shangri_la Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Esfera napisał(a):witam ! :) ja tu odrazu przejde do rzeczy.. pragne zostać stałym odwiedzaczem galerii oraz oglądaczem zdjęć pięknej Pani Biry ! :evil_lol: można ? no jasne, prosze usiasc i sie rozgoscic :evil_lol:, po cieczce napewno beda jakies aktualne foty hehe smiesznie bo ja na Bire, jak ja wolam w ekstremalnej sytuacji to albo wolam "BIRRRR! " albo "ZBIRRR!":cool3: a teraz pedze do Waszej galerii :eviltong: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A ona do tej piłki skacze czy zawsze dotyka tylnymi łapami ziemi???? Do jak skacze wysoko, to fantastyczne zdjęcia by z tego były... Pozdrawiam :) i zapraszam do naszej galerii (link znajdziecie w podpisie) Quote
mila_2 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 ja też oglądam:eviltong::eviltong::eviltong: tylko obecnie mam gorący okres wzyciu prywatnym, więc i mało czasu ma na oglądanie Birki:( Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='shangri_la'] mokry lebek Witam u Was!!!! Ależ ona śliczna!:loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 shangri_la; napisał(a): pozdrawiam Cudna foteczka!!! Pozdrowienia i całusy ode mnie i oczywiście Kory :p Quote
AgaiPhara Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 shangri_la napisał(a):uff odgrzebuje nasz watek i jak zwykle nieco stare fotki ( ale sierpniowe :razz:) bo nadal cieczka... ekhm.. to ja poproszę aktualne domowe :evil_lol: a jakby udało się Zbira małego jeszcze odnaleźć, byłoby bosko :loveu: Quote
shangri_la Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 an3czka, Ola&Kora, mila_2, Anza&Hacker Witamy i dziekujemy za odwiedzinki i wpisy ( przynajmniej wiem ze nie tylko ja tu zagladam :lol:) [quote name='mamabazyla']A ona do tej piłki skacze czy zawsze dotyka tylnymi łapami ziemi???? to zalezy jak sie akurat rzuci, tu juz gdzies byla taka fota, chwilka.. o znalazlam [quote name='AgaiPhara']ekhm.. to ja poproszę aktualne domowe :evil_lol: a jakby udało się Zbira małego jeszcze odnaleźć, byłoby bosko :loveu: to tak: mam pare jak byla mala ale skaner juz jais czas temu sie zepsul i tylko te co juz wczesniej zeskanowalam to mam, z reszta przydaloby sie do kogos wybrac :diabloti: a mam takie slodkie z biruni mama i z cala zgraja malych kopovow ktore kopia dół :eviltong: ale do rzeczy mala stworniczka- sama tam wlazla :cool3: i tu cala ona hehe :razz: ful-zeziol a tak BTW to musze zrobic dla porownanai fotke oboktego koszyczka :evil_lol: , a nad domowymi to sie pomysli, bo zabardzo nie mam gdzie robic- sceneria domowa- nieciekawa- zawsze w kadrze jakis stolek czy cuś :PROXY5:. Quote
mila_2 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='shangri_la']an3czka, Ola&Kora, mila_2, Anza&Hacker Witamy i dziekujemy za odwiedzinki i wpisy ( przynajmniej wiem ze nie tylko ja tu zagladam :lol:). hehehe, ja czasami mam wrażenie, że w galerii Bety gadam sama ze sobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 to zalezy jak sie akurat rzuci, tu juz gdzies byla taka fota, chwilka.. o znalazlam Heh... ta otwarta paszcza i lecąca do niej piłka:loveu: super ujęcie !!!! Pozdrawiam... Quote
shangri_la Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 :bday::bday::bday: [SIZE=4]Witam wszystkich ogladajacych , pragne oglosic ze Bira konczy dzis 3 lata !!!!!!! :BIG::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: łaaaa jak ten czas leci.... :tort: Quote
Rul Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 wszytskiego najlepszego Birusiu :) ! Tepi&Rulek Quote
Ola&Kora Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wszystkiego naj naj naj Biruniu!!! :Cool!: Mnóstwa kosteczek i piłeczek oraz pysznego torcika:tort: (nie zapomnij pomyśleć życzenia zanim zdmuchniesz świeczki:bday: ) Jeszcze raz :new-bday: Sto lat sto lat niech żyje nam!!!:laola: :laola: Twoje zdrowie :beerchug: Quote
mila_2 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 sto lat!!!!! sto lat!!!!! dla Birki... Kamilla i Beta:):) Quote
AgaiPhara Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Bira, życzymy samych szybko śmigających piłeczek, długowiecznych talerzyków frisbee, dotlenionej Pani i mnóóóóóóóstwa pysznych kiełbasek - choć dziś. Pharka już ma jedną dla Ciebie ;) Sto lat :multi: :multi: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Droga Biruniu! W tym szczególnym dniu życzę tobie, aby ci się dobrze pańcię szkoliło, żeby bez trudu wydawała ci smakołyki, przysmaki, kiełbaski, żeby się z tobą dużo bawiła gryzaczkiem, często rzucała piłeczkę i ładnie rzucała frisbee! :new-bday: Bawcie się ze sobą dobrze! :BIG: I gdy dziś wieczorem zaśniesz, niech ci się przyśni góóra prześmierdzących suszonych żwaczy wołowych :cunao: Pozdrawiam Marysia i Una (hau-hau) Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :BIG:Precel z Bazylkiem przesyłają moc gorących i ślinionych lizków!!!! :tort::new-bday: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ooo zdązyłam ;) 100 lat Biruniu :drinking: Quote
shangri_la Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 łaaa ile życzeń :loveu: Rul ,Ola&Kora, mila_2, AgaiPhara, Marysia_i_gończy, mamabazyla, malawaszka -Birunia wszyskim bardzo dziekuje za życzenia:evil_lol: wyglaskana i wymiziana, i chyba cieczka sie konczy - juz nie ma adoratorow pod brama :p a i wywijanie ogonkiem ustalo ufff, wiec moze juz niebawem jakis fotki wskocza :cool3: no i dziekujemy za kielbaske:razz: od Pharki, hehe super no to:beerchug::drinking::cool3: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nieco spóźnione, ale nie mniej gorące urodzinowe buziaczki i ściskaczki dla Biruni :new-bday: :tort: :laola: :beerchug: Quote
shangri_la Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Tośka_m - dzie-ku-je-my w weekend bylismy na targach w hali ludowej i bylo mnostwo zierzatek- jakoze w hali ciemno to wiekszosc fotek do kosza ale m in: wyszly male strusie :lol: i kotecek a po drodze park szczytnicki a tu Birunia u TZa w oknie :evil_lol: gdzie musiala zostac na czas wypadu na targi ( oczywiscie pozniej okno zamknelam jak juz poszlismy:p ) pozdrawiam Quote
Cimi Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Spóżnione życzonka ;). Wszystkiego naj, naj Bira dużo pyszności i zabwy w życiu :tort: :new-bday:. Quote
mila_2 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='shangri_la'] pozdrawiam Piękna zabawa światłem:) Quote
shangri_la Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 a tu kilka foteczek znad zatoczki harcerskiej, gdzie pojechalismy z Birjuszkiem zeby troche na dworze pobyla, w koncu cieczki niby koniec ale na wszelki wypadek jeszcze jej nie spuszczam ze smyczy. niektore mojegoautorstwa niektore TZa :lol: Bira posrod łódek nudno... no to troche pokopie brudna szkitka i na tle nieba pozdrawiam Quote
Rul Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 przepiękna sesja :D , a te ostatnie takie nastrojowe, super! Tepi za to jak kopie zamiast brudnych łap ma cały brudny pysk ;) Quote
Ola&Kora Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wszystkie fotki piękne, ale ta ostatnia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts