Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rul witamy w galerii,
:smilecol:

głaski przekazane

Anza- dzis cwiczylysmy targetowanie pudelka papierosowego, kurcze alez to szybko idzie, moj TZ nie mogl uwierzyc ze pies tak szybko lapie zachowania ,ktorych de facto nie rozumie ( tzn nie ze normalnei by tego nie robil). jutro sprobuje z koszykiem, tylko musze jakis znalezc :p. a co do ksiazki to tak jak na PW sie umawialysmy.

a ze to galeria to wstawiam mokraska :eviltong:

pozdrawiam

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przez tą cieczkę to nie mam nowych fotek :mad:
ale kilka starych odgrzebuję znów

reszta zdjec "na polu"

pies tropiący

pozujemy z daleka

a tutaj fotka ktora ukazała się w Przyjacielu Psie :cool3:

i jeszcze taka

pozdrawiam

Posted

[quote name='zaba14']a cieczki wam nie zazdroszcze :roll:

pokazujecie się gdzies na wystawach? a ja sie ciesze z tej cieczki :loveu::loveu::loveu:, wlasnie ze wzgledu na wystawe we wroclawiu 24 wrzesnia, bo jakby teraz nie dostala tylko pozniej to bysmy nie mogly pojsc :p , tylko dzis juz Tunel nazbytnio węszy wiec mysle ze jutro chyba czeka mnie przeprowadzka do TZa :razz: dobrze ze wakacje to przynajmniej siedze w domu i obserwuje a jak musze wyjsc to na wszelki wypadek Bire zamykam na klucz u mnie w pokoju, bo tak normalnie to juz bym dawno musiala sie wyniesc z suka albo Tunel by pojechal do babci :eviltong: ewntualnie Bira by pojechala na wczasy do taty hehe :evil_lol:

[quote name='Tośka_m'] Niby pole, niby dzicz, a pozycja wystawowa jak się patrzy :eviltong: tjaaa szkoda ze na wystawie nie jest juz tak pieknie:razz:
[quote name='Tośka_m'] Śliczna fota :klacz: ta akurat TZ robil :eviltong:
[quote name='olekg18'] Na zdjęciach widać już jesień :-( witam w galerii:smilecol:, mam nadzieje ze bedziesz czesciej wpadac:p
to akurat zdjecia z zeszlego roku :diabloti:

a tu dwa okienne obserwery :lol:

pozdrawiam

Posted

nadal odgrzebuje starsze foty:
oto Luna ( dziewczyny nam sie raz spiely lekko, ale ostatnio jest ok ):

Luna z Ramziem:

szczerze to niewiem jak ona sie tak wygiela :eviltong: :

Kelinka :loveu::

a tutaj Max jak zwykle goni Bire coby jej pilke zabrac :mad: :

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']halooo
czy ktos jeszcz oglada Birunie?

pozdrawiam

Ja ogladam:loveu: :loveu: :loveu: Czy to ona jako scieniorek?:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tośka-m ehh, dobra to koniec z jesiennymi fotkami, beda jesinne jak bedzie jesien :evil_lol:
KaRa_TC tak to maly Birek , jak znajde wiecej to wlepie
a teraz fotki z ostatniego Biry spaceru z psami przed cieczka :lol:
bylo duzo pieskow:
Ramzes

Max

Keli i Rega

Argos

oczywiscie Bira i Czarny ( w tle )

na fotach widac troche slonca :cool3:
pozdrawiam

Posted

Heh... coraz bardziej mi się gończaki podobają!!!! Fajnie, że Twoja sunia ma tylu kumpli!!!! Aż zazdrość bierze:angryy:
A tak propos gończaków, to na moim osiedlu jest gończy polski z "innego światu" i on ma niesamowitą budowę. Tzn ma taką ciężką budowę. Pierwszy raz widzę takiego polaka. Może istnieją dwie linie gończaków?? Czy ktoś wie coś na ten temat????

Posted

mamabazyla napisał(a):
Heh... coraz bardziej mi się gończaki podobają!!!! Fajnie, że Twoja sunia ma tylu kumpli!!!! Aż zazdrość bierze:angryy:

hehe no to jej trzeba przynac ze ma duzo znajomych :evil_lol:

mamabazyla napisał(a):
A tak propos gończaków, to na moim osiedlu jest gończy polski z "innego światu" i on ma niesamowitą budowę. Tzn ma taką ciężką budowę. Pierwszy raz widzę takiego polaka. Może istnieją dwie linie gończaków?? Czy ktoś wie coś na ten temat????

ehhja tez spotkalam sie z tym ze psy sa takie jakby ciezkie, ale to najlepiej zobacz do dzialy grupa 6, goncze i jest taki temat "galeria gonczych polskich" i tam jest duzo foteczek ;) tam jest duzo znawcow rasy wiec napewno cos powiedza na ten temat
pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
hehe no to jej trzeba przynac ze ma duzo znajomych :evil_lol:

ehhja tez spotkalam sie z tym ze psy sa takie jakby ciezkie, ale to najlepiej zobacz do dzialy grupa 6, goncze i jest taki temat "galeria gonczych polskich" i tam jest duzo foteczek ;) tam jest duzo znawcow rasy wiec napewno cos powiedza na ten temat
pozdrawiam

To nie oto chodzi że on jest cięższy niż suczki, tylko o to, że ma inną budowę!! jeździł po wystawach, ale zawsze była bdb własnie przez to. A ja słyszałąm już wcześniej o "Innym Świecie" i ich psy odnoszą sukcesy. Dlatego się pytam, czy może są jakieś dwie linie z czego jedna jest preferowana. Jak mi się uda, to może wrzucę jakąś fotkę Rina, ale najpierw muszę ją cyknąć, a on szybki jest skubaniec:evil_lol:

Posted

uff odgrzebuje nasz watek
i jak zwykle nieco stare fotki ( ale sierpniowe :razz:).

piłkownik:loveu: ( bez ogona :eviltong: ):
http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/spacer%2008/Img_2419.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/spacer%2008/Img_2417.jpg
pozdrawiam

Posted

witam ! :)
ja tu odrazu przejde do rzeczy..
pragne zostać stałym odwiedzaczem galerii oraz oglądaczem zdjęć pięknej Pani Biry ! :evil_lol:
można ? :cool3:

śliczności..

Pozdrawiam serdecznie Esfera :diabloti: