zrobila zryw :cool3: cd wkrotce :lol: pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ale świetne fotki :loveu: Przyznam się bez bicia, że nie poznałabym Biry :oops: Dla mnie nie ma pomiędzy nimi różnicy... Ale ze mnie laik :eviltong: Quote
shangri_la Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 psiaki ogladaly zwierzatka w zoo od d.. strony ze sie tak wyraze :eviltong: : :cool3: pozdrawiam wszystkich ogladaczy nomu- uszki sa najlepsiejsze Quote
agabass Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='shangri_la']psiaki ogladaly zwierzatka w zoo od d.. strony ze sie tak wyraze :eviltong: : :cool3: pozdrawiam wszystkich ogladaczy nomu- uszki sa najlepsiejsze i chyba chciały się tam bardzo dostać :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dwa gończaki na raz!:loveu: ...pochwale sie, że z łatwoscią rozpoznałam na wszstkich foto;) Quote
Tośka_m Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Yyy... dwoi mi się w oczach... to ja lepiej pójdę spać :eviltong: Quote
shangri_la Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 i jeszcze takie : Una oglada kucyka pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Widze najlepsiejsze na koniec:loveu: Quote
bazylowa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [ O rany!!!! I gdzie tu jest różnica pomiędzy gończym polskim a słowackim??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Bira to ta po lewej?? Quote
shangri_la Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 mamabazyla napisał(a): O rany!!!! I gdzie tu jest różnica pomiędzy gończym polskim a słowackim??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Bira to ta po lewej?? taak Bira jest po lewej stronie:cool3:. hehe OGON patrz na ogon :evil_lol: ogon prawde ci powie :eviltong: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 shangri_la napisał(a):taak Bira jest po lewej stronie:cool3:. hehe OGON patrz na ogon :evil_lol: ogon prawde ci powie :eviltong: pozdrawiam Tiaaa... od radu bym je rozróżniła po ogonach :lol: Quote
shangri_la Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 mam jeszcze taka ladna Une: no i dwa potffory posrod traw :evil_lol: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Una cudo na tym zdjęciu - a na żywo jaka fajna:loveu: Quote
Rul Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ogromna różnica ;) . Na pierwszej focie myślałam że wtopiłaś dwie foty Biry i dałaś jako jedną :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Goszcząc we Wrocławiu byłyśmy z shangri na wspólnym spacerku :) Wspólne zdjęcia Biry i Uny wkleiłam do uninej galerii, tutaj natomiast wklejam samą Birę :) Tarzanko w rybie :evil_lol: I na koniec - portrecik :) Dziękuję ślicznie za spacerek :Rose: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Śliczniaste fotki ślicznego piesa:loveu: wymiziaj ode mnie Birunie:cool1: Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bjutiful zdjęcia i przepiękna modelka :loveu: Quote
shangri_la Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 ale cudne zdjecia, Marysiu dziekuje bardzo :loveu: zwlaszcza ten portret mi sie podoba http://img174.imageshack.us/img174/3476/imgp6868pv2.jpg ps: dzis Birunia byla na wystawie i bardzo dobrze sie spisala, jestem z niej dumna bo zachowala sie idealniejak uporam sie z foteckami to cosik wstawie pozdrawiam Quote
shangri_la Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 a teraz wystawa. hehe tutaj pedzimy do sedziny- Doroty Witkowskiej :lol: ze Zbirem byl tylko porblem jak bieglysmy wprost na "wyjscie" z ringu bo za kazdym okrazeniem myslala ze juz tam sie udajemy i nieco dziwnie to wygladalo- ja juz skrecam, pies jeszcze idzie prosto no i takie miny wychodzily :evil_lol: : wiecej z ringu bedzie pozniej, moze uda mi sie odratowac, bo moj TZ byl pod swiatlo i tam robil fotki, a kurce niemogl sie przemiescic bo "stado by sie rozpadlo :crazyeye:" i Bira zaczelaby wariowac, wiec musial stac tam gdzie go widziala ostatni raz i bylo ok:cool3: a teraz nasza medalistka :eviltong: ( hehe ale konkurencja- 1 suka w uzytkowej, ktora wziala rase, ale i tak jestem z Biry dumna bo zachowywala sie wzorowo co jej sie rzadko zdarza:razz: ) :cool3: pozdrawiam Quote
Recommended Posts