shangri_la Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Rul witamy w galerii, :smilecol: głaski przekazane Anza- dzis cwiczylysmy targetowanie pudelka papierosowego, kurcze alez to szybko idzie, moj TZ nie mogl uwierzyc ze pies tak szybko lapie zachowania ,ktorych de facto nie rozumie ( tzn nie ze normalnei by tego nie robil). jutro sprobuje z koszykiem, tylko musze jakis znalezc :p. a co do ksiazki to tak jak na PW sie umawialysmy. a ze to galeria to wstawiam mokraska :eviltong: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 No to super... i zdjęcie i informacje - powodzenia w dalszym szkoleniu (klikaniu!:multi:) i foceniu:loveu: Quote
shangri_la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 przez tą cieczkę to nie mam nowych fotek :mad: ale kilka starych odgrzebuję znów reszta zdjec "na polu" pies tropiący pozujemy z daleka a tutaj fotka ktora ukazała się w Przyjacielu Psie :cool3: i jeszcze taka pozdrawiam Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 śliczna sunia :loveu: ale już to pisałam pewnie hihi :evil_lol: a cieczki wam nie zazdroszcze :roll: pokazujecie się gdzies na wystawach? Quote
Tośka_m Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Niby pole, niby dzicz, a pozycja wystawowa jak się patrzy :eviltong: Śliczna fota :klacz: Quote
olekg89 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Śliczne zdjęcia. Na zdjęciach widać już jesień :( Quote
shangri_la Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='zaba14']a cieczki wam nie zazdroszcze :roll: pokazujecie się gdzies na wystawach? a ja sie ciesze z tej cieczki :loveu::loveu::loveu:, wlasnie ze wzgledu na wystawe we wroclawiu 24 wrzesnia, bo jakby teraz nie dostala tylko pozniej to bysmy nie mogly pojsc :p , tylko dzis juz Tunel nazbytnio węszy wiec mysle ze jutro chyba czeka mnie przeprowadzka do TZa :razz: dobrze ze wakacje to przynajmniej siedze w domu i obserwuje a jak musze wyjsc to na wszelki wypadek Bire zamykam na klucz u mnie w pokoju, bo tak normalnie to juz bym dawno musiala sie wyniesc z suka albo Tunel by pojechal do babci :eviltong: ewntualnie Bira by pojechala na wczasy do taty hehe :evil_lol: [quote name='Tośka_m'] Niby pole, niby dzicz, a pozycja wystawowa jak się patrzy :eviltong: tjaaa szkoda ze na wystawie nie jest juz tak pieknie:razz: [quote name='Tośka_m'] Śliczna fota :klacz: ta akurat TZ robil :eviltong: [quote name='olekg18'] Na zdjęciach widać już jesień :-( witam w galerii:smilecol:, mam nadzieje ze bedziesz czesciej wpadac:p to akurat zdjecia z zeszlego roku :diabloti: a tu dwa okienne obserwery :lol: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 a oto dlaczego ten balkon jest takim ulubionym miejscem :cool3: ehh te koty, moze jednak ktos by mogl mi pomoc w tym temacie "obszczekiwanie kotow"? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28196 pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='shangri_la']a oto dlaczego ten balkon jest takim ulubionym miejscem :cool3: Hłe hłe :cool3: Fajny kotecek :diabloti: Quote
shangri_la Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 nadal odgrzebuje starsze foty: oto Luna ( dziewczyny nam sie raz spiely lekko, ale ostatnio jest ok ): Luna z Ramziem: szczerze to niewiem jak ona sie tak wygiela :eviltong: : Kelinka :loveu:: a tutaj Max jak zwykle goni Bire coby jej pilke zabrac :mad: : pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jaka piękna sunia z tej Biry :loveu: ! Masz się czym pochwalić ;) Quote
shangri_la Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ola&Kora dziekuje za wizyte :lol: jeszcze kilka fotek zeszlorocznych :p duuuuzo biegania :cool3: pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Wow!!! Matrix normalnie!!! :eviltong: Robisz świetne fotki, więcej proszę! Quote
shangri_la Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 halooo czy ktos jeszcz oglada Birunie? pozdrawiam Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='shangri_la']halooo czy ktos jeszcz oglada Birunie? pozdrawiam Ja ogladam:loveu: :loveu: :loveu: Czy to ona jako scieniorek?:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja też oglądam :cool3: Tylko jak zobaczyłam te jesienne fotki to mi się smutno zrobiło i uciekłam :-( Quote
shangri_la Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Tośka-m ehh, dobra to koniec z jesiennymi fotkami, beda jesinne jak bedzie jesien :evil_lol: KaRa_TC tak to maly Birek , jak znajde wiecej to wlepie a teraz fotki z ostatniego Biry spaceru z psami przed cieczka :lol: bylo duzo pieskow: Ramzes Max Keli i Rega Argos oczywiscie Bira i Czarny ( w tle ) na fotach widac troche slonca :cool3: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 wstawilam ze sloncem i nadal nikto nie oglada :mad::lol: a tu mam jeszcze taka piekna Kelinke :cool3: taka i pogon (Bira i Max) pozdrawiam Quote
bazylowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Heh... coraz bardziej mi się gończaki podobają!!!! Fajnie, że Twoja sunia ma tylu kumpli!!!! Aż zazdrość bierze:angryy: A tak propos gończaków, to na moim osiedlu jest gończy polski z "innego światu" i on ma niesamowitą budowę. Tzn ma taką ciężką budowę. Pierwszy raz widzę takiego polaka. Może istnieją dwie linie gończaków?? Czy ktoś wie coś na ten temat???? Quote
shangri_la Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 mamabazyla napisał(a):Heh... coraz bardziej mi się gończaki podobają!!!! Fajnie, że Twoja sunia ma tylu kumpli!!!! Aż zazdrość bierze:angryy: hehe no to jej trzeba przynac ze ma duzo znajomych :evil_lol: mamabazyla napisał(a): A tak propos gończaków, to na moim osiedlu jest gończy polski z "innego światu" i on ma niesamowitą budowę. Tzn ma taką ciężką budowę. Pierwszy raz widzę takiego polaka. Może istnieją dwie linie gończaków?? Czy ktoś wie coś na ten temat???? ehhja tez spotkalam sie z tym ze psy sa takie jakby ciezkie, ale to najlepiej zobacz do dzialy grupa 6, goncze i jest taki temat "galeria gonczych polskich" i tam jest duzo foteczek ;) tam jest duzo znawcow rasy wiec napewno cos powiedza na ten temat pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja oglądam:loveu: - tylko z małymi przerwami - bo ostatnio mało przy komputerze jestem^^" Quote
bazylowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 shangri_la napisał(a):hehe no to jej trzeba przynac ze ma duzo znajomych :evil_lol: ehhja tez spotkalam sie z tym ze psy sa takie jakby ciezkie, ale to najlepiej zobacz do dzialy grupa 6, goncze i jest taki temat "galeria gonczych polskich" i tam jest duzo foteczek ;) tam jest duzo znawcow rasy wiec napewno cos powiedza na ten temat pozdrawiam To nie oto chodzi że on jest cięższy niż suczki, tylko o to, że ma inną budowę!! jeździł po wystawach, ale zawsze była bdb własnie przez to. A ja słyszałąm już wcześniej o "Innym Świecie" i ich psy odnoszą sukcesy. Dlatego się pytam, czy może są jakieś dwie linie z czego jedna jest preferowana. Jak mi się uda, to może wrzucę jakąś fotkę Rina, ale najpierw muszę ją cyknąć, a on szybki jest skubaniec:evil_lol: Quote
shangri_la Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 uff odgrzebuje nasz watek i jak zwykle nieco stare fotki ( ale sierpniowe :razz:). piłkownik:loveu: ( bez ogona :eviltong: ): http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/spacer%2008/Img_2419.jpg http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/spacer%2008/Img_2417.jpg pozdrawiam Quote
Esfera Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 witam ! :) ja tu odrazu przejde do rzeczy.. pragne zostać stałym odwiedzaczem galerii oraz oglądaczem zdjęć pięknej Pani Biry ! :evil_lol: można ? :cool3: śliczności.. Pozdrawiam serdecznie Esfera :diabloti: Quote
Recommended Posts